Refugee yazdı:arkadaşlar buzla 20 bin vurabilmesi için sadece direnç kırma yeterli olmaz kons açsa belk bi ihtimal olurdu ama
bence imkansız Büyü hasarı buz 700 ken direnç kırma kons + kritk 13 bin vurdum istediğin kadar zorla olmaz.
%100 birleşim
3500le 20 bnin etrafına dikkatli bakın ton farkını görüceksiniz arkdaslar
Arkadaşım git bir vuruş yap sonra onun fotsunu cek yakınlaştır bak seninkinde de ton farkı olacaktır. Bu şekilde montaj olup olmadığını anlayamazsın.
[table]
[tr][td]Artık oyunu bırakma zamanı geldi. Bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Kalbini kırdığım herkesten özür dilerim. Beni bir daha bu forumda görmeyeceksiniz. Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.[/td][/tr][/table]
Sivaslliyigido yazdı:offfffff offf yok azat yok bilge yaw ben fiziksel vurdum siz neyden bahsediyorsunuz... :shock:
Sacmalamakta üstüne yok Fiziksel ile vurman imkansız Çünkü, Grup bölgelerindeki yaratıkların zırh oranı baya yüksek bunu bi sen anlayamamışsın !
serruh sen beni sevmediğin gibi bende sevmiyorum ama burdada rezil olma grup bölgelerindeki yaratıkların zırhı %25 diye biliyorum.sence yüksek bir zırh ise bu ruh kalkanı 15 olan bir şifacıyı 10 büyücü birden kesmesi imakansız
Ascendant yazdı:Bencede Buz Oku Yolda Giderken 20 Bin Yazmış. Bu Hasarı Sen Vurmamışsın
buzla falan vurmamış meteoritle vurduğunu iddia ediyor fakat bunun birleşme olduğu kanısında herkes hemfikir.Konuyu saçma mesajlarla güncel tutmayın bence.