.gif türündeki şeyleri imzaya koyma ?
.gif türündeki şeyleri imzaya koyma ?
Bu konuda yardımcı olabiliecek varmı ?
MePoDer Üyesi :arrow: Ayık Olun 
______
MoZiLLa
______
______
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: .gif türündeki şeyleri imzaya koyma ?
Gifini oluşturuyorsun normal resim gibi gifini internete upload ediyorsun ve foruma normal resim ekler gibi gifini ekliyorsun 
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
SağolxFirelifex yazdı:Gifini oluşturuyorsun normal resim gibi gifini internete upload ediyorsun ve foruma normal resim ekler gibi gifini ekliyorsun
______
MoZiLLa
______
______
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Photoshop, benzeri programlar veya gif oluşturma programları var onlarla yapabilirsin.Bunların içinde en tanınmışı Ulead GIF Animatördür.Ama photoshop kullanmayı biliyorsan onu kullan derim.MoziLLa yazdı:SağolxFirelifex yazdı:Gifini oluşturuyorsun normal resim gibi gifini internete upload ediyorsun ve foruma normal resim ekler gibi gifini ekliyorsunBirde nasıl gif oluşturabilceğim konusunda yardım edermisn
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
xFirelifex yazdı:Photoshop, benzeri programlar veya gif oluşturma programları var onlarla yapabilirsin.Bunların içinde en tanınmışı Ulead GIF Animatördür.Ama photoshop kullanmayı biliyorsan onu kullan derim.MoziLLa yazdı:SağolxFirelifex yazdı:Gifini oluşturuyorsun normal resim gibi gifini internete upload ediyorsun ve foruma normal resim ekler gibi gifini ekliyorsunBirde nasıl gif oluşturabilceğim konusunda yardım edermisn
Sağol
______
MoZiLLa
______
______
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kuzgun Ve Yolcu
Teşekkürler Çok işime yaradı şuanki imzamı öyle yaptım..iyi geceler