MOMT SALONU BILEN BILMEYEN İÇERİ
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
MOMT SALONU BILEN BILMEYEN İÇERİ
Bende Yenı Gördum Arkadaslar..Bılgısı Olan varmı başka ışınlanma fılan oluyormus salona.Orada sacede Momtlar fılan varmıs Resımler varsa yenı merak edenlerde görebılır
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
Re: MOMT SALONU BILEN BILMEYEN İÇERİ

MOMT salonu olmasa da e buyrun GM salonu:)
Kindar
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
Afedersın Kindar GM Salonu demek ıstedım Anlamadığım için Mazur görun.Evet Burası Girmişsiniz ve bızım Merandan gırenıde ilk defa gördum gururlandımKindar yazdı:
Kindar
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

Aslında mevcut bulunan tek salon burası. "Kan Kapanı" etkinliği de keza aynı salonda yapıldı. (Sizin resimlerinizde görüldüğü üzere)
Fan Art ve çeşitli sebepler münasebeti ile hediye kazanan oyuncuları daha rahat ve az riskli olmasından mütevellit bu salona çekmekteler.
Fan Art ve çeşitli sebepler münasebeti ile hediye kazanan oyuncuları daha rahat ve az riskli olmasından mütevellit bu salona çekmekteler.
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
Kindar senı yorucam ama Kan Kapanı nedır ilk defa duydum.Evet Hediye alanları buraya ışınladıklarını resımlerde gördum.Ve inan boyle 1 oda hakkında bılgım yoktu sayenızde aydınlandım bılmeyen arkadaslarımızda olabılır merak edende olabılır benım gibi gerçi oyun bu buda 1 salon ama netıcesınde yonetıcıler ve sorunları olanlar girebılıyormus dıye duydum kı sorunu kıme nasıl anlatıpta oraya çekılıyor onu anlayamadım.Son Olarakta sen devden daha heybetlı durmussun buda bır gerçek övmek gibi olmasındaKindar yazdı:Aslında mevcut bulunan tek salon burası. "Kan Kapanı" etkinliği de keza aynı salonda yapıldı. (Sizin resimlerinizde görüldüğü üzere)
En son choosensxduygu tarafından 27 Ara 2009 14:36 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

Eskisi gibi EtkinLikLer OLsada Oraya Bizde GirebiLsek Diye Düşünüorum . . .
Meran Sunucusu
Paşalışükrü-SensizLik-Xxpaşalıxx-Megaxpaşalı
Paşalışükrü-SensizLik-Xxpaşalıxx-Megaxpaşalı
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
İyi düşünüyorsunda eskısı gibi hıc bırsey olmuyor artık bence.MeGaxTeaM yazdı:Eskisi gibi EtkinLikLer OLsada Oraya Bizde GirebiLsek Diye Düşünüorum . . .
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

- essperanza
- FareAdam Düşmanı
Kindar yazdı:
Kindar
Ne zmn oldu ki bu olay 48 lwsin fotoda ?

Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
Estağfurullah yorulmak ile ilgili değil. Sorularınızı elimden geldiği kadarı ile cevaplamak görevim.
"Kan Kapanı" etkinliği "Murat Yavuz Kaplan" ( [GM]Abura] )ın görev alıdığı süre zarfı içerisinde düzenlenen bir aktivasyondu. Bu etkinliğin detayları "Havadis Arşiv"nde mevcut. Belirli saatlerde sunucular bazında oyuncuların eğlenmesi için düzenlenmiş bir etkinliği betimliyor "Kan Kapanı". Klanlar arası rekabetin de mevcut bulunduğu ve hayatta kalan ekibin ödüllendirildiği bir aktivite idi.
Merak ettiğiniz konular olur ise bilgim dahilinde bu konu başlığı altında yanıtlamaya devam edebilirim.
Kindar
"Kan Kapanı" etkinliği "Murat Yavuz Kaplan" ( [GM]Abura] )ın görev alıdığı süre zarfı içerisinde düzenlenen bir aktivasyondu. Bu etkinliğin detayları "Havadis Arşiv"nde mevcut. Belirli saatlerde sunucular bazında oyuncuların eğlenmesi için düzenlenmiş bir etkinliği betimliyor "Kan Kapanı". Klanlar arası rekabetin de mevcut bulunduğu ve hayatta kalan ekibin ödüllendirildiği bir aktivite idi.
Merak ettiğiniz konular olur ise bilgim dahilinde bu konu başlığı altında yanıtlamaya devam edebilirim.
Kindar