sizce İKV'nin neyi eksik???ne yapılmalı?? ikv yarışacak!!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
SeriKatil
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: sizce İKV'nin neyi eksik???ne yapılmalı?? ikv yarışacak!!!!

Mesaj gönderen SeriKatil »

O yarışmasını istediğin oyunlar en az 7 8 yıllık oyunlar zaman la yarışır merak etme
Kullanıcı avatarı
barkido
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen barkido »

SeriKatil yazdı:O yarışmasını istediğin oyunlar en az 7 8 yıllık oyunlar zaman la yarışır merak etme

inşallah kardeş
avakado=eminönü
Kullanıcı avatarı
senhar15
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen senhar15 »

knıgh oyunan gb almak için adam 650 lıra vermıs :mrgreen:
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
draxis
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen draxis »

barkido yazdı:Evet arkadaşlar;

bu oyunun diğer MMOg oyunlar gibi tanınmaması ve çok daha az bir kitlye sahip olmasını değiştirmek için neler yapılmalı?

sorun nerede??

benim düşüncem:İkv'nin lwlları az ve oyunun son lwlına çok raha gelinebiliniyor ayrıca item güçleri az

paylaşımlarınızı bekliyorum

ARTIK İKV DİĞER OYUNLARLA YARIŞSIN!!!
bence bu oyunda ben rehber bulamadım eminim benim gibi tek başına oyuna katılmış yavaş yavaş oyunu öğrenen bir çok insan mevcuttur bence güzel bi rehber yeni oyuncuları ceker .

ayriyetten para konusunda ko dan örnek vermişiniz ko da lvl kasımı , pk , bosslar sürekli bir ekip çalışması ve her jobun aktif şekilde o parti de bi görev üstlenmesidir , burda 4 gün boyunca ben bunu görmedim insanlar solo takılmaktan keyif alıyor çünkü oyun solo takılmayı cezbediyor bir sifacı olarak nerdeyse görevlerimi tek başıma yapamiyorum belki bu oyunu yeni öğrendiğim eksik bildiklerimden kaynaklanabilir yeni bir oyuncu oyunu tamamıyla bilemez halbuki bir savaşcı nerdeyse görevleri tek başına yapabiliyor,bu da insanları bir joba yöneltmeye çalışıyor tabiki bunlar arkadaş cevren veya ortamın varsa sözkonusu bile değildir.
Kullanıcı avatarı
XTIMURX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen XTIMURX »

draxis yazdı:
barkido yazdı:Evet arkadaşlar;

bu oyunun diğer MMOg oyunlar gibi tanınmaması ve çok daha az bir kitlye sahip olmasını değiştirmek için neler yapılmalı?

sorun nerede??

benim düşüncem:İkv'nin lwlları az ve oyunun son lwlına çok raha gelinebiliniyor ayrıca item güçleri az

paylaşımlarınızı bekliyorum

ARTIK İKV DİĞER OYUNLARLA YARIŞSIN!!!
bence bu oyunda ben rehber bulamadım eminim benim gibi tek başına oyuna katılmış yavaş yavaş oyunu öğrenen bir çok insan mevcuttur bence güzel bi rehber yeni oyuncuları ceker .

ayriyetten para konusunda ko dan örnek vermişiniz ko da lvl kasımı , pk , bosslar sürekli bir ekip çalışması ve her jobun aktif şekilde o parti de bi görev üstlenmesidir , burda 4 gün boyunca ben bunu görmedim insanlar solo takılmaktan keyif alıyor çünkü oyun solo takılmayı cezbediyor bir sifacı olarak nerdeyse görevlerimi tek başıma yapamiyorum belki bu oyunu yeni öğrendiğim eksik bildiklerimden kaynaklanabilir yeni bir oyuncu oyunu tamamıyla bilemez halbuki bir savaşcı nerdeyse görevleri tek başına yapabiliyor,bu da insanları bir joba yöneltmeye çalışıyor tabiki bunlar arkadaş cevren veya ortamın varsa sözkonusu bile değildir.
Rehber Mi Bulamadın ? :D :D :D

http://212.175.12.106/istanbuloyundownl ... ehberi.pdf

Tıkla bi buna bak ne bulacaksın :D

Al bu da video rehber : http://www.istanbuloyun.com/ikv_video_rehber.html
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı

XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
Kullanıcı avatarı
karayilanx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen karayilanx »

Sohbet açılıyor sen ne oynuyorsun o ne oynuyor filan diye, çevremde ikv oynayan kimse yok sordular nasıl bir oyun şöyle böyle anlatıyorum ,cevap= he ben onu görmüştüm acayip bişey güzel degil. diyorlar klasik cümle sonrasında her zaman şu soru oyun kaç lvl ?
oyunda hile varmı ?
potlar varmı?

Bu oyun oynamayanların gözünde kalitesiz bi oyun gibi gözüküyor halbuki üzerindeki emegi uğraşı bilmiyorlar karışamıyorsunda oynayacağı şeye..

Ya varsın oynamasınlar ikv yi, varsın oynasınlar güney kore, japon, israil malı oyunları hatta parada yatırsınlar sonra o paralarla silah yapılsn sanal şeyler insanların canını alsın, Ama neyse ikv bu hali ile güzel bu hali ile farklı eger o sordukları sorulardaki şeyler olsa bu oyunu oynamazdım bir çok kişide oynamazdı!!! Boşverin onlar istedigini oynasın kendileri kaybeder canım oyunumuzu !!!

İyi Eylenceler...
Türk Çocuğu
ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
M.Kemal ATATÜRK
Ulquiorra
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Ulquiorra »

ya arkadaslar sizi bilmem ama ikv nin bu hali gayet guzel bosverin dier oyunları ya zaten soledikleri gibi zamanla yarısacaktır digerleriyle ama ben cevremde kimsenin ikv oynamamasından gayet hosnutum sizi bilmem tabi
Kullanıcı avatarı
Puppetmaster
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Puppetmaster »

Bir çok oyuncuda oyuna başlıyor.Fareler felan olduğu için başta kötü oyun zannediyorlar.Bırakıyolar sonra ikv ezik oyun diyolar.
Puppetmaster Xpitbullxşifa Bravexstruggle
Meran
Gotteshelfer(49)
Kullanıcı avatarı
Sercan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Sercan »

İ.K.V.'nin diger oyunlarla yarışabilmesi için 1. Gm Lerin oyunla sürekli ilgilenmesi gerekli. Malesef bu olay olmadııgndan diger oyunlarla yarışamıyor en basit olay 7 lwlde Kestigimiz cinler süslenip 42 lwl olması heyecan yok aynı şeyler
2. oyuncular arasında fark yapıcak bi olay yok Karakaterler aynı özellikte. Üstün olma çabası olmuo kimsede
Resim

Lycaon (49) / DooDLeZz (49)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön