Bu konuyu açmamın sebebi rescuer ismini kullanan başka kullanıcıların da meydana çıkmasıdır. Şimdi loncasını veya ismini vermek istemem çünkü arkadaşın art niyetli olmadığını düşünüyorum ancak her ihtimale karşı belirtmek zorundayım ve istiyorum benim rescuer ismini taşıyan karakterlerim;
Tılsım sunucusunda:
Kurtlarxrescuer
ve
Rescuer
isminde 2 adet savaşçıdır bunların yanı sıra Eminönü sunucusunda da Rescuer adında bir savaşçım bulunmaktadır bu ismi zamanında kurtarıcı anlamına geldiği için seçmiştim ancak tapulamadım
Tıpkı ejder isminin sunucuda 10'u aşkın oyuncu tarafından kullanılması gibi bir durum...
Bu kullanıcı adını kullandığım forumlar ise:
forum.istanbuloyun.com (Rescuer)
ikvonline.net (Rescuer2, Rescuer 2 olmasının nedeni ilk açtığım Rescuer isimli üyeliğin site yönetimiyle yaptığım tartışma sonucu engellenmesidir).
Diğer Rescuer isimli arkadaşa başarılar dilerim, her ihtimale karşı eğer bir şey isteyen veya kötü birşeyler yapan olursa gelip benim kapımı çalmayın, bu saatten sonra sorumluluk ben de değildir.
Bu konuyu bana bildiren ve peşini bırakmayan pek değerli arkadaşım Mykons (Realxmykons, Realxpatron)' a sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Herkese iyi forumlar...