Oº°‘¨ нυηχℓση¢αѕι уєηı güη¢єℓ ѕαуƒαѕı (уєηι) ¨‘°ºO
- Kabusxbaskan
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KABUS TEAM
Re: Oº°‘¨ нυηχℓση¢αѕι уєηı güη¢єℓ ѕαуƒαѕı (уєηι) ¨‘°ºO
günaydın,,
cent Kesmeye geciyorum oyuna,,
Tankımız gelirse ordan junon kesecegiz oyundayım,,Beklerim dostlarımdan gelecek olursa,
cent Kesmeye geciyorum oyuna,,
Tankımız gelirse ordan junon kesecegiz oyundayım,,Beklerim dostlarımdan gelecek olursa,
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN
- baytarozkan
- Şarapçı'nın Sırdaşı
AlpAykan yazdı:Aleyna aleyküm selambaytarozkan yazdı:aleykum selam gardaşım / selamun aleyküm cümleten
Keyifler nasıl bakalım? Bu arada ben kimseyi bulamıyorum oyunda. Hele sen Alem gardaşım geldik loncaya yoksun ortada. Geceleri giriyorum artık ondanmı gardaşım benim ? Yoksa aramıza kara püsü mü girdi ?
HUN' LARA SELAM
DAMARA DEVAM GARDAŞŞŞ.
Şeklin Olurum Gardaş
Aleme gelicek olursak , Alem kardeşimizin oyunda olduğu sürelerde denk gelemiyorsun demek Özkankardeşim.Yoksa aramıza ne bir kara kedi girbilir , ne de küslük.
Anıl ' ımın da dediği gibi biz büyük ve geniş bir aileyiz.
ÖYLE VALLAHİ GARDAŞIM BENİM. HEPİNİZİN BASTIĞI TAŞA KURBAN OLURUM BEN GARDAŞ. BU ARADA KLİNİK AÇTIM. AKŞAM 5 E KADAR ORDAYIM SONRA SERBESTİM. İNŞALLAH HAYIRLI OLUR BAKALIM. KENDİNİZE İYİ BAKIN GARDAŞLARIM BACILARIM.
Uçurumun kénarındayım hızır,
Bir gamzélik rüzgar yétécék
Ha itti béni ha itécék
Vazgéçilméz bélaya nazır,
Divan hazır, Férman hazır, Kurban hazır. . .
Bir gamzélik rüzgar yétécék
Ha itti béni ha itécék
Vazgéçilméz bélaya nazır,
Divan hazır, Férman hazır, Kurban hazır. . .
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
- Lonca: Team
Selamün aleyküm ,baytarozkan yazdı:AlpAykan yazdı:Aleyna aleyküm selambaytarozkan yazdı:aleykum selam gardaşım / selamun aleyküm cümleten
Keyifler nasıl bakalım? Bu arada ben kimseyi bulamıyorum oyunda. Hele sen Alem gardaşım geldik loncaya yoksun ortada. Geceleri giriyorum artık ondanmı gardaşım benim ? Yoksa aramıza kara püsü mü girdi ?
HUN' LARA SELAM
DAMARA DEVAM GARDAŞŞŞ.
Şeklin Olurum Gardaş
Aleme gelicek olursak , Alem kardeşimizin oyunda olduğu sürelerde denk gelemiyorsun demek Özkankardeşim.Yoksa aramıza ne bir kara kedi girbilir , ne de küslük.
Anıl ' ımın da dediği gibi biz büyük ve geniş bir aileyiz.
ÖYLE VALLAHİ GARDAŞIM BENİM. HEPİNİZİN BASTIĞI TAŞA KURBAN OLURUM BEN GARDAŞ. BU ARADA KLİNİK AÇTIM. AKŞAM 5 E KADAR ORDAYIM SONRA SERBESTİM. İNŞALLAH HAYIRLI OLUR BAKALIM. KENDİNİZE İYİ BAKIN GARDAŞLARIM BACILARIM.
Hayırlı uğurlu olsun gardaşım.
Allah işlerini rast getirsin
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Friends Of Heaven
KADIM HAkkında bır bılgı alamadım eğer katılmıcaksanız bana bıldırın
başka loncalara baş wurcam
sadece 3 lonca olcak şuan kanunixx we kabusx loncaları katılıyor son 1 lonca daha lazım göruşmek uzre
sadece 3 lonca olcak şuan kanunixx we kabusx loncaları katılıyor son 1 lonca daha lazım göruşmek uzre
kanunixxbaşkan
- izmirlixbela
- FareAdam Düşmanı
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: HUN
Hemso FotoLar Iboda O Atıcakdı Ben Ona Gonderdıydım Ama Aksama Koyar BeLkı SOrım Bı

- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Friends Of Heaven
izhar yazdı:KADIM HAkkında bır bılgı alamadım eğer katılmıcaksanız bana bıldırın
sanırım yazımı dıkkate alan olmadı neyse ben sormadım sızde gçrmedınız tşkler ıyı oyunlar
kanunixxbaşkan
- senolmadan
- FareAdam Düşmanı
S A arkadaşlar yaramaz bi durum yokdur umarım alp kardeşim geçmiş olsun tekrardan umarım birz daha iyisindir özkan kardeşim sanada hayırlı uğurlu olsun yeni yerin Allah devamını getirsinizhar yazdı:izhar yazdı:KADIM HAkkında bır bılgı alamadım eğer katılmıcaksanız bana bıldırın
sanırım yazımı dıkkate alan olmadı neyse ben sormadım sızde gçrmedınız tşkler ıyı oyunlar
İzhar kardeşim sana gelince loncamızdaki arkadaşlarımız 49 olana kadar kadim yapmayı düşünmüyoz yinede bize sorduğun için teşekkür ederiz yazını ben geç gördüm ondan geç cevap yazdım kusura bakma
hepiniz A E O kardeşlerim
Hunxbaşkan