İNTERNET CAFELERDE İKV YOK ! [ÖNEMLİ]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Firelife
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: İNTERNET CAFELERDE İKV YOK ! [ÖNEMLİ]

Mesaj gönderen Firelife »

Suç millette değil insan ilk oynayınca çok saçma buluyor.Ben ikvyi betayken keşfetmiştim girdim yükledim karakterimi açtım ama oyundan birşey anlamadım sonra kötüymüş diyip çıktım ondan sonra metin 2 yi önerdiler arkadaşlar bi girip baktım tabi arkadaşlarda oynadığı için bana anlattılar oyunda yalnız olmayınca alıştım biraz oynamaya ama hile var denilince bende oyundan sıkıldım herkes haksızlıkla bir yerlere geliyorsa neden oynıyım ki dedim bi oyunu,bir iki arkadaş ikvyi önerdiler bana onlarda oynamaya başlamışlar bende tekrardan girip 29 lvl dönemiydi başladım arkadaşlarla alıştım karakterimi 29 seviyeye getirdim.39 seviye eklentisi gelincede oyuna iyice ısındım ve hergün oynamaya başladım.Yeterki birisini oyuna alıştırın ona herşeyi öğretin o zaman oda oynamaya başlar çevredeki kişilerinde oynaması lazım adam giriyor bakıyor saçma birşey anlamadım çıkıyor oyunu siliyor bidahada girmiyor tüm herkes m2 oynadığı için oda hemen o oyunlardan birini oynuyor.
Kullanıcı avatarı
M3rt
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen M3rt »

Aynen doğru kardeşim ama sen yine şanslısın ben Bursa'dayım herhangi bir kafede 1 ikv bile görmedim.
Biraz daha gelişmesi ve tanıtılması lazım İKV 'nin.
OoOKeSeREzErOoO xXxKeserEzerxXx Keserezerxarmy

Gerek yok her sözü, laf ile beyana.. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana...

Her Şeyi Bilmen Gerekmez Haddini Bil Yeter !!!
DaRKNiqHT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DaRKNiqHT »

bursa kemerçeşmede 4-5 cafe var hepsinde vardı ama yeni sürümü ise hiç bir cafede yok
Kullanıcı avatarı
Jesse007
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Jesse007 »

Merhaba,

Arkadaşlar Ben Sizin yerinizde Olsam, 10 Arkadaşımı alırım Tek Tek aynı net cafe gider İkv Oyunu sürekli sorurum 7 gün Boyunca :) Adam İsyan Eder Mecmur Yükleme Gereği Duyar Sahsen Ben Yaptım Evde Netim Olsada Yola cıktığımda Flas bellek Goturuyorum isyanlar ettim nasıl net cafe herşey var ikv nasıl yok dedim ben müşteri olarak her geldiğimde olmasını istiyorum dedım sonra yarin olsun giderim tekrardan baktım da adam tüm pc lere yüklemiş yükdediğibi cocuklar bile oynmaya başladılar :) Net Cafe Sahibi Ben İlk kez duydum İkv Oyunu diyor Bende ne ilk 5 sene dir var türk oyunu dedim gidipde yabancı oyunmu oynayalım İkv de hersey mevcut türkçe olması ve görüntü açısından mükelmel olması ve net cafe sahabine 3 aylık kutu al 5 tane 19.90 ytl paketler dursun satılmasa ben alırım baktımda gün gectikçe yavaşça ikv ne olduğunu anlamaya başlamışlar:D
Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Jön Türkler

Mesaj gönderen angelona »

rapper yazdı:
firewall yazdı:haklısın sen gene iyisin 10 cafeden birinde bulmuşun ben hayatımda hiç ikv olan cafe görmedim :D adamın birine teklif ettim ben tüm masalara kurabilirim diye kabul etmedi kendi pcm olmasa ikv hiç oynamayamazdım
Kardeş İkv yi söyleyince adam uzaylıymışım gibi bana bakıyor :D Saçma , gereksiz M2 gibi oyunları barındırıyorlar .. Neden ? Çünkü yoldan geçen çingene bile biliyor Metin2 'yi :D Ama ikv 'yi bilen yok kardeşim nasıl 700.000 'nin üstünde oyuncu var anlamadım. Ben rast gelmiyorum herhalde onlardan birine :)

Ben izmirde oynuyorum ve burada 2 cafede ıkvyi gördüm :D :D artık evde olmadıqım zamanlarda o cafelere abone oluyorum...
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ
Kullanıcı avatarı
dur145
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen dur145 »

adam diyor ne oynuyosun diye diyorum ikv online zorla bana istanbul kıyamet vakti dedirtiyor adam dalga geçio resmen biraz daha güzel bir isim konulabilirdi fakat hikaye istanbulda geçiyor biz napalım türk insanı gene ön yargılı davranıyor hiç hikayesi ne konusu ne diye soran olmadı bana hemen ıyy bırak ya isminde hayır yok dediler gel bilmem ko ya fl diolar ama ko da müslamanlara küfür ediyorlar bir çok ss de bunu buldum internettede var araştırırsanız kısa ve öz söylüyorum

türkün türkten başka dostu yoktur herkes yabancı fanatiği olmuş çok konustum neyse iyi günler :ugeek: :ugeek:
Gel Ne Olursan Ol Yine Gel
Kullanıcı avatarı
dur145
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen dur145 »

net cafeye gidiyorum oturuyorum boş bir masaya abi diyor ne oynucaksan istanbul kıyamet vakti varmı diyorum o ne ya diyor etraftaki herkeste bön bön ağzımın içine bakıyorlar diyorum varmı diyorki o oyun ne zaman çıktı dedim fazla değil adam sırf bana isimden dolayı şunu dedi yha: Oğlum bak sakata gelme kıyamet fln bırak o oyunu ne biçimmiş o ne kıyameti töbe töbe resmen dalga geçiyor adam buda yönetimin suçu girin bir parti lideri gibi bir yerde konusma yapın vala yha adam benden korkuyor oyunu oynamaya gelince kıyamet fln tırstı adam :D :D :D :lol: :lol:
Gel Ne Olursan Ol Yine Gel
Kullanıcı avatarı
Visualikv
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Visualikv »

Elazığda en işlek int kafelerin bulduğu bir sokak var orada neredeyse hepsinde (10 kafe var) yüklü ama o sokak dışında 1-2 kafede vardır
HighVoltage
Kuklacı
Kullanıcı avatarı
DarkShare
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DarkShare »

Yöneticilerin başarısızlığından dolamyı oyun internet cafelerde yok.
Hadi bakalım.
Kullanıcı avatarı
korayiST
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen korayiST »

Sizemi düştü oyunu tanıtmak.Bırakında işlerini yapsınlar.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön