+++++Rescuer yazdı:Teşekkürler...KaraXHayalet yazdı:/alkış
Re: Kurtlarxrescuer(30) vs Philotheos
Re: Kurtlarxrescuer(25) vs Philotheos
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Tebrikler ama bence fazla abartılacak bir durum yok burda adam 30 seviye üstünü eski arkadaşlar yapmıştır,kesmesi okadarda zor olmaz.25 seviye olsaydın takdir edilecek bir durum olurdu ama.
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Yanlış anlamanı istemem ama azul, seçilmiş philotheos, boş etrafı temizlendikten sonra rahatlıkla kesilebilecek yaratıklardan. Vuruşların o seviyeye göre normal. Canın normal. Etraf temiz. Bence kesmen tamamen normal. Ama yine de emek vermişsin.
Tebrikler.
Tebrikler.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Qxxbuz
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
Video güzelmiş hangi programı kullandın çekerken ?
Farabi - Alibey
Yorumlarınız için teşekkürler en zevkli olan Azul'du her yer bana ait oldugu için bu defa çok eleştriye maruz kaldım, bunları hak etmediğimi düşünüyorum çünkü benim amacım imkansız bir şeyi yapıp foruma koyup hava atmak asla olmadı, tek amacım forumu değişik şeylerle biraz renklendirip şikayetlerle dolu alanı biraz rahatlatmaktı ancak dediğim gibi bu kadar kötü yönlü eleştrileri hak ettiğimi düşünmüyorum ve bu nedenle konunun sonunda yazdığım yazı hakkında kesin kararımı verdim ve söylenecek tek sözüm
Artık sanırımı kalmadı, bu son şovdu çok sağolun, iyi forumlar...Sanırım bu son şovdu

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
Boş gelmedi.Rescuer yazdı:Yorumlarınız için teşekkürler en zevkli olan Azul'du her yer bana ait oldugu için bu defa çok eleştriye maruz kaldım, bunları hak etmediğimi düşünüyorum çünkü benim amacım imkansız bir şeyi yapıp foruma koyup hava atmak asla olmadı, tek amacım forumu değişik şeylerle biraz renklendirip şikayetlerle dolu alanı biraz rahatlatmaktı ancak dediğim gibi bu kadar kötü yönlü eleştrileri hak ettiğimi düşünmüyorum ve bu nedenle konunun sonunda yazdığım yazı hakkında kesin kararımı verdim ve söylenecek tek sözüm
Artık sanırımı kalmadı, bu son şovdu çok sağolun, iyi forumlar...Sanırım bu son şovdu
Bir de garr vardı. :mrgreen: :mrgreen:
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- maviakrepikv
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
adam temizliyo sen teke tek kesiyorsun bunun neyi tebrik edilirki her 30 lv işten biraz anlayan normal itemli her savaşçı bunu yapar
Darkxblade[41]
Enerjik[47]
Rockfest[31]
S A N C A K
Enerjik[47]
Rockfest[31]
S A N C A K
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
Re: Kurtlarxrescuer(25) vs Philotheos
evet o bendim ama çoğu kişi küstahlığından konuya bakmadan yorum yazmış yok etrafı temizlerdim yok ben tek kestim şöyle yaptım böyle yaptık git bakalım tek etrafı temizlemeden kesebilcenmi biz temizlemeden kestik (övünmüyorum)Rescuer yazdı:Evet öyleyim hayırdır ?Petcarar yazdı:nasıl yapılacağı hakkında bilgim olmayan şeyleri tebrik ederim.etrafı temizledikten sonra herkes keser.bu arkadaş 14lv'de azul kestim diye foruma koyan kişi değilmi?Firelife yazdı:Bişeyide tebrik et be hep kendini en iyi olarak göstermeye çalışma :evil:Petcarar yazdı:şah kobra konusunu açmaya yeltenme bence.31 lv büyücü rahat kesebiliyorken...
- maviakrepikv
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
(Fraps) kullan gayet kalite olrak çeker kolay bir arayüzü var tavsiye ederimQxxbuz yazdı:Video güzelmiş hangi programı kullandın çekerken ?
Darkxblade[41]
Enerjik[47]
Rockfest[31]
S A N C A K
Enerjik[47]
Rockfest[31]
S A N C A K