!...:::... Drowx Loncası Üyeleri ...:::...!
Re: !...:::... Drowx Loncası Üyeleri ...:::...!
google ye yazarlık yazılımı yaz fireworks öğren az temel atarsın daha sonra kendini geliştirirsin bi yola çık
...
- Karabasanci
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
firework,dreamweawer,adobe photoshop serisi egitimi verilir 
sen biliyormusun
temelli eğitim seti olmalı dreamweaverden önce bi fireworks önrenilmeliki siteler bi ... benzesin :lol: photoshop eğitimi lazım bana link atsana bi
...
Flash öğrendim bide photoshop öğreneyim siteyi hazırlayıp domaini alıyım site yok ortalıkda domain almıorum hazırda bekliyor :lol:
...
Ne dalga geçiyonuz nan :lol: cellat bana ögret :lol: davut ögrenmesede olur
o bildigi kadarıyla geçinir
яєαℓρℓαуєяχ
ben fireworks biliyorum photoshop bilmiyorum photoshopda renk uyumunu tonlamayı ve kaliteyi öğrenirsin fireworksde nasıl resim yapacağını öğrenirsin photoshopda en sevdiğim kişi stephanie valentine bu kadın süper biri yaa bayılıyorum youtubeden tutorial 3 e bak bu kadının harika müziği var yaptığı resimde harika
...
Şimdi fireworks egitimi alıyorum.*Güzelmiş
tamam tamam işi ileri götürücez. Şu an crop aracı dersındeyım :lol:
яєαℓρℓαуєяχ
bak aynı konuyu anlatıo diye aralarda atlama pişman olursun bn çok yapdım meğer o aralardada farklı şeyler sölüomuş
tekrar bulana kadar orayı canım çıkdı
...
Dersi anlatan adam detaya çok giriyor :lol: Yok mouse'nın sol tusuna tıklayıp ılerletıyoruz fılan :lol: daha fireworks iniyor :lol: işte benım konuya geldık magic wind :lol:
En son Lonelyman tarafından 06 Ağu 2010 16:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
яєαℓρℓαуєяχ
evet boşa ordan temel at demedim ben flashı öğrendim ben o adam sayesinde sonra kendi kendime geliştirdim daha profesyonmel eğitim setleri aldım falan şuan baya iyi biliyorum
...