bir plussuz çar süper ola bilir mi ?
Re: bir plussuz çar süper ola bilir mi ?
plussuz urban yüzük + alman ok yüzük düşürdüm herşey plus değil
Gel Ne Olursan Ol Yine Gel
plus vuruşa etki etmez ki o arkadaşın plusluda olsaydı gene 6 bin vururdu ..Graretoco yazdı:beyaz köşkdeki Basmonte plussuz arkadaşımın dediğine göre vahşiye 6k vurmuş

Plussuz hiçbirşey yapamam diye birşey yok. Ben ecel getiren üretmek için plus sonunda yeni plusu aktif etmeden oturdum para eden maden başına özellikle iridyum vb gibi. Bunları çıkarmak için plus lazım değil bildiğiniz üzere
Yeni plusu aktif ederek harcamak yerine ecel getiren hazır olana kadar herzaman maden çektim sende plus olmadan maden çekerek üstünü rahatça dizebilirsin, isteyince herşeyi rahat yapabilirsin ...
Eminönü: KoSoVaLi
Eminönü: Kosovalıı
Teşkilat : Kazamaa (Ecel Getiren)
Teşkilat : Decidedxkazamaa
Teşkilat : Ilxkazamaxll
Eminönü: Kosovalıı
Teşkilat : Kazamaa (Ecel Getiren)
Teşkilat : Decidedxkazamaa
Teşkilat : Ilxkazamaxll
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
kardeşim ben bu konuyu açali ne kadar zaman oluyo bir bakar misiniz hemde plus aldikta noldu plus sayesesinde bi karizma satabiliyon ondan iyi para geliyo bir tek itemde düştüğü yok ben karizma satip maden çekiyom parami kazaniyorum sabirli olman ve zaman harcaman gerek eğer bu 2 sini yaparasan istediklerine ulaşabilirsinDarkEvil yazdı:Plussuz hiçbirşey yapamam diye birşey yok. Ben ecel getiren üretmek için plus sonunda yeni plusu aktif etmeden oturdum para eden maden başına özellikle iridyum vb gibi. Bunları çıkarmak için plus lazım değil bildiğiniz üzereYeni plusu aktif ederek harcamak yerine ecel getiren hazır olana kadar herzaman maden çektim sende plus olmadan maden çekerek üstünü rahatça dizebilirsin, isteyince herşeyi rahat yapabilirsin ...
eğer sürekli maden kasarsab hada fazla vakit geçirirsen neden olmasnrecepivedikx yazdı:arkadaşlar benim çarim plussuz ve hiç item düşmüyo ve maden den de değerli materyellerden de düş müyo bütün oyun culara ve yöneticilere sorulur plussuz bi çara item dizile bilir mi ?
:?:
- Beyazxspy
- samet5353
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
kardeşim suan plusun bi degeri kalmadı artık plusluyada düşüyor plussuzda maden konusundada herkez eşittir.recepivedikx yazdı:arkadaşlar benim çarim plussuz ve hiç item düşmüyo ve maden den de değerli materyellerden de düş müyo bütün oyun culara ve yöneticilere sorulur plussuz bi çara item dizile bilir mi ?
:?:
bi örnek:
eminönü sunucusundayım arkadasım plusuz ben plusluyum arkadasıma yücelen halit gimeç kolye cıktı bana suana kadar en iiyi item olarak yücelen aramit yüzük düştü artık plusun degeri bitti anlıcagın plussuda düşüyor plusluyada yılma bence devam et.
Gizlenmiş İçerikGöster

SAVAŞnarası
IxLASTMAGİCİANxI
Kod: Tümünü seç
www.facebook.com/abdulsametduysak
IxLASTMAGİCİANxI
- samet5353
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
bravoo verdigin destekden dolayı...goktanri yazdı:bal gibi dizilir
dün ormanda 4 tane item düşürdüm
bugün çıban çiçeği çektim
sabır et ve yılma olur ama zor olur
Gizlenmiş İçerikGöster

SAVAŞnarası
IxLASTMAGİCİANxI
Kod: Tümünü seç
www.facebook.com/abdulsametduysak
IxLASTMAGİCİANxI