bilgilendime (maxsifa)
- ozgur145353
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
bilgilendime (maxsifa)
arkadaslar bugün aksam carım calınmıstır , mynet oldugum icin hicbirsey yapamıyorum ,carımı alsamda dönmeyi düsünmüyorum benden bu kadar .(uyguladıgı hiçbir davranıs bana ait degildir)
Maxsifa
Bedelesareti
Bedelesareti
- Timxfare
- Salgın Koruyucusu
Re: bilgilendime (maxsifa)
ozgur145353 yazdı:arkadaslar bugün aksam carım calınmıstır , mynet oldugum icin hicbirsey yapamıyorum ,carımı alsamda dönmeyi düsünmüyorum benden bu kadar .(uyguladıgı hiçbir davranıs bana ait degildir)
hocam çokk qeçmış OLsun
RowxherqeLe
Rowxzeus
Rowxchanqi
Sakaryalı
Timxfare
Yaramazxçocuq
ozgur145353 yazdı:arkadaslar bugün aksam carım calınmıstır , mynet oldugum icin hicbirsey yapamıyorum ,carımı alsamda dönmeyi düsünmüyorum benden bu kadar .(uyguladıgı hiçbir davranıs bana ait degildir)
geçmiş olsun kardeşim
Tayfunn * Lifeless * Tayfunnxbüyü
Ultraxreis'le alakam yoktur.
Her buyuk adamdir,ama her adam büyük degildir..
Ultraxreis'le alakam yoktur.
Her buyuk adamdir,ama her adam büyük degildir..
geçmiş olsun özgür
noldu nasıl çaldırdın :? nazarmı değdi 
#-*Yeniçerixchucky*-# ''-'' #-*Yunusbjk*-#
''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''
''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''
- saw55
- Işık Hanım'ın Elemanı
geçmiş olsun kanka tekrardan emek hırsızları işte bunlar realdede hırsızlık yapıyo demekki bide herkesin içinde gezcek yüzleri var utanmaz ahlaksızlar üzüldüm senin adına neyse aeo kanka
MECXPSCHO
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
- maviruyaxxumut
- İskele Babası
Ewet Maxşifanın olayına birebir şahit oldum sıgnakdaydık düşmeye basladı ard arda sonuncada 1 kez düştü ve bir dha giremedi sonrada klandan gerekli acıklamayı yaptı geçmis olsun ne denebilirki ama unutmayın hiç bi adalet yoksa ilahı adalet war .!
Mavıruyaxxumut (Ecel Getiren)
Drowxdumanyak (Ejder Asa)
Drowxdumanyak (Ejder Asa)
- TaKeoVaxNoS
- Salgın Koruyucusu
gerçekten üzüldüm eğer oyuna tekrar geri döneceksen yardım ederım sana Takeovaxnos
Nerves Of Steel
N]o[S

N]o[S

- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
Titxtabip charının yanındaydı hatta item verdiler birbirlerine dün gece saat 2 yada 3 gibi heralde geri alındı dedim aldınız mı
Drowxdadawa
seref yoksunu herif okadar emek ettik kankamla hiçmi acıma yok bunlarda yaw hiç mi? sen bırakırsan oyunu onlara destek vermiş olacaksın yılmak yok.
Sukruaa - MecxŞehzade - Vezir - Mecxsonsehzade /öp
gecmiş olsun özgür gercekten üzüldum emek hırsızları cok kendılerı emek vermnedıklerı ıcın zorlanmazlar ama kendı emek verselerdı soverlerdı allah belalalarını versın onların aciz insanlarr