Hesabınız bloklanmış!!!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KrIpToNn
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Hesabınız bloklanmış!!!!!

Mesaj gönderen KrIpToNn »

Sevgili yöneticiler oyunda kasarken bir anda oyundan düştüm ve tekrar oyuna girmeye çalıştıgımda "Hesabınız Bloklanmış" yazısıyla karşılaştım.Destegede itirazımı yaptım ama biran önce düzeltilmesini istiyorum.Zira kimseye en ufak bir yanlışım olmadı. :( :( :(
Krıpton -- Makhaon -- HerekE

Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: Hesabınız bloklanmış!!!!!

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

TTnet ise 4440375 nolu telefonu arayarak açtırabilirsiniz.Nedense ttnet üyelerinin başına sürekli geliyor.Şifrenizi yanlış yazmamaya çalışın.
Kullanıcı avatarı
KrIpToNn
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Yok ttnet degil sobee üyeligi destegede msj attm cvp gelmedi daha...

Resim
Kullanıcı avatarı
darx39
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Legend Of TayFa

Mesaj gönderen darx39 »

Eğer ceza gerektirecek bir davranış yapmadığınızı düşünüyorsanız lütfen İKV Destek takımı ile irtibata geçiniz. Forum üzerinden ceza itirazları kabul edilmemektedir.

Bilgilerinize...

Bol eğlenceler.

Resim

Resim
xxXXTaYFaLaRXXxx

Sergo Sopromadze / Kafkasbey

Göster
Tayfaxcemal

AşKTaveSaVaŞTA

Tayfar

Kod: Tümünü seç

LEGEND OF TAYFA WEB SAYFASI
Dafne1
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Dafne1 »

5 ay bekle lutfederlerse belki cevap verirler.
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen melodrama44 »

turkoxHAMSTER yazdı:TTnet ise 4440375 nolu telefonu arayarak açtırabilirsiniz.Nedense ttnet üyelerinin başına sürekli geliyor.Şifrenizi yanlış yazmamaya çalışın.
senin bahsettiğin 5 kere şifresini arka arkaya yanlış yazmasından dolayı oluşan hesap kitlenmesi fakat bu arkadaşınki blok cezası arkadaşım blok cezası o kadar kolay atılmaya başlandıki artık hiç araştırma yok tak blok. savaşçıma düşen evocati zırhı adamın biri sobenin gazabı gibi bir item yapıyor data dosyalarından sonrada şikayet ediyor 3 gün blok yedim şimdi bidaha ederse sınırsız yiyicem bu ne saçma bir iştir desteğe e-mail atıyoruz cevap yok.
keşke

1 temmuz 2012.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

melodrama44 yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:TTnet ise 4440375 nolu telefonu arayarak açtırabilirsiniz.Nedense ttnet üyelerinin başına sürekli geliyor.Şifrenizi yanlış yazmamaya çalışın.
senin bahsettiğin 5 kere şifresini arka arkaya yanlış yazmasından dolayı oluşan hesap kitlenmesi fakat bu arkadaşınki blok cezası arkadaşım blok cezası o kadar kolay atılmaya başlandıki artık hiç araştırma yok tak blok. savaşçıma düşen evocati zırhı adamın biri sobenin gazabı gibi bir item yapıyor data dosyalarından sonrada şikayet ediyor 3 gün blok yedim şimdi bidaha ederse sınırsız yiyicem bu ne saçma bir iştir desteğe e-mail atıyoruz cevap yok.

Tamam da ben ttnet ise dedim zaten.
Kullanıcı avatarı
KrIpToNn
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

senin bahsettiğin 5 kere şifresini arka arkaya yanlış yazmasından dolayı oluşan hesap kitlenmesi fakat bu arkadaşınki blok cezası arkadaşım blok cezası o kadar kolay atılmaya başlandıki artık hiç araştırma yok tak blok. savaşçıma düşen evocati zırhı adamın biri sobenin gazabı gibi bir item yapıyor data dosyalarından sonrada şikayet ediyor 3 gün blok yedim şimdi bidaha ederse sınırsız yiyicem bu ne saçma bir iştir desteğe e-mail atıyoruz cevap yok
Peki nasıl ögrendin kaç gün ceza aldıgını...Destege msj attım daha cvp gelcek pek ümitli degilim açıkcası...

Resim
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen melodrama44 »

KrIpToNn yazdı:
senin bahsettiğin 5 kere şifresini arka arkaya yanlış yazmasından dolayı oluşan hesap kitlenmesi fakat bu arkadaşınki blok cezası arkadaşım blok cezası o kadar kolay atılmaya başlandıki artık hiç araştırma yok tak blok. savaşçıma düşen evocati zırhı adamın biri sobenin gazabı gibi bir item yapıyor data dosyalarından sonrada şikayet ediyor 3 gün blok yedim şimdi bidaha ederse sınırsız yiyicem bu ne saçma bir iştir desteğe e-mail atıyoruz cevap yok
Peki nasıl ögrendin kaç gün ceza aldıgını...Destege msj attım daha cvp gelcek pek ümitli degilim açıkcası...
blok yiyen hesabımdan bir karakteri aktarım yapmak için başvurdum.hesabın şu gün şu saate kadar blok yediği için aktarım yapamazsınız diyor.
keşke

1 temmuz 2012.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön