Kesdıgım fotoları koymadım zaten izleyenlerde bilior ... Sayın yönetici Kindar eşliğinde ws yaptık ve Zamanxying'i 5-0 malup ettim.Fazla söze gerek yok sanırım.Oyunda bölgeden atıp tutuyordu bu ona iyi bir ders oldu sanırsam . Bide bana naylon yaptırmıcakmıs meranda 1 2 sAat sora rutbe atlıcam onsuz atlamak ıstemıorm tanıyanlara sölesin oyuna gelsin onsuz olmuor hehehehe Tek laf dıorm = ben ne zaman tahtan indimki o kral oldu ... Meranda sana yer yok guzelim
Her gördüğü insana vs deyip oyunu oyun olmaktan cıakrtıp,üzerinde bir kaç iteme güvenip herkese yapılan artisliğin sonu budur.Bu ona iyi bir ders olmuştur sanırım
Grand yazdı:Her gördüğü insana vs deyip oyunu oyun olmaktan cıakrtıp,üzerinde bir kaç iteme güvenip herkese yapılan artisliğin sonu budur.Bu ona iyi bir ders olmuştur sanırım
Black tebrikler.İyi bir ders vermiş oldun.Yalnız senin bir avantajın var zırhın ama bunu bile bile vs atmayı kabul etmiş ying onuda tebrik etmek lazım.O da iyi bir büyücü kabul edelim.Ama sen farklısın Paraları güle güle harca.Takdir ediyorum seni.Başarılarının devamını dilerim.
Reader yazdı:Black tebrikler.İyi bir ders vermiş oldun.Yalnız senin bir avantajın var zırhın ama bunu bile bile vs atmayı kabul etmiş ying onuda tebrik etmek lazım.O da iyi bir büyücü kabul edelim.Ama sen farklısın Paraları güle güle harca.Takdir ediyorum seni.Başarılarının devamını dilerim.
kATILIYORUM BNCE ZIRH TÜM DENGELERİ DEİĞİŞTİRİR Ama yinede tebrikler
Reader yazdı:Black tebrikler.İyi bir ders vermiş oldun.Yalnız senin bir avantajın var zırhın ama bunu bile bile vs atmayı kabul etmiş ying onuda tebrik etmek lazım.O da iyi bir büyücü kabul edelim.Ama sen farklısın Paraları güle güle harca.Takdir ediyorum seni.Başarılarının devamını dilerim.
Kardeş ben zırhımla hççbir zaman artıstlık yapmadım.Wsyi izleseydınız görurdunuz hep acık ara fark 60 50 canla felan kesdım .Bölgeden artıstlık yapan ben ona kufur etmedıgım takdırde arkadaşlarına anneme kufur ettı dıye ıftıra atan pislik ws teklif etti ve bende dersini verdim ... isteyen istediği gibi düşünebilir fotolar orda kafa takmam bundan sora Zamanxying'i . . .
Zamanxying İyi Bir büyücü Blackthrine Tebrik Ederim ama 60 canla kesmen zor :S zırh farkı desem fazla farketmez o adamın ustu full fevzı cevrıye kesemedıgı buyucu yokdu benım gördüğüm güle güle harca ) Zamanxying senide tebrik ederım kardes bence blackthrıne zırhı cıkarıp bıdaha ws yapsana onunla