Lütfen Yardım edin Launcher Hatası
- AxuSerdar
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Lütfen Yardım edin Launcher Hatası
Birinden aldım launcher.exe'yi yine aynı hata çıkıyorikvm yazdı:başka bi arkadaşından launcher.exe dosyasını al ve kurulu dosya içindeki launcher.exe dosyası ile değiştir öle bi dene
Kod: Tümünü seç
Realpower, Eminönü
- AxuSerdar
- Salgın Koruyucusu
Nete res çektim yine hiçbirşey olmadı lütfen biri yardım etsin allah aşkına
Başka bir online oyun oynuyordum ondada aynı hata var ama açıyordu oyunu. Bunda neden açmıyor ki ? 
Realpower, Eminönü
- AxuSerdar
- Salgın Koruyucusu
Allah aşkına yardım edin çözümü yok mu bunun ?! 
Realpower, Eminönü
Arkadaşım bazen virüslerden dolayı .exe uzantılı dosyalar zarar görüyor veya tüm dosyalar farkında olmadan virüs bulaşmış olabilir sağlam bir format at sonra oyunu yükle düzelicektir.
Street Style [Sstyle] Loncası Açılmıştır Alımlar İçin Oyun İçi ; /f Sstylexdewon & Sstylexdmn Oyun Dışı ; Güvenlik nedeniyle forum içinden E-Posta adresi paylaşımı yapmamanızı rica ederiz Ekleyiniz.
Arkadaşlar bende de oyun sunucusu güncelleniyor ama sunucuyu seçip oynaya tıkladığımda '' web sayfasına gezinti iptal edildi'' yazıyor.Yardım edin pls.Ne yapmam lazım?

düşünüorumda bi çözüm bulamıorum launcher helper vardı tam adını bilmiorum onuda kopyala bi dene odamı olmadı snde bi virüs vardır kesin ondandır formattan başka türlü kurtulamazsın bundan ama nod 32 full sürüm dene sana atarım bn
nod 32 full deilse serialini

________________________________________________________________________________