<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Rudboy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ATT

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen Rudboy »

Kurtlarxkadriye yazdı:
kurtreis yazdı:KURT LONCASI YENİ CEZA SİSTEMİ

Kurt Locnası Yeni Ceza Sisteminde eklentilerde bulunduk arkadaşlar Konsey tarafından görüşülmüş ve kabul görüülmüş Ceza Sisteminde Ceza Şekiller Uyarı, Uzaklaştırma ve İhtaç cezalarının yanı sıra materyal ve para cezalarıda verilicek artık Takım Sistemi tam aktif olana kadar cezalar ve ödüller bireysel verilicek savaş takımları ve görev takımı güncel kadrolarıyla göreve başladığında ise ödül ve cezalar takıma kesilicek doğal olarak cezada yada ödlde büyük olucak buda disiplini ön plana çıkartıcak İhanet, Hırsızlık vb. af edilemez suçlar İhraç ile uyarısısz sonuçlanıcak ki öyleydi zaten bunun dışında ki kural ihlalleri ilk olarak maden materyal yada apra cezası olarak kesilicek aynı kural ihlallerinde bu ceza katlanarak artıcak

Örneğin Kurtlarxxxxxx kişi küfür kuralını ihlal etti verilicek olan ceza örneğin 40 masai çayı yada 1 iridyum yada 2 miyon para şeklinde kesilicek ceza kural ihlalini 2. kez yaptığında ceza 2 katına çıkıcak bir sonrakinde 4 katına ama bu böyle katlanarak gitmiycek 3. cezadan sonra ceza uzaklaştırma ve ihraça akdar gidicek ...

Yeni kurallara göre susturulduysan cezai işlem başlatmam gerekli.. itiraz mailine gelicek olan cevabı bana bildirirsen durumu Murat Reisle görüşerek sana bildirmeliyim....

Arkadaşlar Lonca içerisinde SUSTURULAN çarlar Lonca Konseyi tarafından da cezaya çarptırılacaktır. Bu sizi yıldırmak maksatlı değil daha iyi bir ortamda birlikte daha güzel bir oyun için hazırlanmış bir çalışmadır. Alınan karara saygı göstermenizi ve insanlarla daha iyi diyaloglar içerisinde bulunmanızı dilerim. Susturulduğunu lonca yönetimine bildirmemek suçtur... Bilginize...

Beni bilen bilir. Ayrıca haksız yere susturuldum zaten nolcak birde loncadan mı atılcam lonca cezasımı alıcam yani ? Tekrar ediyorum beni bilen bilir Murat abide bilir başkasıda herkez bilir. Ceza vercekseniz de verin ;) Ayrıca güven duymadığınız kişiyi loncadan atın ceza vermenize gerek kalmaz. Eğer bu loncada bana güvenilmiyosa zaten kendim çıkarım loncadan.
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Kullanıcı avatarı
izmirlixbela
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen izmirlixbela »

sa günaydın hayırlı günler hayırlı cumalar
KurtlarxFedakar
Kullanıcı avatarı
senolmadan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen senolmadan »

S A arkadaşlar gününüz aydın ve güzel olması dileğiyle hepinize hayırlı cumalar A E O
Hunxbaşkan

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

senolmadan yazdı:S A arkadaşlar gününüz aydın ve güzel olması dileğiyle hepinize hayırlı cumalar A E O
+
Kullanıcı avatarı
ibrahimekim
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ibrahimekim »

gununuz aydın sansınız acık olsun

cumanız hayırlı olsun
Resim

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**

*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****
Kullanıcı avatarı
ibrahimekim
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ibrahimekim »

Rudboy yazdı:
Kurtlarxkadriye yazdı:
kurtreis yazdı:KURT LONCASI YENİ CEZA SİSTEMİ

Kurt Locnası Yeni Ceza Sisteminde eklentilerde bulunduk arkadaşlar Konsey tarafından görüşülmüş ve kabul görüülmüş Ceza Sisteminde Ceza Şekiller Uyarı, Uzaklaştırma ve İhtaç cezalarının yanı sıra materyal ve para cezalarıda verilicek artık Takım Sistemi tam aktif olana kadar cezalar ve ödüller bireysel verilicek savaş takımları ve görev takımı güncel kadrolarıyla göreve başladığında ise ödül ve cezalar takıma kesilicek doğal olarak cezada yada ödlde büyük olucak buda disiplini ön plana çıkartıcak İhanet, Hırsızlık vb. af edilemez suçlar İhraç ile uyarısısz sonuçlanıcak ki öyleydi zaten bunun dışında ki kural ihlalleri ilk olarak maden materyal yada apra cezası olarak kesilicek aynı kural ihlallerinde bu ceza katlanarak artıcak

Örneğin Kurtlarxxxxxx kişi küfür kuralını ihlal etti verilicek olan ceza örneğin 40 masai çayı yada 1 iridyum yada 2 miyon para şeklinde kesilicek ceza kural ihlalini 2. kez yaptığında ceza 2 katına çıkıcak bir sonrakinde 4 katına ama bu böyle katlanarak gitmiycek 3. cezadan sonra ceza uzaklaştırma ve ihraça akdar gidicek ...

Yeni kurallara göre susturulduysan cezai işlem başlatmam gerekli.. itiraz mailine gelicek olan cevabı bana bildirirsen durumu Murat Reisle görüşerek sana bildirmeliyim....

Arkadaşlar Lonca içerisinde SUSTURULAN çarlar Lonca Konseyi tarafından da cezaya çarptırılacaktır. Bu sizi yıldırmak maksatlı değil daha iyi bir ortamda birlikte daha güzel bir oyun için hazırlanmış bir çalışmadır. Alınan karara saygı göstermenizi ve insanlarla daha iyi diyaloglar içerisinde bulunmanızı dilerim. Susturulduğunu lonca yönetimine bildirmemek suçtur... Bilginize...

Beni bilen bilir. Ayrıca haksız yere susturuldum zaten nolcak birde loncadan mı atılcam lonca cezasımı alıcam yani ? Tekrar ediyorum beni bilen bilir Murat abide bilir başkasıda herkez bilir. Ceza vercekseniz de verin ;) Ayrıca güven duymadığınız kişiyi loncadan atın ceza vermenize gerek kalmaz. Eğer bu loncada bana güvenilmiyosa zaten kendim çıkarım loncadan.

Lonca nın Ceza Sistemine karşı bır tavır almamanızı istiyorum Çünkü bu ceza sistemi sadece sıze gore alınmadı şimdi siz karşı cıkarsanız yarın 2 3 gunluk ınsanlar bıle susturulma cezası aldıgında (suc onda bıle olsa)karsı cıkıp boyle ceza mı olur dıyecektır.

Ve de hemen bır yaptırımla karsılasıldıgında guvenmıyorsanız loncadan ıhrac edın veya ben loncadan cıkarım gıbı konusmalar yapmayın cunku bız burada bır memurıyetlık yapmıyoruz. Arkadas ve kardeslık ortamında loncamızı ıdare edıyoruz

Saygılarımla....
Resim

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**

*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

Rudboy yazdı:

bana hesap mı soruyorsun yoksa postamı koyuyorsun ben sana ne dedim... sana güvenmiyorum kime küfür etinmi dedim... sana dedimki itiraz mailine gelen cevabı bana bildir dedim... ytönetim sana atacağı mailde neden susturulduğunu açıkca bildiriyor..

sen bana mı laf söylüyorsun.. yoksa bana bu görevi veren Kurtreise mi ben görevimi yapıyorum SENDE ÖYLE YAP AÇIKLAMA YAPMA CEVABI BANA AT. VE SUS
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

güven duymadıklarını at demişsin ayrıca ben güven duymadığımı loncadan atmam için onu almam gerkir... ben güvenmediğim adamı loncaya almam. sen benim senin hakkımda vereceğim karara güvenmiyorsan sende bizim yanımızda bulunmamalısın bence....

Herkeze hayırlı cumalar yazacaktım sabah sabah geldiler bana gene soldan soldan....
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
ahfohe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen ahfohe »

s.a bi süredir yoktum hepinizi çok özledim umarım herkes iyidir artık buralarda olucam görüşürüz inş.(Kadriye soldan gelenleri kovala gitsin)
Demir tava geldi kömür bitti,
Akıl başa geldi ömür bitti

Kurtlarxsuskun-Buzçığlığı
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Arkadaşlar Lonca sistemindeki ceza kuralları bellidir. Bu kişisel vs tavır cezası değildir.Ceza alan herkese bu kurallara uymak zorundadır
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]

“Lonca İletişim” sayfasına dön