TR_LONCA_TR HİZMETİNİZE GİRMİŞTİR HERKESİ BEKLERİS

Lodos klanı üyelerinin tartışma ve karar alanı
COTANAKLAR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

TR_LONCA_TR HİZMETİNİZE GİRMİŞTİR HERKESİ BEKLERİS

Mesaj gönderen COTANAKLAR »

BİLDİĞİNİZ GİBİ KADİM HİDRA YEŞİL HİDRA VE İFLİS GİBİ GÖREVLER ÖYLE ŞAKKK :DD DİE YAPILMIO BEN CHOSE COTANAKLAR HORNOXXHOST ARKDAŞIM (Süperxbaşkan-Chaqq) İLE BİR LONCA KURDUK BU LONCANIN AMACI İSE KADİM YEŞİL VE İFLİS GİBİ GÖREVLERİ HER İSTEDİİNDE YAPABİLMEKTİR LONCAMIZIN ÜYESİ 50 Yİ AŞTI BEN LİDER LONCAYA ALIMLARA BAKARIM Süperxbaşkan ise LONCADAKİ ŞEREFSİZLERİ AYIKLAYIP ATAR LONCAMIZA SADECE 49 OLANALR VE SADECE TEK BİR CARLARI İLE GİREBİLİRLER O CARLARIDA LONCASIZ OLMAK ŞARTIYLA LONCADA OLACAIMIZ NASIL BELLİ OLACAK DERSENİZ OLMASINA GEREK YOK KLANA HER GÜN YAZILACAKTIR TR_LONCA_TR MERAN KÖPRÜ DİE LONCADAKİLERDE KENDİNİ BİLEREK İSTENİLEN YERE DESTEĞE YADA GÖREVLERİ VARSA BİZE BİLDİRMEK ŞARTIYLA GRUBA GELEBİLİRLER BÖYLECE 50 KİŞİYİ AŞARIZ VE KADİM YEŞİL RAHAT YAPILIR LONCAMIZA SADECE AMA SADECE LODOSLAR GİREBİLİR TEŞKİLAT GİRMEK İSTEYENLER BANA PM ATAR OYUNDA CHOSE SADECE 49 LAR LONCASIZ LODOS OLMAK ŞARTLARI İLE VEDE LONCAYA 17 YAŞINDAN KÜÇÜKLER ALINMYACAKTIR BUNU DA SÖLİYEYİM YANİ COLUK COCUKLA UĞRAŞMICAKSINIZ BEN ÜMİT YAŞIM 26 17 YAŞINDAN KÜÇÜKLER GİREMEZ DEDİM BAZI AKILLI LARDA 17 DEN KÜÇÜK OLDUU HALDE 17 DEN BÜYÜĞÜM DİECEKELR BUNA KARŞIDA MERAK ETMEYİN ÖNLEMİMİZİ ALDIK COK İYİ İŞLİO TEST ETTİK '''''' Süperxbaşkan Chaqq (BAŞKAN) '''''''Chose HoRNoxxHosT '''''' BEN PM '''''' (LİDER) PM ATAR LONCAYA GİRİCEKLER YENİ NESİL LONCA ****
Kullanıcı avatarı
dismotixmachine
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: TR_LONCA_TR HİZMETİNİZE GİRMİŞTİR HERKESİ BEKLERİS

Mesaj gönderen dismotixmachine »

Vay be kadim yeşil ifliss bnmde iflis ve yeşil vardı bnde katılmak isterim loncanıza

ismin yağız

char adı Dismotixfireman lwl 48 çokkk yakında 49 oluyorum

loncanıza iyi hizmet isterim bilgilendirirseniz sevinirim
Her Şey Vatan İçin..!
DeLikanLıLık adam dövüp, Siqara içip, Tesbih saLLamak deiL..DeLikanLıLık;'Akşam oLduğunda evine 1 Lokma ekmek qötürebiLmektir' !
Gün qeIir Devran Döner.;Horoz Domalır Tavuk Gömer... ;)

Dismotixfireman
Dismotixfiremann

“Lodos” sayfasına dön