Türk Silahlı Kuvvetleri Loncası Tskx. ÜYE ALIMI Başlamıştır
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Türk Silahlı Kuvvetleri Loncası Tskx. ÜYE ALIMI Başlamıştır
Bakın eray berk birden cok loncaya başvuru yapmak ayıp değil belki birisi alır düşüncesiyle başvuru yapıyorlar fazla üstüne gitmeyin...

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Mehmet, Eray haklı bence de öncelikle bir loncaya başvuru yapılır, kabul edilmezse öbür loncaya...
Neyse sen onu bunu bırak MSN gir dayak gelecek...
Neyse sen onu bunu bırak MSN gir dayak gelecek...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
Royal loncasına basvuru yaptım.Yaş sınırı oldugu için alınmadım.Daha sonra sizin loncanıza girmek istedim.Aynı gün yapmamın sebebi şudur ; Royal loncası +16 demişti.O yazıyı basvuru yaptıktan sonra gördüm.Alınmıcagımı tahmin ettim.Size basvuru yaptım.Br süredir de gerek forumdan gerek oyundan lonca üyelerinizden bilgi aldım.Buraya yönlendirildim.Umarım işleme alırsınız.Tskxgenelkrmay yazdı:Bakın eray berk birden cok loncaya başvuru yapmak ayıp değil belki birisi alır düşüncesiyle başvuru yapıyorlar fazla üstüne gitmeyin...
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Burada da + 15 sınırı var...Sahxyilan yazdı:Royal loncasına basvuru yaptım.Yaş sınırı oldugu için alınmadım.Daha sonra sizin loncanıza girmek istedim.Aynı gün yapmamın sebebi şudur ; Royal loncası +16 demişti.O yazıyı basvuru yaptıktan sonra gördüm.Alınmıcagımı tahmin ettim.Size basvuru yaptım.Br süredir de gerek forumdan gerek oyundan lonca üyelerinizden bilgi aldım.Buraya yönlendirildim.Umarım işleme alırsınız.Tskxgenelkrmay yazdı:Bakın eray berk birden cok loncaya başvuru yapmak ayıp değil belki birisi alır düşüncesiyle başvuru yapıyorlar fazla üstüne gitmeyin...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
Umarım 1 yaştan dolayı beni almamazlık yapmazsınız.Çünkü girmeyi gerçekten çok istiyorum.Eğer olgunluk acısından 1 senenin önemli oldugunu düşünüyorsanız haklısınız.
Fakat bir çok üyenizle oyundan konusmus bulunmaktayım.Eminim ki olgundum.Siz aranızda konusursanız sevinirim.İyi oyunLar.
Fakat bir çok üyenizle oyundan konusmus bulunmaktayım.Eminim ki olgundum.Siz aranızda konusursanız sevinirim.İyi oyunLar.
Kefil gösterebileceğiniz , Tskx loncasına ait bir üye olmak zorundadır.İyi forumlar...Sahxyilan yazdı:
AD: Aydın
S.AD: Kıyıcı
YAŞADIĞI YER: İzmir/Türkiye. Semt : Esentepe
OYUNDAKİ NICK LER LWL LERIYLE: Bloodsxbizans[49] Standapxcrew[49] Bloodsxcrew[45]
OYUN HAKKINDA TECRÜBESİ:Oyun acıldıktan 3 ay kadar sonra basladım.Meranda oynuyordum.Karakterlerim çalınınca Buraya geldim.
LONCA KATILIM AMACI:Loncanızın hayranlarındanım.İsminiz çok güzel.Türk Silahlı Kuvvetleri.Bana ülkemi Atatürk'ümüzü mehmetçikleri gazileri hatırlatıyor.Bu yüzden girmek istiyorum.
KEFİL GOSTEREBILECEGI BIRILERI: Loncanızdan Kefil Göstereceğim biri yoktur.Şuan da kimseyi tanımıyorum.
Not : Crew loncası Dagılmıstır.
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
Güncel !!!

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- Tskxkxpsycho
- FareAdam Düşmanı
Alınmasını istemiyorum . . .Sahxyilan yazdı:Umarım 1 yaştan dolayı beni almamazlık yapmazsınız.Çünkü girmeyi gerçekten çok istiyorum.Eğer olgunluk acısından 1 senenin önemli oldugunu düşünüyorsanız haklısınız.
Geri Dönüş
Sİzin loncanızdan tanıdıgım yok napabilirim bi ilgllenirmisiniz?futo08 yazdı:Ad:furkan
Soyad:Aracı
Oyundaki ickler:Xxxbuyucuxxx
Xcarterx
Xxxfurkanxxx Buyucu ve savaş 49 şifa 45
Oyuda kalma sürem:Yazları full oyundayım ama kışları az griyorum Okul yüzünden
Katılma amacım:Oyundaki birlik beraberliginiz gerçekten beni etkiledi ve tsk loncasına katılıp bu beraberlgige bnde katılmak istiyorum,Tsk kurumunu cok seviyorum
Kefil olarak Su kişilere sorabilirsiniz:Crashxjanpare,Arma,Armado,Armor
Buyucu olarak girmek istiyorum...
KaRDeŞxFuRKaNN/ŞifaCı/AshaB-I Keyf/
KardeŞxFuRKaNNN/SavAŞçı/Latif/
AMa Gerçekten loncanıza katılıp İyi yerlere gelmek isterim...Bu konuda beni forum üzerinden Bilgilendirirseniz memnum olurum..İyi forumlarfuto08 yazdı:Sİzin loncanızdan tanıdıgım yok napabilirim bi ilgllenirmisiniz?futo08 yazdı:Ad:furkan
Soyad:Aracı
Oyundaki ickler:Xxxbuyucuxxx
Xcarterx
Xxxfurkanxxx Buyucu ve savaş 49 şifa 45
Oyuda kalma sürem:Yazları full oyundayım ama kışları az griyorum Okul yüzünden
Katılma amacım:Oyundaki birlik beraberliginiz gerçekten beni etkiledi ve tsk loncasına katılıp bu beraberlgige bnde katılmak istiyorum,Tsk kurumunu cok seviyorum
Kefil olarak Su kişilere sorabilirsiniz:Crashxjanpare,Arma,Armado,Armor
Buyucu olarak girmek istiyorum...
KaRDeŞxFuRKaNN/ŞifaCı/AshaB-I Keyf/