Lodoskatili-Ulusxsmiley-Ulusxedyy-Harbour Rezilliği.

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
xXThEPuNiShErXx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Re: Lodoskatili-Ulusxsmiley-Ulusxedyy-Harbour Rezilliği.

Mesaj gönderen xXThEPuNiShErXx »

Tüm hırsızlar arz bu arada dikkatiniz çektimi :D
xXThePuNiSheRXx, ThEPuNiShErBüYü, ThEPuNiShErŞiFa
Kullanıcı avatarı
Esat
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Esat »

Öncelikle Dragay Oğuzun Hırsızlığını GÖrmedim ADam Fotoda Atmış Lodoskatili Yani Harbour Denilen Şahıs Sen ADam Gbi ADamdın 2 Mavi Yıldızsın Seni İyi Bilen Bilirde Sen Nasıl Bu Hallere Geldin Anlamadım Git Aynaya Bak Kendini DÜzelt Gel Dragay Senden Sobee Üyelik İstedimi Herkesin Önünde Dİon Üyelik İstedi Hırsızdır Malmısın Sen Lodoskatili Oyununu ADam Gbi Oyna Silmim Çarını Team SÖlerim Çarını Sİlerim Çoşma Oyunda Fazla yoqsa Silerim Fotoda ATarım Foruma İyi Forumlar !!!
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var

IIEsatII AREF EsaTII
malama35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen malama35 »

Soner herkes kimin ne olduğunu çok iyi bliyor. Sen ki bildiğim en dürüst insanlardan birisin. Lodoskatilini de KINIYORUM..
Kullanıcı avatarı
SonerSecil
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SonerSecil »

Selamun aleyküm öncelikle Çarları verdiğim kişi herşeyi açıkladı.Ama yaramı deşmeyenin yarasını hiçbirzaman deşmedim herkes şahidimdir.Oğuzhandanda diğerlerindende aldığım çarları benden item çaldıkları için aldım.Bakın aldım diyorum çaldım demiyorum.Geri vereceğim dedim onlara onlar küfretmekte aşağılamakta ısrar ettiler.Evet gerçek ismim Levent Soner Seçil'dir.Ama herkes levent diye bilir.Ben oyuna soner diye girince çarları verdiğim arkadaş atladı ortaya kahpe diyor hırsız diyor.Ben senin o zaman çarını çaldım.Bak çaldım diyorum ona itirazım yok.ama o ilk ve sondu bunu sanada söyledim.Bundan sonra öyle birşey yaptığımı gören duyan bilen veya şahit olan varsa fotoğraf koysun.İstekler züere yine burdayım.Ama beni böyle kabul edecekseniz.Benden 1 şey çalandan 1000 şey alırım.Bunu böyle bilin.
malama35 yazdı:Soner herkes kimin ne olduğunu çok iyi bliyor. Sen ki bildiğim en dürüst insanlardan birisin. Lodoskatilini de KINIYORUM..
Biliyor bilmesinede bize yamuk yapana yamuk yapınca onlar haklı oluyor.Biz yamuk yapmaz kanıt koyarsak yine onlar haklı oluyor.Bu oyunda ADALET DENEN KAVRAM YOK.Benim sistemim budur bana yamuk yapana yamuk yaparım arkadaş.Aha kanıt koydukta ne oluyor millet halen bana yükleniyor.
Resim

KUKLACI
Jacob-Savaşçı-49 LvL
Xxxdragayxxxoğuz-Savaşçı-49 LvL
Sarılarıncino-Savaşçı-49 LvL
Ghostxşifax-Şifacı-41 LvL
Ulusxzarif-Büyücü-44 LvL
Ulusxantioksidan-Savaşçı-39 LvL

Soner Seçil
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen IxcerenxI »

SonerSecil yazdı:Selamun aleyküm öncelikle Çarları verdiğim kişi herşeyi açıkladı.Ama yaramı deşmeyenin yarasını hiçbirzaman deşmedim herkes şahidimdir.Oğuzhandanda diğerlerindende aldığım çarları benden item çaldıkları için aldım.Bakın aldım diyorum çaldım demiyorum.Geri vereceğim dedim onlara onlar küfretmekte aşağılamakta ısrar ettiler.Evet gerçek ismim Levent Soner Seçil'dir.Ama herkes levent diye bilir.Ben oyuna soner diye girince çarları verdiğim arkadaş atladı ortaya kahpe diyor hırsız diyor.Ben senin o zaman çarını çaldım.Bak çaldım diyorum ona itirazım yok.ama o ilk ve sondu bunu sanada söyledim.Bundan sonra öyle birşey yaptığımı gören duyan bilen veya şahit olan varsa fotoğraf koysun.İstekler züere yine burdayım.Ama beni böyle kabul edecekseniz.Benden 1 şey çalandan 1000 şey alırım.Bunu böyle bilin.
malama35 yazdı:Soner herkes kimin ne olduğunu çok iyi bliyor. Sen ki bildiğim en dürüst insanlardan birisin. Lodoskatilini de KINIYORUM..
Biliyor bilmesinede bize yamuk yapana yamuk yapınca onlar haklı oluyor.Biz yamuk yapmaz kanıt koyarsak yine onlar haklı oluyor.Bu oyunda ADALET DENEN KAVRAM YOK.Benim sistemim budur bana yamuk yapana yamuk yaparım arkadaş.Aha kanıt koydukta ne oluyor millet halen bana yükleniyor.

Levent Soner Seçıl

1)Sen SAYGINBEYY olamazsın
2)Verdıqın adam herşeyı yazdı FATIH
3)Mazıdekı dostum mert herşeyı yazdı
4)1 ay önce ben sana fazla fıyat söledınde argo kelıme kullanmadan kazıkçı demıştım sen bölgeden hemen IxcerenxI hırsızdır yazdın ama fena almıştın cevapını ozaman anladım senın adam olmadıqını
5)Senı bılen bılıyor artık bıze anlatma
6)Hırsızsın!
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı

“Genel Sohbet” sayfasına dön