Mavı topaz
Lıderlık sembolü
Dev komodo dışı
Sınırsız çıban otu
Kadım hıdra pençesı
Bılge solucan veya cevo asa
Uygun fıyatlardan alınır /fAskxlady veya burdan ulaşınız!!
٩(-̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃•̃)۶BURAYA٩(-̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃•̃)۶
٩(-̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃•̃)۶BURAYA٩(-̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃•̃)۶
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
- Stromm
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ٩(-̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃•̃)۶BURAYA٩(-̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃•̃)۶
komodo işi war kardeşim /f Stromm yaparsan konuşuruz 3 5 kuruş için kardeşimin kalbını kırmam merak etme (=
░║StRomm MaRdinLixLoRd ║░
..кєѕкє ѕöz¢ügü уєяιηє, вιя ∂αнαкι ѕєƒєяє ∂ємєуι ∂єηє...
..кєѕкє ѕöz¢ügü уєяιηє, вιя ∂αнαкι ѕєƒєяє ∂ємєуι ∂єηє...
- kralgs
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
dev komodo dişi var 2 adet iilginirsen bişeyler yaparım

- Kralgs/Legendofwizard/Mahsen/Ölürümtürkiyemm/Sinoplu
- cCcxTüRKiYeMxcCc/kralgsIV/MoNTeCaRLo/Legendofattack/ Gsxkralgsx/Devletbahçelii/Kralqs
- öLüRüMTüRKiYeM/Legendofhealer/Kurosakihigo/Lastxottoman/Şifaimahsen/Fakedoctor/Turkishcommand
Fıyatlarını sölersenız sevınırım bıde ne zaman onlıne olduqunuzu !
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
- kralgs
- Sahaf Yardımcısı
cumaya kadar akşam 8 den sonra aşağıdakı çarlardan herhangi birinde olabılırım cuma akşamından itibaren çoğunlukla oyundayım dev komodo dişi 2 adet 1m tane 500bin ama bişeyler yaprım belkı oyunda hallederiz onu 

- cCcxTüRKiYeMxcCc/kralgsIV/MoNTeCaRLo/Legendofattack/ Gsxkralgsx/Devletbahçelii/Kralqs
- öLüRüMTüRKiYeM/Legendofhealer/Kurosakihigo/Lastxottoman/Şifaimahsen/Fakedoctor/Turkishcommand
Mavı topaz
Kadım hıdra pençesı
Satıyorum.Oyunda Aspurçe den ulaşabilirsiniz.
Kadım hıdra pençesı
Satıyorum.Oyunda Aspurçe den ulaşabilirsiniz.

Aspurçe
Missmoderatör
Tm 2 tanesı 1m sen o charların hepsını bana denettırme sen Askxlady yap ara sıra yeterlı xDkralgs yazdı:cumaya kadar akşam 8 den sonra aşağıdakı çarlardan herhangi birinde olabılırım cuma akşamından itibaren çoğunlukla oyundayım dev komodo dişi 2 adet 1m tane 500bin ama bişeyler yaprım belkı oyunda hallederiz onu
- kralgs
- Sahaf Yardımcısı
tmm