VARYEMEZ AÇIKLIYOR HERKEZİ ÖĞÜTE BEKLİYOR.
VARYEMEZ AÇIKLIYOR HERKEZİ ÖĞÜTE BEKLİYOR.
ARKADAŞLAR SAKIN AMA SAKIN BU OYUNa BAĞLANMAYIN FAZLA GÜNDE EN FAZLA 1 SAAT OYNAYIM BEN 5 SENEDİR OYNUYOM ELİME HİÇ BİŞEY GEÇMEDİ HEP 1 SAAT DAHA OYNİM BELKİ İTEM DÜŞER BİLMEM O BU ŞU FALANDA FİLAN DÜŞER DEDİM AMA ELİME BİŞEY GEÇMEDİ SİZ SİZ OLUM BU OYUNU BIRAKIN GENÇLİĞİNİZİ Bİ OYUN HEMDE BİR SANAL OYUNUN İÇİNDE ÇÜRÜTMEYİN KAFANIZI YASTIĞA KOYDUĞUNUZDA BENİ ANLAYACANIZ YAŞINIZ İLERLEDİKÇE BUNU ANLAYACAKSINIZHERKEZİ SEVİYORUM DOSTLARIM SİZLERİ ÖZLEYECEM .SSSS

Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
Re: VARYEMEZ AÇIKLIYOR HERKEZİ ÖĞÜTE BEKLİYOR.
x5ve yazdı:ARKADAŞLAR SAKIN AMA SAKIN BU OYUNa BAĞLANMAYIN FAZLA GÜNDE EN FAZLA 1 SAAT OYNAYIM BEN 5 SENEDİR OYNUYOM ELİME HİÇ BİŞEY GEÇMEDİ HEP 1 SAAT DAHA OYNİM BELKİ İTEM DÜŞER BİLMEM O BU ŞU FALANDA FİLAN DÜŞER DEDİM AMA ELİME BİŞEY GEÇMEDİ SİZ SİZ OLUM BU OYUNU BIRAKIN GENÇLİĞİNİZİ Bİ OYUN HEMDE BİR SANAL OYUNUN İÇİNDE ÇÜRÜTMEYİN KAFANIZI YASTIĞA KOYDUĞUNUZDA BENİ ANLAYACANIZ YAŞINIZ İLERLEDİKÇE BUNU ANLAYACAKSINIZHERKEZİ SEVİYORUM DOSTLARIM SİZLERİ ÖZLEYECEM .SSSS
:idea: /alkış
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
BU DEDİKLERİMİ YAPARSANIZ SİZ HER ZAMAN BAŞARILI OLURSUNUZ UNUTMAYIN BEN HEP SİZİN ABİNİZ VE KARDEŞİNİZ KALACAM ARADA BİR BELKİ GİRERİM SLMLAŞIRIM AMA İKV BENİM İÇİN BİTTİ OYUNA FAZLA BAĞLANMAYIN OLURMU SİZİ ÇOK SEVİYORUM EN ÇOK SEVDİĞİM ADAMLARI SIRAYLA SAYAYIM İLK POP 5 SÖYLÜYORUM DKikimokoxtwo benim kardeşimdir.Judas çok esiden beridir tanışıyoz hem yaşıtım hemde dert ortağımOrTeZ EN ÇOK SEVİDĞİM KARDEŞLERİMDEN BİRİSİN İLYAS HAKINI HELAL ET Enesxgerixxxxgeldi oda küçüğüm kardeşimdir. çok severim çok efendi çok delikanlı birisidir kardeşimdirBatuhaaan helede batuhan en yakın en iyi en kadim kardeşimdir Şifor halilide çok severim çok delikanlı adamdır.Revengeofagee halil kardeşim çok şımarık çok iyi ve çok eylenceli birisidi . ve HERZAMANKİ GİBİ İLK ARKİM OLAN VE OYUNUN İLK OYUNCUSU OLAN EMİNÖNÜ SUNUCUSUNDAN BİLE TANIŞTIĞIM KARDEŞİM AYNI ZAMANDA OYUNDA BELİ BİRİ OLAN [GM]kubilay HERNEYSE UZATMAYALIM HERKEZİ ÖZLEYECEM BUNLAR SADECE AKLIMA GELENLER DİĞERLERİNİ YAZAMAYACAM ÇÜNKÜ SEVENİM ÇOKTU BANA ABİ DİYENLER DOSTUM DİYENLER KARDEŞİM DİYENLER ÇOKTU SAĞOLSUNLAR HERKEZİ SEVİYORUM HAKINIZI HELAL EDİNNNNNNNN

Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
x5ve yazdı:BU DEDİKLERİMİ YAPARSANIZ SİZ HER ZAMAN BAŞARILI OLURSUNUZ UNUTMAYIN BEN HEP SİZİN ABİNİZ VE KARDEŞİNİZ KALACAM ARADA BİR BELKİ GİRERİM SLMLAŞIRIM AMA İKV BENİM İÇİN BİTTİ OYUNA FAZLA BAĞLANMAYIN OLURMU SİZİ ÇOK SEVİYORUM EN ÇOK SEVDİĞİM ADAMLARI SIRAYLA SAYAYIM İLK POP 5 SÖYLÜYORUM DKikimokoxtwo benim kardeşimdir.Judas çok esiden beridir tanışıyoz hem yaşıtım hemde dert ortağımOrTeZ EN ÇOK SEVİDĞİM KARDEŞLERİMDEN BİRİSİN İLYAS HAKINI HELAL ET Enesxgerixxxxgeldi oda küçüğüm kardeşimdir. çok severim çok efendi çok delikanlı birisidir kardeşimdirBatuhaaan helede batuhan en yakın en iyi en kadim kardeşimdir Şifor halilide çok severim çok delikanlı adamdır.Revengeofagee halil kardeşim çok şımarık çok iyi ve çok eylenceli birisidi . ve HERZAMANKİ GİBİ İLK ARKİM OLAN VE OYUNUN İLK OYUNCUSU OLAN EMİNÖNÜ SUNUCUSUNDAN BİLE TANIŞTIĞIM KARDEŞİM AYNI ZAMANDA OYUNDA BELİ BİRİ OLAN [GM]kubilay HERNEYSE UZATMAYALIM HERKEZİ ÖZLEYECEM BUNLAR SADECE AKLIMA GELENLER DİĞERLERİNİ YAZAMAYACAM ÇÜNKÜ SEVENİM ÇOKTU BANA ABİ DİYENLER DOSTUM DİYENLER KARDEŞİM DİYENLER ÇOKTU SAĞOLSUNLAR HERKEZİ SEVİYORUM HAKINIZI HELAL EDİNNNNNNNN
Bır hakkım varsada yoqsada helal olsun!
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
- fixxer
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
varyemez kardeş yazın için teşekkürler ama bazı oyuncularda var gerçekden nedeni aığır olan bi nedenden dolayı ben mesela zamanında çok dışarda gezer i.ki içer her türlü dümen vardı yani 3 seneden beri oynuyorum burda elime geçen dostluk arkadaşlık oldu üç beş numune dışında neyse kolay gelsin
Minos ( Bazı Özürlüler Minoş Olarak telaffuz ediyorlar doğrusu yandadır iyi okuyun )
AşkxFixxer
AşkxFixxer
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
helal olsun en kadim dostunum ama sana kadim yapamadım 
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
- yokedicixfurkan
- İri Fare Avcısı
kardeşim sen oyunun en kabiliyetsiz adamlarıyla geziyormuşsun şifor hariç ortez de iyi adamdır sana sözüm oyunu bırakmışsın ama adam olmmaışsın
çakMaM VaR DİKKaT
- ExoRCisT61
- İskele Babası
Çok haklısın, heleki bu oyuna kendini deli gibi kaptırmış, sosyal aktivitesi bitmiş arkadaşlar için çok önemli bi konu.x5ve yazdı:ARKADAŞLAR SAKIN AMA SAKIN BU OYUNa BAĞLANMAYIN FAZLA GÜNDE EN FAZLA 1 SAAT OYNAYIM BEN 5 SENEDİR OYNUYOM ELİME HİÇ BİŞEY GEÇMEDİ HEP 1 SAAT DAHA OYNİM BELKİ İTEM DÜŞER BİLMEM O BU ŞU FALANDA FİLAN DÜŞER DEDİM AMA ELİME BİŞEY GEÇMEDİ SİZ SİZ OLUM BU OYUNU BIRAKIN GENÇLİĞİNİZİ Bİ OYUN HEMDE BİR SANAL OYUNUN İÇİNDE ÇÜRÜTMEYİN KAFANIZI YASTIĞA KOYDUĞUNUZDA BENİ ANLAYACANIZ YAŞINIZ İLERLEDİKÇE BUNU ANLAYACAKSINIZHERKEZİ SEVİYORUM DOSTLARIM SİZLERİ ÖZLEYECEM .SSSS
Exorcist
|Exorcist| |Exorxşifa | |Exorxbüyü| |Calderon| |Junior| |Mirxhusoo|

:arrow:Sana Gelmediğim Gün; TRABZON Maçı Vardır Gülüm.!!

:arrow:Sana Gelmediğim Gün; TRABZON Maçı Vardır Gülüm.!!