Nasıl kasılırım Nasıl toparlanırım
Nasıl kasılırım Nasıl toparlanırım
Evet arkadaşlar forumda yeniyim uzun zamandır foruma üye olmak istedim kısmet bugüneymiş şimdi ben kuklacı sunucusunda oynuyorum itemlerim mükemmeldi full almandım sonra 2-3ay oyuna ara verdim soyululmuşum baktığımda şimdi altımda alman conk pant. var elimde gizit rus balta ayakkabı dalton modeli ayakkabı serce maginot zıhr üstümde serce emsali ceket var avcı yüzük karadul emsali kolye var bana en kolay nerde kasılırım ve hangi itemleri alırsam güçlenirim,madenciyim 39 sarrafım 17 lokman 7 maden fiyatları nelerdir 36lwlm şimdiden teşekkürler 
SEMTİMİZ KARTAL SEMTİ
AŞIK EDER HERKESİ
AŞIK EDER HERKESİ
Re: Nasıl kasılırım Nasıl toparlanırım
arifburak yazdı:Evet arkadaşlar forumda yeniyim uzun zamandır foruma üye olmak istedim kısmet bugüneymiş şimdi ben kuklacı sunucusunda oynuyorum itemlerim mükemmeldi full almandım sonra 2-3ay oyuna ara verdim soyululmuşum baktığımda şimdi altımda alman conk pant. var elimde gizit rus balta ayakkabı dalton modeli ayakkabı serce maginot zıhr üstümde serce emsali ceket var avcı yüzük karadul emsali kolye var bana en kolay nerde kasılırım ve hangi itemleri alırsam güçlenirim,madenciyim 39 sarrafım 17 lokman 7 maden fiyatları nelerdir 36lwlm şimdiden teşekkürler
eskisi gibi üstünü alman diz eski arkadaşlar icedı kütüğü tak yeraltında kas ama bu itemlerine git sivri adadaruh çalan kemik kafalarda kas umarım yardımcı olmuşumdur 40 lwl oldumu 42 ye kadar cincır ın orda kas süper ve seri kasarsın
42 ye kadar urban eşya da çıkabilir
her konuma yanlışlıosunuz.forumda 1 kere söylicem son kere bidaha söylemicem hadi bakalım
teşekkürler peki kaç m lazım
SEMTİMİZ KARTAL SEMTİ
AŞIK EDER HERKESİ
AŞIK EDER HERKESİ
alman set ıçın şuan kuklacı sunucusunda en az 4 marifburak yazdı:teşekkürler peki kaç m lazım
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
4m yaklasık hmm peki bana hem basit hem kolay cekilecek maden söylermisiniz :mrgreen: mesela eskiden saf krom 300k ediyodu
SEMTİMİZ KARTAL SEMTİ
AŞIK EDER HERKESİ
AŞIK EDER HERKESİ
ya sundan anlayan biri yokmu koca forumda :?
SEMTİMİZ KARTAL SEMTİ
AŞIK EDER HERKESİ
AŞIK EDER HERKESİ
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
İridyum, şelit, alex vb. var araştırırsın bulursun.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
mıtmet hemen video ya bkkkkkkkkkkk
Xxjoker-Xjokerx-Ucube-Ucubee-ROWxUCUBE /////jopjoker\\\\
Her Gece Pub Larda Muzlu Süt İçen Uqur Varya O Benim İşte
PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE

Her Gece Pub Larda Muzlu Süt İçen Uqur Varya O Benim İşte
PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE
peki kütük yaran sancakta varmı
SEMTİMİZ KARTAL SEMTİ
AŞIK EDER HERKESİ