Hayırsız Ada..
Kendimi yerde Buluyordum 24 saatten fazla olmuştu gözlerim kapalı hareket edemiyordum Uzaktan Tazı sesleri geliyordu Çok korkunçtu Burdan Kurtulma şansım olmadığını biliyordum Burda aç susuz yerde ölücektim Yok olucaktım Bir çöp gibi Koskoca Adada kmse yoktu Fakat Bir balıkçı Gurup Beni Gördü
Balıkçı=Sivri adayada gelmiş bu büyücüler
Balıkçı2=Uşağım Bu Büycülerdan pek hoşlanmıyım da teşkilata hizmet eddüklerini Duydom
Balıkçı=Haklısın Abi Ama yerde yatıyor ne kadar masum En iyi Tekne İle onu Alıp İstanbula götürmeliyis
Balıkçı2=Peki Uşağım Da rahat ol zaten Hemsi arıyorus tavaya koyecağızda biz Akşama Büyücümü Yiyeceğüz Da?
Balıkçı=Saçmalama Balıklar tamam onu kurtarmalıyıs insanlık için Gerçi Hayırsız adada bulunan Bir erkek Büyücüyü Napaçazki öldürücek değiliz istanbuldadır belki evi
O Gün balıkçı Teknesinde uyandım İstanbula doğru Gelmiştk Balıkçı İdris Beni Tanıdı
Balıkçı İdris=Uşağım Sen Benüm Çocukları Kurtadamlardan Kurtaran Buyucü Değülmüsün Da ?
Ben=Evet Sivri Adada Özel görevim vardı
Balıkçı İdris=hayırsız bir Görevdir Da Ne edecektin OrDa ölmek istiyorsan haP iç uşağum orda ne yapacaktun ölmek içinmi
Ben=Vaktim Yok İdris abi benim gitmem lasım Sonra Görüşürüs
Sonra Mısır Çarşısına ilerledim demirci Rüsteme komutanın yerini sordum Sonra komutanın Yanına Gittim Komutan Bana
Komutan=Subay çok kızgın kendi kafana göre hareket ediyorsun 4 arkadaşının öldüğünü İdris abin telefonla söledi NASIL kurtuldun ölü gibi yatıyormuşsun of olamaz artık ada ya bir süre uğrama tecrüben yok
Ben=Benim suçum değil Hortlaklar toprağın altından çıktı
Komutan=Ben sana hata yok diyorum gördün 1 hata yaptı arkadaşın öldü Yılanlar Boğdu Adaya gittin 4 kişi 1 saniyede kafaları Boyunlarından Koptu..
Ben=babiliye gidiyorum bir süre dinlenicem.
Yolda Giderken Cinlerin kafasını kırmak hoşuma gidiyordu İlerledim Babiliye Geldm Babilide Elif İle sohbet ediyorduk elif benden 10 çamur istedi çamurların yerini sordum Oda dediği yer arkadaşımın öldüğü yere 1-2 adım yakındı Görevi Kabul eddim sessizce ilerledim.. O Gün şunu anladım Bizler İnsanlık zor durumdaydı
Kadim Bir Dünya Bölüm 3
- BuRSaSpoRLu
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Kadim Bir Dünya Bölüm 3

GrandXTexaS
GrandXŞiFa
GRAND
GrandXNitroJeN