Keyifli seyirler...
Etrafı temizleyen dostum Feryat'a (Kurtlarxferyat, Kurtlarxtayref) sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Sanırım bu son şovdu
Herkese iyi forumlar...

Teşekkürler...KaraXHayalet yazdı:/alkış

Tebrik ediyorum buda güzeldi ama dikatimi başka bişey çekti bizim değerli türk filminde rol alan coşkun adıyla bilinen arkadaşımıza çok benziyor senin çarın her neyse alkışşşKaraXHayalet yazdı:/alkış

snakegs yazdı:Tebrik ediyorum buda güzeldi ama dikatimi başka bişey çekti bizim değerli türk filminde rol alan coşkun adıyla bilinen arkadaşımıza çok benziyor senin çarın her neyse alkışşşKaraXHayalet yazdı:/alkış:D :twisted:

Sana gerekli bilgi dikkat çok önemli bak ilk dikatimi çeken şey senin kafan oldu ondan sonra elindekilerRescuer yazdı:snakegs yazdı:Tebrik ediyorum buda güzeldi ama dikatimi başka bişey çekti bizim değerli türk filminde rol alan coşkun adıyla bilinen arkadaşımıza çok benziyor senin çarın her neyse alkışşşKaraXHayalet yazdı:/alkış:D :twisted:
![]()
![]()
Hahaha
Hiç dikkatimi çekmemişti ben oo kelliği tecrübeye yorumlamaya çalışmıştım
Bu da ayrı bi yorumTeşekkür ederim bu arada bir hata var parantez içine 25 yazmışım ancak bu olay 30. seviyede oldu.

Bişeyide tebrik et be hep kendini en iyi olarak göstermeye çalışma :evil:Petcarar yazdı:şah kobra konusunu açmaya yeltenme bence.31 lv büyücü rahat kesebiliyorken...

nasıl yapılacağı hakkında bilgim olmayan şeyleri tebrik ederim.etrafı temizledikten sonra herkes keser.bu arkadaş 14lv'de azul kestim diye foruma koyan kişi değilmi?Firelife yazdı:Bişeyide tebrik et be hep kendini en iyi olarak göstermeye çalışma :evil:Petcarar yazdı:şah kobra konusunu açmaya yeltenme bence.31 lv büyücü rahat kesebiliyorken...
Evet öyleyim hayırdır ?Petcarar yazdı:nasıl yapılacağı hakkında bilgim olmayan şeyleri tebrik ederim.etrafı temizledikten sonra herkes keser.bu arkadaş 14lv'de azul kestim diye foruma koyan kişi değilmi?Firelife yazdı:Bişeyide tebrik et be hep kendini en iyi olarak göstermeye çalışma :evil:Petcarar yazdı:şah kobra konusunu açmaya yeltenme bence.31 lv büyücü rahat kesebiliyorken...