Migrat ve Sığınakta Savaşçı( Rehberi )
- SerkanSerkan
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Migrat ve Sığınakta Savaşçı( Rehberi )
Eline saglık güzel paylaşım, ben de savaşcı eger yetenekli ve ne yapacagını bilir olursa sıgınakta çok daha rahat ilerlendigi düşüncesindeyim 
İnsanlar söylediklerinizi veya yaptıklarınızı unutur, ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz..
___asiwizaRd Jinekoloqx Qarteanx ___
___asiwizaRd Jinekoloqx Qarteanx ___
Güzel paylaşım ama Türk insanı alıştığı düzeni değiştirmez gine 4 büyücü 2 şifacı girer sığınağa
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
Boşuna kasmayın boşuna yırtınmayın şu an grub bolgelerınde savaşçı ÇÖP
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
savaşçı olmadan junonu yada centrionu kes bakalım sen. Şöyle iq seviyesi eksilerde olanlar hep bu forumda nedense.aldatmaz2012 yazdı:Boşuna kasmayın boşuna yırtınmayın şu an grub bolgelerınde savaşçı ÇÖP
-
- Acemi Savaşçı
Hemen yaş kendini belli ediyor. 13 14 olmadığın belli. adam resimli anlatım yapmış ama eşşek ne anlar hoşaftan. eşşeğe altın semer vursan yine eşşektir. deveye niye boynun eğri demişler eşşek paylaşım görünce saçmalarmış demiş.SerkanSerkan yazdı:Eline saglık güzel paylaşım, ben de savaşcı eger yetenekli ve ne yapacagını bilir olursa sıgınakta çok daha rahat ilerlendigi düşüncesindeyim
- Effairenclik
- FareAdam Düşmanı
xwarriormaster yazdı:Hemen yaş kendini belli ediyor. 13 14 olmadığın belli. adam resimli anlatım yapmış ama eşşek ne anlar hoşaftan. eşşeğe altın semer vursan yine eşşektir. deveye niye boynun eğri demişler eşşek paylaşım görünce saçmalarmış demiş.SerkanSerkan yazdı:Eline saglık güzel paylaşım, ben de savaşcı eger yetenekli ve ne yapacagını bilir olursa sıgınakta çok daha rahat ilerlendigi düşüncesindeyim

- Rapid
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
ben zorunlu kalmadıkça bölgelerin hiç birine savaşçı alınmamasından yanayım.

- DeliRockci
- İri Fare Avcısı
Seni ve böyle düşünenleri 3 yıllık bir savaşçı olarak şiddetle kınıyorum !!Rapid yazdı:ben zorunlu kalmadıkça bölgelerin hiç birine savaşçı alınmamasından yanayım.
IKVONLINE
Asistan Delirockçı
Asistan Delirockçı
- Firelife
- Demirci Çırağı
xwarriormaster yazdı:savaşçı olmadan junonu yada centrionu kes bakalım sen. Şöyle iq seviyesi eksilerde olanlar hep bu forumda nedense.aldatmaz2012 yazdı:Boşuna kasmayın boşuna yırtınmayın şu an grub bolgelerınde savaşçı ÇÖP
Sen onu kendi haline bırak teşkilatın gıcığı durmadan birilerini küçük düşürtmek ve birilerine sövmeye can atar
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Kuklacı