em de yenelim adam kafası atsın kendini kestirsin :S

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SpeedRacer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

em de yenelim adam kafası atsın kendini kestirsin :S

Mesaj gönderen SpeedRacer »

arkadaşlar adını tam hatırlamıyorum niqhtkiss adlı arkadaş ttnet aktarım plus vb işleriyle uğraşmak için evine gittim herşeyi halletdik hadi akşama kadar dans diyip girdik ard arda em e ancak adamın biri biz yendiğimiz halde git eşyaları çıakrt kendini kestir o kadar güzel fotolar aldımki hatta yazıyor bile bizim sancağa gelde kes beni diye kendini kestirdiğini fazlasıyla belli ediyor buda son modamıdır nedir. biz em de tek kaldımı genede dalar bi adam indiririz bunlar yendiğimiz halde kendilerini kestiriyorlar arz'lar kendinize gelin arz olduğumuza pişman ettirmeyin....
ingory bişey bişeydi adı niqhtkiss göndericek fotoları pc sinden en kısa zamanda buraya koyucam arkadaşlar ve hatta tam o sırada
Rowberru da foto al yolla dediğinde aldım yollucam dedim...

Speed desem yeterli...
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Lodos
Lonca: Ata

Re: em de yenelim adam kafası atsın kendini kestirsin :S

Mesaj gönderen ORHANBEY »

www.istanbuloyun.com/ikvdestek Sayfasında "Oyuncu Hata Kullanım" seçenğini seç ve formu doldur.Resimleri de ekle ve gönder 3-4 gün içerisinde Süresiz Banlandıgına yönelik bir mesaj alacaksın !

Kolay Gelsin.
Kullanıcı avatarı
SpeedRacer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SpeedRacer »

ORHANBEY yazdı:www.istanbuloyun.com/ikvdestek Sayfasında "Oyuncu Hata Kullanım" seçenğini seç ve formu doldur.Resimleri de ekle ve gönder 3-4 gün içerisinde Süresiz Banlandıgına yönelik bir mesaj alacaksın !

Kolay Gelsin.
bilyorum tekrar sağol... ben bu biret olsun kimse kestirmesin diye dedim ve birde anlaşmalı em resimleri elimde mevcut 2 lodos 5 arz kesiyor cıbıldak o fotoları yollasam ne olur ???
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Lodos
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Anlaşmalı olarak yapılan em lerde genelde savaş başlamadan önce girenleri uyarıyorlar.Eğer 5 kişi savaşıp 1 kişi kendini kestiriyorsa suç ama karşılıklı her 2 klanda anlaşmalı ise daha ceza alanı görmedim

“Genel Sohbet” sayfasına dön