RoA bu size yakışırmı

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Unfrei
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: RoA bu size yakışırmı

Mesaj gönderen Unfrei »

kıwanc güzel bi acıklama oldu ;
gercekten tesekkür edilecek bi durum var ortada ama orda bulunan kişiler tesekkür etmek yerine huzursuzluk cıkarıolar ,,,

eger ki herkes söz dinlemiş olsa 12 kişide degil orda olan her oyuncuda kadim pence olurdu..
ama bişi anladım bu etkinligi ben düzenlemiş olmuyabilirim ama düzenliyenlere sölemek istiyorum cogu kişi hakketmio hakketmio .. yaranılmıo bunlara...

saygılarımla
iyi forumlar.
Lawless= ŞAHXVETERAN
Forum kuralı:10. Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
viewtopic.php?f=26&t=77476
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Selamlar,

Konuyu açan arkadaşın nasıl bir psikolojide olduğu yazdıklarından ve koyduğu fotodan belli :) Cevap versekte anlamayacaktır :)

Fakat yanlış yönlendirmeler sonucu loncamıza karşı kadimde haksızlık yapıldı diyenler için gereken açıklamayı yapayım.

Biz üç gecedir kadime gidiyoruz, sessiz sedasız en az kitleyle (4 ya da 5 grup) bitirmeye çalışıyoruz. Kalabalık oldu mu tartışmalarda oluyor ki bunu hepimiz biliyoruz. Biz sadece kendimize kesmek isteye bilirdik, 44 üyeye sahip loncayız ve sunucu içinde çok sıkı dostlarımız var bizleri kırmayıp gelecek çok sayıda insan var, yani kolaylıkla tek başımıza kesebilirdik. Ama istedik ki lonca dışındaki oyuncularında görevi olsun yapabildiğimiz kadarına yapalım ama gördüğünüz gibi bize nasıl bir tavır alınmaya çalışılıyor.

Öncelikle bizi eleştirenlerin üstünde durduğu noktaları açıklayayım haklı haksız kim siz karar verin;
- Neden grupları siz kuruyorsunuz ?
Şimdi mantıklı düşünmek gerek, oraya gidiyoruz ve gelenler diyor ki grubumuz hazır. Hazır dediği grupta şifacı yok, büyücü yok. Hepimiz biliyoruz ki depremi kutup kullanmayan grup atlatamaz, ölenleride grup dışı şifa kolaylıkla kaldıramaz yani grupta bu iki sınıftan olmalı. Biz grupları kurarken bu hususu dikkate alarak hazırlıyoruz. Elimizdeki listeye göre kişileri gruplara yerleştiriyoruz. Yerleştirmeyi rasgele olarak yapıyoruz.
- Neden ilk grup RoA'nın ?
Forumu okuyan pek çok kişi lonca üyesi, düşünün loncanızla beraber toplanıyorsunuz ve görev yapmaya gidiyorsunuz ve size deniyor ki senin loncan gelse bile ayrıcalığın yok son sıradaki gruba gireceksin. Bunu kim kabul eder ? Ki biz kesip kaçmıyoruzda sonuna kadar orada bekliyoruz.
-Siz neden düzenliyorsunuz, milletin aklı yok mu ?
Biz zaten kimse düzenlemedi diyye düzenliyoruz, kimseye akılsız,beceriksiz gibi ihtamlarda bulunmuyoruz. Yardım için ordayız ama kötüleniyoruz.

Ayrıca oraya gelen RoA üyelerinin tamamına yakınının görevleri tamamlanmıştır, sadece yardım için RoA ve dostları 3 gün eksiksiz olarak 2 grup çıkarmıştır. Biz diğer oyuncular gibi gidip sığınakta ya da miğratta item peşine düşebiliriz, ama saatlerimizi sunucu için harcıyoruz piyasalar düşsün diye çabalıyoruz.

Ayrıca "haksızlık yapılıyor, bize kesilmedi"deniyor. Biz hergün kesemediğimiz, kalan tüm gruplardaki oyuncuların isimlerini not ediyoruz bir sonraki gün onları çağırıyoruz, ilk gruplara onları alıyoruz ve kesmeye çalışıyoruz. Şuan için elimizde dört grup listesi var, kişiler kendilerini biliyor ve kesime gideceğimiz zaman onları çağıracağız.
Biz haksızlık yapsaydık sadece grupta yer kalmadı diye bir kişi için yeşil kesmezdik, 30 - 40 kişiyi gelin tek kişinin yeşilini keselim diye çağırmazdık başkazaman der gönderirdik, ama biz diyoruz ki buraya kadar geldiler ve emekleri var saatlerini harcadılar kimseyi boş göndermemeye çalışıyoruz.

Şimdi kim haklı kim haksız karar sizin, bu kadar emeğinize karşılık teşekkür edenlerin parmakla sayılmasına rağmen biz hala gelin yine deniyeceğiz diyoruz.

Saygılarımla

İyiForumlar
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Kullanıcı avatarı
Yaslikurt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Osmanlı Hanedanlığı

Mesaj gönderen Yaslikurt »

Öncelikle selamlar,
o gecenin tanıklarından ve 2.grubun Lideri olarakdan konuşmak istiyorum.
oktaycım,serkancım diorsunuzki 3. grup RoA nın deiildi ama 2.grubu unutmuşsunuz 2.grupdaben Hariç Hiç birisi RoA dan deildi. Kadim kesildğinde ise grupdan herkez RoA ya teşşekür etti Plus olanlarda klana yazdı zaten.

Neden iLk RoA kesti ?
Oktay sen 3 gündür demişsin ama Sen tatildeykende biz defalarcadenedik :)

Peki Arz'ın çocuklarına bir sorum olucak Neden Lodoslar kadimi KESMİYOR bunu bi düşünün ;)

Ayrıca bize yakışmayan bir şey yapmayız biz ;)

Ayrıca iLk fotoda Kıvanç kardeşimizin annesine küfür etmişsin Bide utunmadan konuyu kendi ellerinle fruma koymuşsun .alkış Valla bir şey demiyorum bu naıl bir kişiliksiz
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Kullanıcı avatarı
Elfetih
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Elfetih »

Ne olursa Olsun İkvForum'a BÖyle Küfürlü Fotoları Koyamazsın..Kim Olursan Ol. 1 Levellik karakter açıp millete küfür etmen nasıl karşılanabilir?

konuya kilit.
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Kullanıcı avatarı
Sinekvalesi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Sinekvalesi »

Yaslikurt yazdı:Öncelikle selamlar,
o gecenin tanıklarından ve 2.grubun Lideri olarakdan konuşmak istiyorum.
oktaycım,serkancım diorsunuzki 3. grup RoA nın deiildi ama 2.grubu unutmuşsunuz 2.grupdaben Hariç Hiç birisi RoA dan deildi. Kadim kesildğinde ise grupdan herkez RoA ya teşşekür etti Plus olanlarda klana yazdı zaten.

Neden iLk RoA kesti ?
Oktay sen 3 gündür demişsin ama Sen tatildeykende biz defalarcadenedik :)

Peki Arz'ın çocuklarına bir sorum olucak Neden Lodoslar kadimi KESMİYOR bunu bi düşünün ;)

Ayrıca bize yakışmayan bir şey yapmayız biz ;)

Ayrıca iLk fotoda Kıvanç kardeşimizin annesine küfür etmişsin Bide utunmadan konuyu kendi ellerinle fruma koymuşsun .alkış Valla bir şey demiyorum bu naıl bir kişiliksiz
Yaf selçuk gozle kaş arasi yine lodosa laf soktun hiç değişmemişin :)
Dünya yıkılsa üzerime,son sözüm yine iki kelime ,otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım.
Kullanıcı avatarı
Yaslikurt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Erol Ben kesemezler demiyorum kesmiyolar diyorum ;)
Kullanıcı avatarı
Elfetih
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Elfetih »

Yaslikurt yazdı:Erol Ben kesemezler demiyorum kesmiyolar diyorum ;)

Konu Lodoslar değil demi :) seLçuk. :lol:
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Kullanıcı avatarı
Yaslikurt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Demek istediğim şu Lodos Loncasından Sözü dinlennen biri "kadm kesilicek meran köprüye" o köprü dolar ama bunu yapmıyolar.
Kullanıcı avatarı
freze61
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen freze61 »

Arkadaşım hem adamı sövüyosun ; hemde gel bana yardım et diyosun :D bu nasıl bi mantık ; ayrıca RoA sana yardım etmek zorunda değilki adamlar kadim kesmeye gidiyo istediklerinin görevini yaparlar seni ilgilendirmez oke ?
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Kullanıcı avatarı
trapzone1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen trapzone1 »

freze61 yazdı:Arkadaşım hem adamı sövüyosun ; hemde gel bana yardım et diyosun :D bu nasıl bi mantık ; ayrıca RoA sana yardım etmek zorunda değilki adamlar kadim kesmeye gidiyo istediklerinin görevini yaparlar seni ilgilendirmez oke ?

ben orda değildim ama bu lafa tamamıyla katılıyorum

• eski biR dost < IITRABZONLUII >
          • KankaXzeus
[/color]
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön