Olm o Zheilx...eray yazdı:Kime, ne şekilde açıklama yaptın............
Türk Silahlı Kuvvetleri Loncası Tskx. ÜYE ALIMI Başlamıştır
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Türk Silahlı Kuvvetleri Loncası Tskx. ÜYE ALIMI Başlamıştır
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- Ifyoulike10
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Kim olduğuma dair açıklama yaptım kendimi tanıttım kardeş neden yanlış anladın hemeneray yazdı:Kime, ne şekilde açıklama yaptın............
Ben bi tanıtım göremiyorum...........Ifyoulike10 yazdı:Kim olduğuma dair açıklama yaptım kendimi tanıttım kardeş neden yanlış anladın hemeneray yazdı:Kime, ne şekilde açıklama yaptın............
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
Tskxhxzağanos
Zheilx dir eray fazla söze gerek yok konuyu kapatın...

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
Kendimi tanıttım diyor yok bi tanıtım....Tskxgenelkrmay yazdı:Tskxhxzağanos
Konu kapanmıştır.......
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
eray aksam saat 8 de bi bizim eve gel...

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- Ifyoulike10
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Kendimi tanıttım diyor yok bi tanıtım....
Konu kapanmıştır.......[/quote]
Aaaaa ben gerçekten özür dilerim eray ya :S ben Komutanla konuştum snnle konuşmuşum gibi yazdım k.b senide boş bi konuda uğraştırıyorum:S
Konu kapanmıştır.......[/quote]
Aaaaa ben gerçekten özür dilerim eray ya :S ben Komutanla konuştum snnle konuşmuşum gibi yazdım k.b senide boş bi konuda uğraştırıyorum:S
Tamam K.ibo Aliağa ya gitti miTskxgenelkrmay yazdı:eray aksam saat 8 de bi bizim eve gel...
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Sahxyilan yazdı:AD: Aydın
S.AD: Kıyıcı
YAŞADIĞI YER: İzmir/Türkiye. Semt : Esentepe
OYUNDAKİ NICK LER LWL LERIYLE: Bloodsxbizans[49] Standapxcrew[49] Bloodsxcrew[45]
OYUN HAKKINDA TECRÜBESİ:Oyun acıldıktan 3 ay kadar sonra basladım.Meranda oynuyordum.Karakterlerim çalınınca Buraya geldim.
LONCA KATILIM AMACI:Loncanızın hayranlarındanım.İsminiz çok güzel.Türk Silahlı Kuvvetleri.Bana ülkemi Atatürk'ümüzü mehmetçikleri gazileri hatırlatıyor.Bu yüzden girmek istiyorum.
KEFİL GOSTEREBILECEGI BIRILERI: Loncanızdan Kefil Göstereceğim biri yoktur.Şuan da kimseyi tanımıyorum.
Not : Crew loncası Dagılmıstır.
Sahxyilan yazdı:Yukarıda bilgilerim bulunmaktadır.Loncanıza gelip savascı acmak istiyorum.Çok kolay kasabilirim.Zor görevlerim de yardım isterim sadece ve beni kasmanızı istemem.Tskxgenelkrmay yazdı:Arkadaşlar artık bedelli alımlarımızı durdurmuş bulunuyoruz Tskx loncamızın alımları başlamıştır...
3 Şifacı 3 Savaşcı alınacaktır. Kendine güvenen hızlı kasabilen arkadaşlar alınacaktır sadece görevlere yardım edebiliriz.
Savaşçı İsmimi . : Tskxkxbloods
Başvurunuz işleme alınmamıştır.Çünkü birden çok loncaya aynı gün başvuru yapmışsınız. İyi forumlarSahxyilan yazdı:Sahxyilan yazdı:AD: Aydın
S.AD: Kıyıcı
YAŞADIĞI YER: İzmir/Türkiye. Semt : Esentepe
OYUNDAKİ NICK LER LWL LERIYLE: Bloodsxbizans[49] Standapxcrew[49] Bloodsxcrew[45]
OYUN HAKKINDA TECRÜBESİ:Oyun acıldıktan 3 ay kadar sonra basladım.Meranda oynuyordum.Karakterlerim çalınınca Buraya geldim.
LONCA KATILIM AMACI:Loncanızın hayranlarındanım.İsminiz çok güzel.Türk Silahlı Kuvvetleri.Bana ülkemi Atatürk'ümüzü mehmetçikleri gazileri hatırlatıyor.Bu yüzden girmek istiyorum.
KEFİL GOSTEREBILECEGI BIRILERI: Loncanızdan Kefil Göstereceğim biri yoktur.Şuan da kimseyi tanımıyorum.
Not : Crew loncası Dagılmıstır.Sahxyilan yazdı:Yukarıda bilgilerim bulunmaktadır.Loncanıza gelip savascı acmak istiyorum.Çok kolay kasabilirim.Zor görevlerim de yardım isterim sadece ve beni kasmanızı istemem.Tskxgenelkrmay yazdı:Arkadaşlar artık bedelli alımlarımızı durdurmuş bulunuyoruz Tskx loncamızın alımları başlamıştır...
3 Şifacı 3 Savaşcı alınacaktır. Kendine güvenen hızlı kasabilen arkadaşlar alınacaktır sadece görevlere yardım edebiliriz.
Savaşçı İsmimi . : Tskxkxbloods
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA