FuNdaa yazdı:çok mu çizgifilm izliyosun=)Hanedanxpokemon yazdı:Hanedanxpokemon Hanedanxpikaçu Hanedanxdivane ÇarLarımın İsmidiR.
Warlordsxpokemon XxxPokemonxxx Ve Pokemon Şifa da Benim ÇarLarımDıR...
Hanedan Loncası
Re: Hanedan Loncası Kurulmuştur
WOLFPACK Kurucularından $$ 
Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz

Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz

-
- Acemi Savaşçı
GökÇe abLAm Hayırlısı Olsunn ALLAH ßoZmaSın BaşaRılarınızı DiliyoRum
SahiLgüvenlikxx
ZaManxhardd
Hanedanxhyena
SahiLgüvenlikxx
ZaManxhardd
Hanedanxhyena
- Geophal
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Mage snn bos anlayısın Nedır?
Meranda Saygılı Insanların Oldugu Bı Topluluk Oldugkları ıcınmı Boslar?
Her dalda Basarılı odlugu ıcınmı Boslar?
Yada senı Kestıklerı Icınmı Boslar?
Bende Meranın Sayılı Loncalarından Bıtanesı. Az zamanda Cok ısler Yapan Kısıler.
Meyve Weren Agac Taslanır Nede Olsa.
Hayırlı Forumlar.
Meranda Saygılı Insanların Oldugu Bı Topluluk Oldugkları ıcınmı Boslar?
Her dalda Basarılı odlugu ıcınmı Boslar?
Yada senı Kestıklerı Icınmı Boslar?
Bende Meranın Sayılı Loncalarından Bıtanesı. Az zamanda Cok ısler Yapan Kısıler.
Meyve Weren Agac Taslanır Nede Olsa.
Hayırlı Forumlar.
Bu Saatten Sonra Ugrasmam Dunumle.Ve Dunumdekılerle..Ben Yarına Bakarım Yarındakılerle .!
ReDsxGeo - GeopHaL -Xhsyn - Boltuver
ReDsxGeo - GeopHaL -Xhsyn - Boltuver
Fazla tanışmış değiliz ama yinede kısa bir muhabbetimiz oldu .Ben tnaıştığıma m. oldum .Kendine iyi bak Gökçe . Tekrardan görüşmek dileğiyle ..Cyberr yazdı:Eet. Tatile gidiyorum. bu tatil le birlikte sanıyorum dönemem uzun sürecek belkide dönmem kesin bir şey yok.
size başarılar diliyorum. umarım herzamankinden daha iyi olursunuz. kendinize iyi bakın, ekleyecek bişi bulamadım
ibrahim kolyeyi ertan senden alacak paranı verip (söyledim).
Görüşmek Üzereeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
Çarlarımda Ertan Yada Kuzen Cihan Olur.
Kskmage _? kimsin sen çok merak ediyorum. oyunda hiç gördüğümü hatırlamıyorum. kısaca hangi kapının dış kolusun yada ipini kim çözdüde damarına biz bastık belliki yaran büyük. beni yada loncamızı 3 yıldır oyunda olan herkes tanır bilir. Senn nesin necisin kimsin kimlerdensin bilmiyorum ama konumuzu kirletme. Sennde dediğin gibi boş adamlar bizim konumuza yazı yazamaz.

Artık çarım yoq.
- Break
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
HOŞ KIZ AHHHHH AHHHHHHH. AŞIĞIM ULAN.Cyberr yazdı:Eet. Tatile gidiyorum. bu tatil le birlikte sanıyorum dönemem uzun sürecek belkide dönmem kesin bir şey yok.
size başarılar diliyorum. umarım herzamankinden daha iyi olursunuz. kendinize iyi bakın, ekleyecek bişi bulamadım
ibrahim kolyeyi ertan senden alacak paranı verip (söyledim).
Görüşmek Üzereeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
Çarlarımda Ertan Yada Kuzen Cihan Olur.
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
AY aY aY Kimler varmış burda
gökçe senn yüzünden foruma bakıyorum.
ciddi olayım azcuk
evet bir kaç ay önce bu oyuna başladım. Hanedanx olmak istedim. olamadım ama üzülmedim çünki gökçe ile tanıştım ben loncada olmama rağmen bana çok yardımcı oldum sanki onlardan biriymişim gibi.
Gökçe çok teşekkür ederim sana gerçekten bana çok yardımcı oluyosun. Herşey için.
Unutmaki ben gerçekten senn için elimden gelen herşeyi yaparım çarlarımı biliyosun sana feda hepsi şifremi bile verebilirim sen gerçek bir dostsun. Klan kasmam da çarlarımı kasmamda oyun için de her konuda bana yardımcı oldun. diğer yüksek lwl arkadaşlar gibi kendini beyenmişlik yapmadın. Tekrar tekrar teşk ederim. Hanedanx lerede başarılar dilerim. eminim çok başarılı olacaksınız.
ciddi olayım azcuk
Gökçe çok teşekkür ederim sana gerçekten bana çok yardımcı oluyosun. Herşey için.
Unutmaki ben gerçekten senn için elimden gelen herşeyi yaparım çarlarımı biliyosun sana feda hepsi şifremi bile verebilirim sen gerçek bir dostsun. Klan kasmam da çarlarımı kasmamda oyun için de her konuda bana yardımcı oldun. diğer yüksek lwl arkadaşlar gibi kendini beyenmişlik yapmadın. Tekrar tekrar teşk ederim. Hanedanx lerede başarılar dilerim. eminim çok başarılı olacaksınız.
sen güvendiğin çarı söyledin bende sana büyücü dedim. madem kendine güvenmiyosun böbürlenme o kadar hoş mage nin itemleri varkende bi işe yaramıyodun sen. ayrıca sen beni çocuk sandın galiba senn kadar yaşlı olmasamda okullar açılıncada kapanıncada bu oyun var oldukça ben ve HANEDANX ler burda olacak her zaman sana nefes aldırmayacak.
neyse ki seni de bizide tanıyo meran yorum yapmak meran halkına kalsın. Takdir senn Meran.
neyse ki seni de bizide tanıyo meran yorum yapmak meran halkına kalsın. Takdir senn Meran.

Artık çarım yoq.
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
MERHABALAR;
Sevğili lonca arkadaşlarım,meran ve tüm ikv camiasının mübarek ramazan ayını kutlar sevdıklerıyle mutlu saglıklı uzun ve bol itemli :lol: yıllar dilerim
Sevğili lonca arkadaşlarım,meran ve tüm ikv camiasının mübarek ramazan ayını kutlar sevdıklerıyle mutlu saglıklı uzun ve bol itemli :lol: yıllar dilerim
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez