- 06 Ağustos 2010 BenLik Bu kadar 4 Senenin Sonuna Geldik Arkadaşlar Artık Dayanamıyorum Oyunu Bu Saat'deN Sonra Bırakmaktayım Hakkı oLanLAR Hakkını Helal etsin Belki Daha Sonra Oyun'a Geri Dönersem Beni Sakın Unutmayın Kendinize İyi Bakın Selametle ! ...
Flip yazdı:Elif nereye bukadar arkadaşın dostunu bırakıp gidemessin sorunun ne olduğunu söylersen çözüm buluruz :S
Oyun İçinde Zaman Geçirdiğim insanLar, Hiç Biri Eskisi Gibi değiL, Oyun Bırakma Sebebim'de beLLi KişiLiğim Hakkında Yalan Yanlış YorumLarda buLunuyorLar Bu Beni Çok üzüyor Her geçen Gün Sarsılıyorum Biri Senin Erkek yeriNe Kız oLduğunu SöyLese Ne Yaparsın ?
Flip yazdı:Elif nereye bukadar arkadaşın dostunu bırakıp gidemessin sorunun ne olduğunu söylersen çözüm buluruz :S
Oyun İçinde Zaman Geçirdiğim insanLar, Hiç Biri Eskisi Gibi değiL, Oyun Bırakma Sebebim'de beLLi KişiLiğim Hakkında Yalan Yanlış YorumLarda buLunuyorLar Bu Beni Çok üzüyor Her geçen Gün Sarsılıyorum Biri Senin Erkek yeriNe Kız oLduğunu SöyLese Ne Yaparsın ?
kim diyo onu bi söylesene ?? benim için hergün hırsız diyorlar halbuki adamları kestim diye iftira yiyorum. bu durumda ona benzer eğer başkaları için oynucaksan hiç oynama kendin için eğlenmek için oyna takma oyunundan başka kimse seni ilgilendirmez isteyen istediğini desin seni kız olduğun için arkadaşlık yapıcaklarsa hiç yapmasınlar. yanlışmıyım ?
Sen kendini biliyosan başkalarının ne dediğinin ne önemi varki bana da erkeksin deyip duruyolar yasakla gitsin...
Aslında Haklısınız Arkadaşlar Ama Genede Bir Süre Ara vermem Gerekiyor Beni Oyunda Görmediğinizde şaşırmamak İçin Size haber vermek Amacı iLe Açtm Bu Konuyu 2-3 Ay Sonra Tekrar Birlikde OLabiliriz BeLKide Daha Kısa bir zaman Hiç beLLi oLmaz .S