VEDA(Fianxhercomes)<<<
- Fianxhercomess
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: VEDA(Fianxhercomes)<<<
Herkese teşekkürler ama Yaşar abimin konuşmasından sonra içimden hiç gitmek gelmiyor
Bakalım zaman neyi göstericek

Fianxhercomes Dangerxhercomes
- Fianxbdrobere
- İri Fare Avcısı
Gitme hıyarto 
- Fianxhercomess
- Salgın Koruyucusu
Gitmiyom be sizimi kıracam
kimse darılmasın ama yaşar abinin sözleriyle burdayım ben etkiledi beni

Fianxhercomes Dangerxhercomes
- emrecelik54
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: ÜLKÜ OCAKLARI
Mehmetcan oyunu bırakmana çok üzüldüm.Aslında şu oyun senin dediğin gibi bağımlılık yapıyor. Seninle ortaklığımız çok güzeldi.Hakkını helal et. Reel hayatta başarılar...
- emrecelik54
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: ÜLKÜ OCAKLARI
Ulan mehmtcan sayfanın sonunu okumadım bıraktın sandım rezil ettin beni millete 
seLamun aLeykum ! .
sana reaL hayınta başarılar diLerim. ( 3 Günde. para kasmaya başladım herkese borcumu teker teker kapatıyorum ilk önce 5m'lerden başladım. ufakları daha sonra verecem dedim. Gördümki sen beklemiyorsun sana verip kurtulcam..birdaha yollarımız karşılaşmaz merak etme. Birde Sen Bana ettiğini Laflarına dikkat. .( gel yarın oyuna 1m500 al öyle git. ... Paradan kçmam. unutmaki beni zengin sanma 2 kere soyuldum... hiç para kalmadı Yarın oyuna gel paranı bi şekilde verecem! neyse Görüşürüz. Artık diğecek Lafım. yok. Paranı yarın hazır edecem. . mutkala geL. !
Serisavaşcı
sana reaL hayınta başarılar diLerim. ( 3 Günde. para kasmaya başladım herkese borcumu teker teker kapatıyorum ilk önce 5m'lerden başladım. ufakları daha sonra verecem dedim. Gördümki sen beklemiyorsun sana verip kurtulcam..birdaha yollarımız karşılaşmaz merak etme. Birde Sen Bana ettiğini Laflarına dikkat. .( gel yarın oyuna 1m500 al öyle git. ... Paradan kçmam. unutmaki beni zengin sanma 2 kere soyuldum... hiç para kalmadı Yarın oyuna gel paranı bi şekilde verecem! neyse Görüşürüz. Artık diğecek Lafım. yok. Paranı yarın hazır edecem. . mutkala geL. !
Serisavaşcı
serisavaşcı Fianxserisavaşcı TsKxSeriSAVASCI TsKxDxTuğGeNeRaL TsKxHxINCA xINCAx
FİAN'A & TsK
FİAN'A & TsK