TILSIM SUNUCUSU SAHSİ FOTOGRAF ALBÜMÜ(KRALBENİM)
Re: TILSIM SUNUCUSU SAHSİ FOTOGRAF ALBÜMÜ(KRALBENİM)
Lordxbilgic
Lordxyaslı
artık oyunu bırakmıs bulunuyorum size iyi oynlar dılerım allaha emanet olun
Lordxyaslı
Bak ağzımı bozacam artık.Sen herkesi tanıyorsun.Mübarek sen neymişsin bee.Banada aynı muameleyi yapmıştın başka konuda.Biraz geniş düşün.Yargıcı davranmaaa...Her konuda nerdeyse mesajın var.İyi,güzel.Ama biraz rahat ver millete. 10 yorumundan 7 si eleştirici. Neyse umarım dediğimi anlatabilmişimdir...MykonS yazdı:yok hacı ebn bu fotodaki kızı tanıyorum
Ne mutlu TÜRK 'üm diyene..!

mystery yazdı:Bak ağzımı bozacam artık.Sen herkesi tanıyorsun.Mübarek sen neymişsin bee.Banada aynı muameleyi yapmıştın başka konuda.Biraz geniş düşün.Yargıcı davranmaaa...Her konuda nerdeyse mesajın var.İyi,güzel.Ama biraz rahat ver millete. 10 yorumundan 7 si eleştirici. Neyse umarım dediğimi anlatabilmişimdir...MykonS yazdı:yok hacı ebn bu fotodaki kızı tanıyorum
Mystery kardeş kendisi yüksek lvllerle takılıp havalanmış ve burda bize artistleniyo kendini bişi zannediyo herkese yalakalık yapıyo yani oyunda durduk yere beni yasaklıya ekliyo bişi yapmadıgım halde tutturdumu tam tutturuyor
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Kurtlarxejder
Kurtlarxrescuer
Yasin Ay.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
bak şimdi arkadaşım msni mi vereyim özelden bu kızın bütün fotolarını yollayayım sana ..mystery yazdı:Bak ağzımı bozacam artık.Sen herkesi tanıyorsun.Mübarek sen neymişsin bee.Banada aynı muameleyi yapmıştın başka konuda.Biraz geniş düşün.Yargıcı davranmaaa...Her konuda nerdeyse mesajın var.İyi,güzel.Ama biraz rahat ver millete. 10 yorumundan 7 si eleştirici. Neyse umarım dediğimi anlatabilmişimdir...MykonS yazdı:yok hacı ebn bu fotodaki kızı tanıyorum

kime yalakalık yapıyorum söyler misin ??faysbok yazdı:mystery yazdı:Bak ağzımı bozacam artık.Sen herkesi tanıyorsun.Mübarek sen neymişsin bee.Banada aynı muameleyi yapmıştın başka konuda.Biraz geniş düşün.Yargıcı davranmaaa...Her konuda nerdeyse mesajın var.İyi,güzel.Ama biraz rahat ver millete. 10 yorumundan 7 si eleştirici. Neyse umarım dediğimi anlatabilmişimdir...MykonS yazdı:yok hacı ebn bu fotodaki kızı tanıyorum
Mystery kardeş kendisi yüksek lvllerle takılıp havalanmış ve burda bize artistleniyo kendini bişi zannediyo herkese yalakalık yapıyo yani oyunda durduk yere beni yasaklıya ekliyo bişi yapmadıgım halde tutturdumu tam tutturuyor
Kendimi bir şey zannetmiyorum velet daha 12 -13 yaşındasın yaşına uygun davran ..
Ha birde ilker küfür fotosuna hala cevap vermedin ona cevap istiyorum lonca kurdum diyorsn eyvallah ama loncada küfür ediyorsun ne biçim lonca lan bu ..
İlkersavaşçı charıyla en az 4 lonca açıldı ..
Nedense bu loncalarıda farklı birileri açıyor nedense
2 olay şu sen sefa falan deilsin sen bildiğimiz ilkersin ..
Cevapların çok çelişkili yeni lonca açmak için adını değiştirdim yoksa charımı başkasına verdim diye yalanlar uyduruyorsun ..

Lordxbilgic
Lordxyaslı
Lordxyaslı
Tamam ver...MykonS yazdı:bak şimdi arkadaşım msni mi vereyim özelden bu kızın bütün fotolarını yollayayım sana ..mystery yazdı:Bak ağzımı bozacam artık.Sen herkesi tanıyorsun.Mübarek sen neymişsin bee.Banada aynı muameleyi yapmıştın başka konuda.Biraz geniş düşün.Yargıcı davranmaaa...Her konuda nerdeyse mesajın var.İyi,güzel.Ama biraz rahat ver millete. 10 yorumundan 7 si eleştirici. Neyse umarım dediğimi anlatabilmişimdir...MykonS yazdı:yok hacı ebn bu fotodaki kızı tanıyorum
Ne mutlu TÜRK 'üm diyene..!

Ne oluyor?MykonS mu beni tanıyor.Biri açıklama yapabilir mi :?:
[list=1]Shefa-Doktorshefacı[/list]