BLackthrine 5-0 Zamanxying (50m'na ws) Ve Sonuçççç

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Nebula
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Re: BLackthrine 5-0 Zamanxying (50m'na ws) Ve Sonuçççç

Mesaj gönderen Nebula »

burhanabi yazdı:Blackthirne Düşürdüğün Zırhla Alakası Var bu Ws nin Sana Birşey Demiyorum Prim Yapmaya Calısıyorsun
Aynı Şekilde Zırhsız Bi Ws Yaparmısın Ws yi Kabul Edersen 100 m sıne Atalım Hakem Gene Kindar olur ( Ancak Zırhını Cıkarırsan) 17 . kere junon Kesen bir Loncayız ve sadece 1 zırh dustu Zırh=2.ci Ejder
Kusura bakma ama zırhının olduğunu bildiğin halde 50 m na vs teklifini kabul eden sen değil misin? Madem ettin şimdi neden zırhı burda bahane ediyorsun..İlk başta çıkarmasını teklif edebilirdin..Adam neden prim yapmaya çalışsın ki sen loayı yendiğinde paranı verdiği halde fotolarını foruma koymuştun şimdi adma senin yaptıgını yapıyor neden prim yapsın ? Sana birşey söylimmi sende bir gram akıl yok.. ;)
Kullanıcı avatarı
alicanowww
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen alicanowww »

Nebula yazdı:
burhanabi yazdı:Blackthirne Düşürdüğün Zırhla Alakası Var bu Ws nin Sana Birşey Demiyorum Prim Yapmaya Calısıyorsun
Aynı Şekilde Zırhsız Bi Ws Yaparmısın Ws yi Kabul Edersen 100 m sıne Atalım Hakem Gene Kindar olur ( Ancak Zırhını Cıkarırsan) 17 . kere junon Kesen bir Loncayız ve sadece 1 zırh dustu Zırh=2.ci Ejder
Kusura bakma ama zırhının olduğunu bildiğin halde 50 m na vs teklifini kabul eden sen değil misin? Madem ettin şimdi neden zırhı burda bahane ediyorsun..İlk başta çıkarmasını teklif edebilirdin..Adam neden prim yapmaya çalışsın ki sen loayı yendiğinde paranı verdiği halde fotolarını foruma koymuştun şimdi adma senin yaptıgını yapıyor neden prim yapsın ? Sana birşey söylimmi sende bir gram akıl yok.. ;)
bu laf sanırım buraya cuk die oturdu =) ben böle bişe olacagını bılıorm bunlar gene zırhı bahane etti şerruh hani sen dedinya parasını wermıs dalga geçmene gerek yok dıe ona bakarsan kholpashalixloaa da parayı wermısdı ama zamanxying'in lafı rezil olmayı hakedenler war dedi ... SAnırsam bu lafı gönderdıgım kısı kendini ii biliyor. Gayette rezil oldu =)
ResimResimResimResim

Deathxmagnetic...Blackthrine...
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

alicanowww yazdı:
Nebula yazdı:
bu laf sanırım buraya cuk die oturdu =) ben böle bişe olacagını bılıorm bunlar gene zırhı bahane etti şerruh hani sen dedinya parasını wermıs dalga geçmene gerek yok dıe ona bakarsan kholpashalixloaa da parayı wermısdı ama zamanxying'in lafı rezil olmayı hakedenler war dedi ... SAnırsam bu lafı gönderdıgım kısı kendini ii biliyor. Gayette rezil oldu =)
[img]Parayı%20vermeseydi%20emin%20ol%20rezil%20edebilirdin%20fakat%20bu%20durumda%20kesinlikle%20rezil%20olma%20gibi%20bir%20durum%20yok%20Kholpashalixloaa'da%20Rezil%20olmamıştı%20Zamanxying'de%20Olmaz%20%20%20Vs'i%20Yenilen%20rezil%20olacak%20diye%20tanıtırsanız%20millet%20Vs%20atmaz%20lütfen%20kısmetimizi%20kapatmayın%20daha%20cok%20Vs'ler%20atılacak%20%20%20[/img]
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Bu nasıl yazı :o Ben yazmadım böyle bişey forumda problem var :evil:
Kullanıcı avatarı
xukalax
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xukalax »

Yoksa Şerruh Spam' mı :o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ResimResim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
ottomanxwarrior
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ottomanxwarrior »

helal olsun kardeşim o günde dedigim gibi beleşten 50 m aldın güzel para yemin ediyorum ben bıktım o adamın herkese böyle diklenmesinden iyi bir ders olmuştur..
Teröriste insan hakkı , trübüncüye kaldır jopları..
Anti Beşiktaş
Anti PAOK

http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
7misafir
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen 7misafir »

Küfürlü içerik silindi . Forum hesabınız 7 gün kapatıldı.

[GM]Nocomment
WOLFPACK /// WARNİNG \\\

Forum üzerinde iletişim adresi veya telefon verilmesi yasaktır.
Kullanıcı avatarı
xDarkiMMortaLx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xDarkiMMortaLx »

Tebrikler Ali'm.Bölgeden laf yapıyordu :''arkanda şifacının direnci olmadan beni kesemezsin'' gibisinden.Şimdi noldu Kindar'mı direnç açtı :D Diyorya bir de üstündeki zırhı çıkar bir de öyle atalım.Sen bundan önceki vs'lerinde kendinden düşük efsunu olan kişiler için üstündekileri cıkartıyor muydun?Neyse uzatmata gerek yok.Zamanxvakti'yi de şifacıma beklerim .Kral'da demiş ''bekle tekrar dönüyorum oyuna''.Senin devrin geçti oğlum.Seni Kral yapanda biziz , köle yapacakta benim.Potansiyel suçlu , enayi son zamanlarda çenen kilitliydi.Neyse dönüşünü sabırsızlıkla bekleyeceğim.Zaman'ında susturmadıklarım bu zaman'larda bana kafa tutar olmuş.Artık susmak yok , ''Susturulacak çok kişi var''.

İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır

Yunus Emre
Kullanıcı avatarı
alicanowww
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen alicanowww »

xDarkiMMortaLx yazdı:Tebrikler Ali'm.Bölgeden laf yapıyordu :''arkanda şifacının direnci olmadan beni kesemezsin'' gibisinden.Şimdi noldu Kindar'mı direnç açtı :D Diyorya bir de üstündeki zırhı çıkar bir de öyle atalım.Sen bundan önceki vs'lerinde kendinden düşük efsunu olan kişiler için üstündekileri cıkartıyor muydun?Neyse uzatmata gerek yok.Zamanxvakti'yi de şifacıma beklerim .Kral'da demiş ''bekle tekrar dönüyorum oyuna''.Senin devrin geçti oğlum.Seni Kral yapanda biziz , köle yapacakta benim.Potansiyel suçlu , enayi son zamanlarda çenen kilitliydi.Neyse dönüşünü sabırsızlıkla bekleyeceğim.Zaman'ında susturmadıklarım bu zaman'larda bana kafa tutar olmuş.Artık susmak yok , ''Susturulacak çok kişi var''.

Aynen Öle KARdeşm =)
ResimResimResimResim

Deathxmagnetic...Blackthrine...
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

Eger o adam vs de sana yenılıp paranı vermeseydı konu açmana tepki göstermezdim
Fakat yenmışsın paranı almışsın bence konu açman bencıllıkten başka birşey degıl
Kendini bu kadar fazla övme belki çok güçlü olabılırsın oyunun kralı olabılırsın ama kendını bu kadar övme
Keşke senın sunucunda olsaydım ınan bana sana buyucunun item degil taktik oldugunu gösterırdım
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-

“Genel Sohbet” sayfasına dön