Unruly Loncası
- aDosiSxunruLyx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Unruly Loncası
Merhaba arkadslar Bugün Öğlen Benım Cara cınar Girip Unruly Loncasına Hakaret Edici Seyler Söylemıs Cınar Adına ve Sahsım Adına Sizden özür Diliyorum böyle bırsy birdaha olmuyucaktır emın olabilirsiniz ama Bu olay karsısında benı suclamanızın yalnıs oldgunu düşünüyorum Kazimla Konustuk hallettik sorunu olay acıklığa kavusturuldu herkes kararını verdı
Adosisxunruly - Turanadosis
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
BiiYoRum Selim Senın Bir haTan Yok Ama bu dk dan sonra senın carına onun gibi çakalLar GirMeSe SeVınırım ...
- Ganqstaaxunruly
- FareAdam Düşmanı
yoLa devam durmadan bazı engeller olur üstünden atlamasını bilirizaDosiSxunruLyx yazdı:Merhaba arkadslar Bugün Öğlen Benım Cara cınar Girip Unruly Loncasına Hakaret Edici Seyler Söylemıs Cınar Adına ve Sahsım Adına Sizden özür Diliyorum böyle bırsy birdaha olmuyucaktır emın olabilirsiniz ama Bu olay karsısında benı suclamanızın yalnıs oldgunu düşünüyorum Kazimla Konustuk hallettik sorunu olay acıklığa kavusturuldu herkes kararını verdı![]()

UNRULY LONCA LİDERİ - KURUCUSU
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly - Ganqstaaxunruly
[ iZ bıraKanLar asLa UnUtuLmaz ..!! ]
- Myxunrulyx
- Sahaf Yardımcısı
.../gül gül ölaDosiSxunruLyx yazdı:lostxxx yazdı:Turan Gul gıbı MEvkın vardı neden gıttı obur dıarlara harcadılarmı sonunda ?aDosiSxunruLyx yazdı:Noluyor Ya bi gün oyuna girmedim ne ara atıldım naptım onu söyleyın bari ? ahmet ne oluo kanka ?
Sorun Benle İlgili Değil Tolga Ben Bu diyarlarda Dağa mutluyumPişmanda Değilim
www.unruly.tk yeni siteMiz herqesi beqLeRiz
S0uLjaß0yxunruly
S0uLjaß0yxunruly
Hayırlı olsun Başarıarınız Devamını Beklerin....
Xxxbuyucuxxx
Xxxbuyucuxxx
KaRDeŞxFuRKaNN/ŞifaCı/AshaB-I Keyf/
KardeŞxFuRKaNNN/SavAŞçı/Latif/
KardeŞxFuRKaNNN/SavAŞçı/Latif/
- Myxunrulyx
- Sahaf Yardımcısı
futo08 yazdı:Hayırlı olsun Başarıarınız Devamını Beklerin....
Xxxbuyucuxxx
tşkler var oLun saqolun
www.unruly.tk yeni siteMiz herqesi beqLeRiz
S0uLjaß0yxunruly
S0uLjaß0yxunruly
- Carismatixlyder
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Selim charına giren çıkan belli değil o yüzden hep sorunlar oluşuyor bence sadece kendin bil şifreni 
Unruly loncasına Başarılar...
Carismatixlyder
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz
- emrecelik54
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: ÜLKÜ OCAKLARI
Arkaşlar Ixsosyetexunruly benim nickimi çaldı. Bu karakterin loncanız tarafından cezaya tabi tutulmasını yada karakterini silemsini istiyorum. Ben Xxxsosyetexxx , Xxsosyetexx Eskilerxsosyete Darkhellxsosyete bunca karakterin adının hiçe sayılmasına üzüldüm.
- aDosiSxunruLyx
- FareAdam Düşmanı
haklısın kankaCarismatixlyder yazdı:Selim charına giren çıkan belli değil o yüzden hep sorunlar oluşuyor bence sadece kendin bil şifreni
Adosisxunruly - Turanadosis
- Ganqstaaxunruly
- FareAdam Düşmanı
emrecelik54 yazdı:Arkaşlar Ixsosyetexunruly benim nickimi çaldı. Bu karakterin loncanız tarafından cezaya tabi tutulmasını yada karakterini silemsini istiyorum. Ben Xxxsosyetexxx , Xxsosyetexx Eskilerxsosyete Darkhellxsosyete bunca karakterin adının hiçe sayılmasına üzüldüm.
SeLamLar ,
güncel listeye bakarsanız öyle birisi yok loncamıza kayıtlı ama bir arkadaşımız büyücüsünüde 49 yapacaktı eger o açmışsa bilemem ve düşünürseniz oyunda artık herkez çar aça aça nick denilen şey kalmadı herkez kendi nickini korumada haklı ama sizi belki oyunda görmemiştir tanımıyordur sizi ondan açma istegi duymuş olabilir ve son kez eklemek olarak bu dediklerinizi göze alaraktan hiç bir cezayi tabi gerçekleştiremem herbiri aklı er işi bilen insanlar. unruly bir Lonca deil ailedir ve ailemdekileri amale işcisi gibi görmek ceza vermek yakışmaz bize bir güzel söz herbirine fazlasıyla yeter sanırım açıklayıcı olmuşumdur.

UNRULY LONCA LİDERİ - KURUCUSU
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly - Ganqstaaxunruly
[ iZ bıraKanLar asLa UnUtuLmaz ..!! ]