YAKLASIK 1 YILDIR OYNADIGIM İKV Yİ BIRAKIYORUM (BU SEFER KESİN) ASLINDA BU KONUYU HIC YAZMICAKDIM AMA BAZI SEYLERİ YAZMA GEREĞİ DUDYUM
1) NÖTR( MURAT) BAŞKETXKİNG(FURKAN) VE MURATIN KARDEŞİ ŞİMDİ ADINI HATIRLIYAMADIM BU ADAMLAR HIRSIZDIR BENIM İLK CARIM OLAN Ccabbb ı SOYDULAR.SİZ NASIL SANIYOSUNUZ KI BAŞKENTXKİNG HEMEN ZENGİN OLDU CUNKU HIRSIZ BUNLAR ASLINDA 2 KİŞİ SOLEDİ BANA MURATIN YPTIGINI AMA FOTO ALMAYI BİLMEDİĞİMDEN BUNU KANITLIYOMUYORUM
2)ULUBAY TAM BI SEREFSIZ BU ADAM HEM DOLANDIRICILIK YAPTI HEM DE YALAN SOYLEDI .BU ADMA DIKKKAT EDIN TAM BI SEREFSIZ KARAKTERSIZ
3)SODXŞİFHA VEYA GAOXİNQİ İÇLERİNDEN BIRI HIRSIZ AMA İLİSİNİDE COK SEVİYORUM ACIKCASI CARLARIM SOYULDUGUNDAN DEIL BU KARDESLERIMDEN BIRI BANA KELEK ATTIGI ICIN OYUNU BIRAKIYORUM AMA IKISINIDE HIRSIZLIK YAPMALARINA KARSIN COK SEVIYORUM IKISINIDE HAKKIMI HELAL EDIYOM NOT:BUNLARDAN BIRI HIRSIZ AMA KIMIN OLDUGUNU BILMIYOM ADAMLARI HEMEN SUCLAMAYIN
BİDE SON BİŞEY SOYLICEM MILLET 25 26 YASINA GELMIS HALA OYUN OYNUO OYUN OYNICANIZA CALİŞSANIZ DHA IYI OLCAK
HERKEZKENDİNE İYİ BAKSIN HERKESE SELAHMETLE
TAM ANLMAIYLA VEDA
- Ccabbbxgao
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
TAM ANLMAIYLA VEDA
Gaoxonur
Ccabbbxgao
Rhxmaster
Ccabbbxgao
Rhxmaster
Re: TAM ANLMAIYLA VEDA
Tabi seni kestimya iftira at bırakıyon ya . böyle dersin oyunda olsan modda gezdirmem biliyon hadi ciğerim ikile... 
XUlubayx
XUlubayx
Su gelir lüle lüle
Yar gelir güle güle
Karanlık yerlerde
selam verme behlüle
Yar gelir güle güle
Karanlık yerlerde
selam verme behlüle
- Ccabbbxgao
- Cin Avcısı
YALAN SOYLEYENNİN ALLAH BELASINI VERSIN TMMI? HIC BIR ISI RAST GITMESIN OKEQuenable yazdı:Tabi seni kestimya iftira at bırakıyon ya . böyle dersin oyunda olsan modda gezdirmem biliyon hadi ciğerim ikile...
XUlubayx
Gaoxonur
Ccabbbxgao
Rhxmaster
Ccabbbxgao
Rhxmaster
tamam ...
Su gelir lüle lüle
Yar gelir güle güle
Karanlık yerlerde
selam verme behlüle
Yar gelir güle güle
Karanlık yerlerde
selam verme behlüle
- Sandesxlider
- Salgın Koruyucusu
BAK DOSTUM BEN BU OYUNU YAKLAŞIK 4 SENEDİR OYNUYORUM VE BİR ÇOK ÇARIM ÇALINDI AMA SENİN BU SAYDIĞIN ADAMLAR ÇAR SOYACAK ADAM DİİLLER BİDE ŞU 25 - 26 YAŞDAKİLERE ÇALIŞSSINLAR DİYOSUN ONLAR ZATEN ÇALIŞIYODUR SADECE SİTRES ATMAK İÇİN OYNUYODRLAR ANLIYOMUSN ?
Başkentxking hırsız dır. ama öbürlerini bilmem bugune kim hırsız dediysem hepside hırsız cıktı kesin o da hırsız . Bu konuyuda arastırcam o adamın hırsız oldugunu kanıtlıcam başkentx lerin ne olugunu herkes bilecek .Ccabbbxgao yazdı:YAKLASIK 1 YILDIR OYNADIGIM İKV Yİ BIRAKIYORUM (BU SEFER KESİN) ASLINDA BU KONUYU HIC YAZMICAKDIM AMA BAZI SEYLERİ YAZMA GEREĞİ DUDYUM
1) NÖTR( MURAT) BAŞKETXKİNG(FURKAN) VE MURATIN KARDEŞİ ŞİMDİ ADINI HATIRLIYAMADIM BU ADAMLAR HIRSIZDIR BENIM İLK CARIM OLAN Ccabbb ı SOYDULAR.SİZ NASIL SANIYOSUNUZ KI BAŞKENTXKİNG HEMEN ZENGİN OLDU CUNKU HIRSIZ BUNLAR ASLINDA 2 KİŞİ SOLEDİ BANA MURATIN YPTIGINI AMA FOTO ALMAYI BİLMEDİĞİMDEN BUNU KANITLIYOMUYORUM
2)ULUBAY TAM BI SEREFSIZ BU ADAM HEM DOLANDIRICILIK YAPTI HEM DE YALAN SOYLEDI .BU ADMA DIKKKAT EDIN TAM BI SEREFSIZ KARAKTERSIZ
3)SODXŞİFHA VEYA GAOXİNQİ İÇLERİNDEN BIRI HIRSIZ AMA İLİSİNİDE COK SEVİYORUM ACIKCASI CARLARIM SOYULDUGUNDAN DEIL BU KARDESLERIMDEN BIRI BANA KELEK ATTIGI ICIN OYUNU BIRAKIYORUM AMA IKISINIDE HIRSIZLIK YAPMALARINA KARSIN COK SEVIYORUM IKISINIDE HAKKIMI HELAL EDIYOM NOT:BUNLARDAN BIRI HIRSIZ AMA KIMIN OLDUGUNU BILMIYOM ADAMLARI HEMEN SUCLAMAYIN
BİDE SON BİŞEY SOYLICEM MILLET 25 26 YASINA GELMIS HALA OYUN OYNUO OYUN OYNICANIZA CALİŞSANIZ DHA IYI OLCAK
HERKEZKENDİNE İYİ BAKSIN HERKESE SELAHMETLE
- TaKeoVaxNoS
- Salgın Koruyucusu
Dinime küfreden müslüman olsa kp açın birisi qelmiş burda konu açmış ulubay dolandırıcı diye şu serverde 1 kişi ulubay benden bişey çaldı desn bu oyunu bırakırım burda lekelemek karalamak kolay senle olayımız aynen şöyle qeçti ilk şaheserler qeldiği zamn alex vardı kasamda 5 adet bunu biln kişileride bulurum sana neyse sonra bölqeden yansıttım takas diye sen bana pm attın alexmi pahalı ? yoncamı diye ozmnlarda alex biraz daha pahalı iyi neyse sonra alex pahalı dedim hemn aç qibi qel takas edelim dedn oke dedm qttik sonradan qörevden alex verildiini duydum yaptım qerçekten veriymş sonra sen qeldin yoncayı ver dedin neden dedm qörevden veriyo dedn bende beni ilqilendirmez dedm takası yaptık biz ben seni takasa zorladımmı hayr sen aç qibi takas edelm dedn alex pahalı idi diye ben snden başkasılarlada takas eddim alexle yoncayı ama onlar qelip benden istemediler çünqi anlayışlıu insanlar hemn tmm kardeş dediler nederdn bilicksn dediler sonra borcn olsun dedn oke dedm ama sonradan insan qibi benden paranı istemeyince bende vermedm ilk önce insan ol sonra benden para iste kaldıki bnm sana borcm yok vermek zorundada deyilim...
Xulubayx
Xulubayx
Su gelir lüle lüle
Yar gelir güle güle
Karanlık yerlerde
selam verme behlüle
Yar gelir güle güle
Karanlık yerlerde
selam verme behlüle
-
- Salgın Koruyucusu
amele forum hesabınımı kapadılar :mrgreen: :mrgreen: :roll: :roll:Quenable yazdı:Dinime küfreden müslüman olsa kp açın birisi qelmiş burda konu açmış ulubay dolandırıcı diye şu serverde 1 kişi ulubay benden bişey çaldı desn bu oyunu bırakırım burda lekelemek karalamak kolay senle olayımız aynen şöyle qeçti ilk şaheserler qeldiği zamn alex vardı kasamda 5 adet bunu biln kişileride bulurum sana neyse sonra bölqeden yansıttım takas diye sen bana pm attın alexmi pahalı ? yoncamı diye ozmnlarda alex biraz daha pahalı iyi neyse sonra alex pahalı dedim hemn aç qibi qel takas edelim dedn oke dedm qttik sonradan qörevden alex verildiini duydum yaptım qerçekten veriymş sonra sen qeldin yoncayı ver dedin neden dedm qörevden veriyo dedn bende beni ilqilendirmez dedm takası yaptık biz ben seni takasa zorladımmı hayr sen aç qibi takas edelm dedn alex pahalı idi diye ben snden başkasılarlada takas eddim alexle yoncayı ama onlar qelip benden istemediler çünqi anlayışlıu insanlar hemn tmm kardeş dediler nederdn bilicksn dediler sonra borcn olsun dedn oke dedm ama sonradan insan qibi benden paranı istemeyince bende vermedm ilk önce insan ol sonra benden para iste kaldıki bnm sana borcm yok vermek zorundada deyilim...
Xulubayx
Xbypence Bloodxsawyer
BmW AşK MeZaRda BiTer
BmW AşK MeZaRda BiTer