kendiniz görün....
- eskikrall
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: kendiniz görün....
yav anlaşmak varken neden kavga ediyonuz? birbirinizi kesmekle nerye kadar barışın gitsin sen onu kescen o seni kescek bitermi?
- Gokxyancy
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Şimdi Onlar Düşünsün
bu kanıbozuk kabullenecek ezik oldugunu onu defalarca kestigimi yalan atmıyacakk okdr.
'' LaZpApAzZ '
evet pasam malesef böle kendini bilmez adamlar cok... olmasalarda bari stress atmak istedigimiz oyunda stress olmasak....
--- Pengshui ---
Selamlar
Ne bu yaa her şeyde başlık açıp özel sorunlarınızı bile buraya taşıyıp formu kirletiyorsunuz.
Ne bu yaa her şeyde başlık açıp özel sorunlarınızı bile buraya taşıyıp formu kirletiyorsunuz.
- Gokxyancy
- Teşkilat Neferi

skıyosa gel car silmesine ws ye ezmePengshui yazdı:evet pasam malesef böle kendini bilmez adamlar cok... olmasalarda bari stress atmak istedigimiz oyunda stress olmasak....
'' LaZpApAzZ '
birak bu ayaklari yeter artk ! bu laflari önümde olsaydin söyliyebilecegini mi saniyorsun... iste aciz insansin küfür den baska bisi bildigin yok... hicmi ws yapmadik gökxyancy ? sonunde hep aynisi... uzatma...
Omers pasa zaten dikkatini cekerim ilk baslarda konuyu silmek istedigimi aciklamistim... nasil silindigini sormustum biliyorsaniz söleyin böle insanlarla... pardon hayvanlarla ugrasmiyalim.... ?
Omers pasa zaten dikkatini cekerim ilk baslarda konuyu silmek istedigimi aciklamistim... nasil silindigini sormustum biliyorsaniz söleyin böle insanlarla... pardon hayvanlarla ugrasmiyalim.... ?
--- Pengshui ---
- Gokxyancy
- Teşkilat Neferi

ulan hıyar agasıı yalanlara devam ediosun iste sen insan deil bi mahlukatsın acizsinki kac kere yenilince yalan atıosun şerfsizPengshui yazdı:birak bu ayaklari yeter artk ! bu laflari önümde olsaydin söyliyebilecegini mi saniyorsun... iste aciz insansin küfür den baska bisi bildigin yok... hicmi ws yapmadik gökxyancy ? sonunde hep aynisi... uzatma...
'' LaZpApAzZ '
- SirKots
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
Cümlelerinizi kurarken başkalarının şahsına hakaret etmemeye özen göstermelisiniz .
Tartışma ortamı oluştuğu için konuyu kilitliyorum .
Tartışma ortamı oluştuğu için konuyu kilitliyorum .
Sirkots