arkadaşlar gecen biri diyodu Kholpashalixsrpl Megaxmislower dır diye bu koray da inkar ediyordu hatta konu acmıstı ben o srpl dedildir diye işte korayın cakmasını actım ve bakın nasıl konustu . fotolar herseyi anlatıyo
* Değişen Meran'ın Büyüyen Gücü oLmak TemeL Vizyonumuz ve VazgeçiLmeyecek DeğerLerimizdir. .
Misyonumuz
* BirLik ve BeraberLiği Korumak,Her Konuda ÜyeLerimizLe Birlikte Hareket Etmek , GücümüzLe ve VarLığımızLa MERAN'a Damgamızı En İyi ŞekiLde Vurmak.Geçici DeğiL KaLıcı oLmak . . !
[/b] * Üye Alımlarımız [ 23 . o6 . 2o1o ] Tarih İtibarı İle Bitmiştir.
MeGaXTeaM Lonca Şikayet Bildirimi & Öneriler Hk.
[/b] * MeGaXTeaM Ailesi ile İlgili Her Türlü Görüşleriniz,Fikirleriniz ve Yorumlarınızı Ayrıca Loncamız ile İlgili Şikayetlerinizi Web Sitemizin ( WwW.MeGaXTeaM.TR.GG ) İLETİŞİM Kısmından Kullanmakta Olduğunuz Char İsmini de Belirterek Bize Ulaştırabilirsiniz. Teşekkürler...
eger bunu hala atmassanız loncadan kholpashalix ler yuh yani .
Camur At Izı Kalsın Hesapları...
Megaxmisslower * justmy = Kholpashalixsrpl * qirl Bnm Reelde Gorustugum Bı arkadasımdır.
Ne alakada Bu Konuyu Buraya Getırdın Anlayamıyorum ... Emınım Pm attıgın O charda 1 lwdı.
Lutfen Su Oyunu adam Akıllı Oynayın MEyve Veren Agcları Taslamayın.
Bu Saatten Sonra Ugrasmam Dunumle.Ve Dunumdekılerle..Ben Yarına Bakarım Yarındakılerle .!