Görüşmek Üzere...

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
XSAZOBALiX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: ÜSTADLAR

Görüşmek Üzere...

Mesaj gönderen XSAZOBALiX »

Nihat derdin nedir anlamıyorum gerçekten… Açtığım veda konularını dahi silip kilitliyorsun. Verdiğin cezayı ört bas etmek için mi? Kendin de biliyorsun haksız yere verdiğini bu cezayı.
Oyunda; Biz bu oyuna küfür yemek için mi para veriyoruz ? v.b. yazıları yazıyorum diye sunucudan attın beni hiçbir uyarı yapmadan.
Geldim devam ettim diye tekrar sunucudan attın beni hiçbir uyarı yapmadan.
Tekrar geldiğimde ayağını kaydıracam dediğim de hesabımı blokladın.(Uyarısız bildiri yapmadan, Nihat ayağını kaydıracam desem yöneticiyi tehtid ettim diyecem… GM ayağını kaydıracam desem yöneticiyi tehtid ettim diyecem.)
Varsayımlar ile yola çıkıyorsun…Bulunduğun yer varsayımların yeri değil kusura bakma.
Düşünüyorum ve inanıyorum ki sen yöneticilerin oyunda dolaştığı zamanı dahi bilmiyorsun. O kadar acemice davranıyorsun ki seni bu yetkiler ile donatırlarken hangi özelliğini ele aldılar?
Şimdi diyecekler ki sanamı soracaklardı?
Evet bana soracaklardı ben bu oyunu oynuyorsam Nihat’ı benim başıma yönetici diye diktiler ise bana soracaklardı… Sormadılar, sormadılar ise eleştirilere açık olacaklar.

Sana verilen yetkileri sadece ve sadece milleti susturmak için kullanıyorsun. Tıpkı doğanın kanunu gibi GÜÇLÜ OLAN YAŞAR şeklinde.

Bir zamanlar bir yönetici vardı o kadar onurluydu ki verdiği ceza iptal edildi diye görevini bırakmıştı. Bu yöneticiyi sevmiyorlardı…
Onun bu davranışını sergileyebilecekmisin ?
O olgunlukta birisimisin ? Zaman ile göreceğiz…
Ama burası Beyaz Köşk, Eminönü değil bilmezsin sen.

Yılmaz Abi senin girmediğini fark etmedim… çünkü bende haftada 1-2 sığınak ancak yapıyorum işten bi gireyim diyorum pcden bi kalkıyorum 4 saat karakter olduğu yerde duruyor siz sanıyorsunuz ki oyundayım. Yani bende oynamıyorum desem yeri vardır. Pazarları bi giriyorum stres atmak için. Onda da tüm keyfimi kaçırıyo çocuklar. Karakterse istediğin benim karakterlerimi vereyim demişsin… İyide daha cezasız 36 karakterim var çoğu 39 seviyede onları kasarım gerekirse. Bana sıfırdan başla denildi… Sazobali ‘ dan eser kalmasın denildi… Ben Sazobali ile var oldum onlada yokum şimdi. Soruyorum sana Sazobali olmasaydı ben seni tanırmıydım ? Sen beni tanırmıydın ? Sazobali olmasaydı ben bu güzel insanları nasıl tanıyacaktım?…

Bizans İmparatorluğu, Örgülü Loncası , Gncfb Loncası sohbetiniz ve dostluğunuz için teşekkürler.

Bekir , Tolga , Hakan , Soner güzel sığınaklar yaptık… sohbetiniz ve dostluğunuz için teşekkürler.
Gökhan(RodunduS) kendine iyi bak dostum.
Arz dostlarım sizlerde kendize iyi bakın. (Tsk'lardan tanıdığım bir kaç toprağım... Sohbetini esirgemeyen bir kaç kişi isimlerini yazmamı istemezler yazmıyorum bende.)
İsmini yazamadığım bir çok kişi var affedin vaktim kısıtlı daha çok yazmak isterdim ama gerekte yok.

Emre (Parlament) 5 ejderhan Kankalarxbüyücü de kaldı veremedim sana.
Ahmet (Örgülüxörgülü) Kan çalan bardini ceket de Kankalarxbüyücü’de kaldı Burhan sizden birinden almış sanırsam.
Başkada kimsenin bende bir şeyi kalmamıştır umarım. Kalan da varsa helal etsin.

İstemiyerek kırdıklarım varsa haklarını helal etsinler.

Büyük ihtimal konuyu sileceksin veya kilitleyeceksin…

Kendinize iyi bakın…Allah’a emanetsiniz dostlarım.

Milletin eline kalem verdik, silgimiz bitmiş ne yapalım.
AKHİSAR BELEDİYE SPOR ' a başarılar...

XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
Kullanıcı avatarı
Sabri
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Fianna(Fianx)

Re: Görüşmek Üzere...

Mesaj gönderen Sabri »

Kendine iyi bak engin yolun açık olsun.Köşkün kapıları her zaman sana açık unutma allaha emanetsin ;)
sabrizmirksk / sabrizmirKsKk / Fianxpatron / FianxSabrizMrKsK
Kelimelerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsın.
Kullanıcı avatarı
eray
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen eray »

Milletin derdi imanı sen olmuşsun Engin abi.Senle zorları ne bilmiyorum....
Oyuna geri dön , boşver bu ve bunun gibileri diyeceğim ama sen zaten kararını vermişsin....
Yolun açık olsun Engin abi, Soma da görüşmek üzere bekliyorum...........
En son eray tarafından 06 Ağu 2010 11:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Tek gerçek ; ölümdür ..!

Eray BOZKURT

HydRopHopiA
Kullanıcı avatarı
emree067
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen emree067 »

Hakkım Var İse Helal Olsun Abi .. Yolun Açık Olsun !
:.:.: öяgüℓüχкızмαz :.:.:[/b]
:.:.: öяgüℓüχcнαтℓαq :.:.:[/b]
:.:.: кızмαz :.:.:[/b]
:.:.: кzмz :.:.:[/b]
:.:.: кzмαz :.:.:[/b]

öяgüℓü ℓσηcαѕι
Kullanıcı avatarı
MYDoNoSeXBiZaNS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen MYDoNoSeXBiZaNS »

Bu oyunda yönetimden tanıdıgı olananın lafı geciyor yönetimdeki bir kac kişinin dısındakilerde adil davranmıyor Engin abi bunu kanıtlasak bile bizi suclu cıkarmayı basarıyorlar güle güle abi sende Allah emanet ol
Mydonosexbizans,,Sabotage,,Xxgladyatörxx,,Linkinpark,,Vogue,,Oricinal,,Baksen(01.07.2010-17.07.2010)
Bizi Bilen Bilir, Bilmeyende Kendi Gibi Bilir
Kullanıcı avatarı
hakankusay
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen hakankusay »

Yolun açık olsun , her zaman yerin yanımızda . Başlarsan bizden sonuna kadar destek alıcaksın emin ol .İstemezdim Sazobali oyuna böyle bir şekilde veda etsin, ama başlarsan yeniden, küllerinden doğarsın emin ol hemde bomba gibi.
Resim

AsiLxHakanKusay
AsiLxoTToMaN
Torukmakto

Resim
Kullanıcı avatarı
Breeze
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Breeze »

Aramızda iyi kötü her ne geçtiyse unutma vakti.Yolun açık olsun...
YapıLan her savaşta bir çıkar ve de imzaLanan her barışta bir zarar var

Breezex
Kanunxscavanger
Sorrow
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Sorrow »

Merhaba,

İlk önce geçmiş olsun Engin

İnan İKV Yönetimi, oyundan çok, kendi içlerinde oyunlarla uğraştığı için ne sana ne bana nede oyuna zaman ayıyıp ilgilenebiliyorlar. Bu böyle gider mi dersen gitmez. Sobee'nin sahibi iyi insan Mevlüt DİNÇ değil ki herşeye hoşgörü ile baksın artık tek sahibi TTNET kimsenin gözünün yaşına bakmaz.

Seni tanıdığım kadarıyla yaklaşık 3-4 yıldır oyunuyor ve emek harçıyorsun kimse senin hakkını bir kalemde silemez, sildirtme. Yerinde olsam TTNET oyun ilgili departmanına ulaşır sorunu dile getirirdim.

İnsanlık kapasitesi olmayan kişileri, sen arkadaşım diye GM yaparsan alacağın tepki bu olur. Emin olun bundan sonra başınız daha da çok ağrıyacaktır.

İKV Yönetimi ivedilikle kendi içinde ki işe yaramaz, ikv ye yaramaz kişileri temizleyip, yeni kadro ile yola devam etmesi gerekmektedir.

Saygılarımla,
Kullanıcı avatarı
XSAZOBALiX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: ÜSTADLAR

Mesaj gönderen XSAZOBALiX »

Şuan forumdayım ama bir cevap verilmesini beklediğim için forumdayım...
Cezam halen bana bildirilmedi. Sanırsam rapor edilmedi. 24 saati olduğunu dahi bilmiyordur belkide ne diyeyim. İKV Destek Takımı hala ceza itiraz/bildirim mailime cevap vermediğine göre ceza kayıtlara geçmedi. Yanıt verildikten sonra çevrim içi olacağımı pek sanmıyorum.
AKHİSAR BELEDİYE SPOR ' a başarılar...

XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
Kullanıcı avatarı
Royalxcappy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Royalxcappy »

Engin abim oyunu bırakmıyacaksın deilmi bu gerizekalıları boşver onlar seni kıskanıor senin hırsız olmadıgını herkez bilior lütfen oyuna dön seni çekemeyenlere ders olsun eger charların giderse bi pm uzagındayım her türlü yardımı yaparım abi takma sen o çapulcuları
Royalxcappy [Ecel Getiren]
Jugementxarmy [Ejder Asa]
PARANORMAL [Ecel Getiren] [Latif]
вιzι ѕαтαηℓαяı вιz вєℓєşє νєяιяιz , уαzмαк вιzє göяє ∂єιℓ , вιz çιzєяιz . . .
Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön