angelona yazdı:Bence Ejderbüyücüyü tanımıyanlar hiç şanslarını denemesinler çünkü belli tanıdıkların alınacaqı baksanıza sadece Ejerbüyücüyü tanıyanlar oyundan kayıt yapabilir diyo :S
Kayıtlar ikv forumdan yapılacaktır veya Ejderbüyücüyü tanıyanlar oyundan yapabilirler.
BEN BÖYLE YAZDIM KARDEŞ EJDERBÜYÜCÜYÜ OYUNDA TANIYANLAR ORDAN YAPABİLİR DEDİM YOKSA KAYITLAR İKV FORUMDAN YAPILCAK
angelona yazdı:Bence Ejderbüyücüyü tanımıyanlar hiç şanslarını denemesinler çünkü belli tanıdıkların alınacaqı baksanıza sadece Ejerbüyücüyü tanıyanlar oyundan kayıt yapabilir diyo :S
Kayıtlar ikv forumdan yapılacaktır veya Ejderbüyücüyü tanıyanlar oyundan yapabilirler.
BEN BÖYLE YAZDIM KARDEŞ EJDERBÜYÜCÜYÜ OYUNDA TANIYANLAR ORDAN YAPABİLİR DEDİM YOKSA KAYITLAR İKV FORUMDAN YAPILCAK
Kardeşim tmm işte herşey ortada adama kendi arkadaşlarından 10 kişi kayıt olsa forma bakıcaqınızmı var sanki...
Dikkat çekmek için elenizden geleni yapın siz
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
onygs1991 yazdı:dostum sadece kendi loncan katılacağı için forma yazman boş olmuş
adam orda lonca uyesı olması zorumlu degıldır demıs
Ama ordada ejderbeyi tanıyanlar oyundan kayıp yapabilir demiş...Dikkatlicek oku sadece arkadaşlar arasından yapılacak yarışma olduqu belli
Benim alakam yok diyorum ejder loncasıyla
Ejderbey deqil ejder büyücü dicektim sorry
kardeş sen nasıl algılamak istersen öle anla ama lütfen başkalarının fikrine karışma.benim orda yazdığım belli sen anlamamakta ısrar ediosan et.kimse seni zorlamıyo
kardeş sen nasıl algılamak istersen öle anla ama lütfen başkalarının fikrine karışma.benim orda yazdığım belli sen anlamamakta ısrar ediosan et.kimse seni zorlamıyo[/quote]
Snn amacın ne belli kardeşim umarım herkes snn amacının ne oluduqunu anlarda benim bi daha yorum yazmama grk kalmaz...
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif