Artık şu receteleri 1 seviye yapsanız gidiyoruz kenana niobyum düşürüyoruz öle kasada yatıyo lütfen yapın artık...
Ve ayrıca m2 elektirik şarj lı gölük de gelse daha güzel olur üstüm full büyü elektirik gözlük alacam ama yok bi bunuda yapsanız oyun bence daha zevkli olur
Belki çoğu kez açlıdı ama...
Belki çoğu kez açlıdı ama...
#DirenİKV
- Rapid
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Belki çoğu kez açlıdı ama...
desteğe attığım mesajda en kısa sürede bu reçetelerin düzeltileceği söylendi. ama aradan geçen 1 ay içerisinde hiç bir şey yapılmadı. sanırım yönetimin "kısa zaman" tabiri 2 yıl kadar bir şey.

Yönetim bu işi sizin kadar önemsemio 

Tokerx (Silindi)[Savaşçı]

Skllxkoyucu (Silindi)[Büyücü]

Vengat (Silindi)[Şifacı]
Önemse se daha iyi bir oyun olcak.Helme yazdı:Yönetim bu işi sizin kadar önemsemio
#DirenİKV
Doğrunuriali68 yazdı:Önemse se daha iyi bir oyun olcak.Helme yazdı:Yönetim bu işi sizin kadar önemsemio

Tokerx (Silindi)[Savaşçı]

Skllxkoyucu (Silindi)[Büyücü]

Vengat (Silindi)[Şifacı]
walla ya ecel üreticem bu ay ejderi daha sonra düşünüorum fevzi bilge asa üreticem silahtar deilim :S
- AmiR
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Lonca: KHoLPaSHaLi
Terzimizdeki reçetelerin düzeltimesi için TAM DESTEK
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
- onygs1991
- Çınaraltı Müdavimi

ozan kanka yeni mi farkettinRapid yazdı:desteğe attığım mesajda en kısa sürede bu reçetelerin düzeltileceği söylendi. ama aradan geçen 1 ay içerisinde hiç bir şey yapılmadı. sanırım yönetimin "kısa zaman" tabiri 2 yıl kadar bir şey.
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
Merhaba,
Bu konu üzerinde destek formu ile başvuran oyuncularımıza da yanıt verdik.
Şu an temel olarak reçetelerde hata yoktur. Planlandığı şekilde yayınlanmıştır. Biz her ne kadar Oyun Rehberi gibi alanlarda üretim ve toplama punalarını iki meslekde yoğunlaştırılmasını tevsiye ettsekde oyuncularımızın önemli bir bölümü bu puanları iki meslekden fazla kullanmıştır.
Sizlerden konu hakkında gelen taleplere geçmişte olduğu gibi tepkime göstereceğiz. Fakat zaman veremiyoruz çünkü bu konu İKV'nin geişim süreci içinde değerlendirildiği için anlık bir çözüm olmayacaktır. Bu yüzden oyuncularımızda gerekli desteği göstereceğini düşünyoruz.
Bu konu üzerinde destek formu ile başvuran oyuncularımıza da yanıt verdik.
Şu an temel olarak reçetelerde hata yoktur. Planlandığı şekilde yayınlanmıştır. Biz her ne kadar Oyun Rehberi gibi alanlarda üretim ve toplama punalarını iki meslekde yoğunlaştırılmasını tevsiye ettsekde oyuncularımızın önemli bir bölümü bu puanları iki meslekden fazla kullanmıştır.
Sizlerden konu hakkında gelen taleplere geçmişte olduğu gibi tepkime göstereceğiz. Fakat zaman veremiyoruz çünkü bu konu İKV'nin geişim süreci içinde değerlendirildiği için anlık bir çözüm olmayacaktır. Bu yüzden oyuncularımızda gerekli desteği göstereceğini düşünyoruz.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı

- Klan: Lodos
Tabiki bir oyunda reçetelerin üretim seviyesi 1 olması mantıklı degıl
Ama o kadar kışı ejder uretmış şaheser yuzuk kolye duşurmus
Bu oyunun asıl saçmalıgı bır eşya hangı oyunda alışverşe izni olmuyor ?
Böyle saçma sapan bir icaat bulduysanız bu reçetelerın sevıyesını 1 yapmak zorundasınız
Adam taa betadan nereden bılsın ? yanı şunumu imaa etmeye çalısıyorsunuz tek suçumuz zırhçı olmamakmı ?
Şu reçetelerın sevıyesını 1 yapmak 10 dk nızı almaz hala ne beklıyorsunuz ?
Ama o kadar kışı ejder uretmış şaheser yuzuk kolye duşurmus
Bu oyunun asıl saçmalıgı bır eşya hangı oyunda alışverşe izni olmuyor ?
Böyle saçma sapan bir icaat bulduysanız bu reçetelerın sevıyesını 1 yapmak zorundasınız
Adam taa betadan nereden bılsın ? yanı şunumu imaa etmeye çalısıyorsunuz tek suçumuz zırhçı olmamakmı ?
Şu reçetelerın sevıyesını 1 yapmak 10 dk nızı almaz hala ne beklıyorsunuz ?
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-