Oyun İçerisinde keyifli dakikalar geçirebilmek adına Eğlence Etkinlikleriadı altında çeşitli etkinlikler düzenlemeye karar verdim.
Aşağıdaki Tablo Bir Takım Verilere Göre Düzenlenmiştir.Etkinliklerimizde Kısa süreli zaman aksaklıkları olabilir . Bu durumdan dolayı şimdiden özür dileriz. Etkinlik Saat & Tarihleri Değiştirilebilir. Böyle bir durumda Oyun içi - Forum İçi Bilgilendirileceksiniz.
Ws etkinlikleri falan çok klasik artık yeni etkinlikler lazım.Mesela bir koşu yarışı gibi deqiş yarışmalarda olsa güzel olur...
Koşu yarışıda söyle olabilir herkez modda agabeyden komutana ilk gelen 2. gelen gibi olsun daha güzel olur mesela modda ölen yarışmadan elensin...
Fikir benden beyenirsen bunuda eklersin ...
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
angelona yazdı:Ws etkinlikleri falan çok klasik artık yeni etkinlikler lazım.Mesela bir koşu yarışı gibi deqiş yarışmalarda olsa güzel olur...
Koşu yarışıda söyle olabilir herkez modda agabeyden komutana ilk gelen 2. gelen gibi olsun daha güzel olur mesela modda ölen yarışmadan elensin...
Her Zaman Fikirlere Açığız.. Eee nede Olsa Eğlenmek için yapıyoruz Değilmi ?
angelona yazdı:Ws etkinlikleri falan çok klasik artık yeni etkinlikler lazım.Mesela bir koşu yarışı gibi deqiş yarışmalarda olsa güzel olur...
Her Zaman Fikirlere Açığız.. Eee nede Olsa Eğlenmek için yapıyoruz Değilmi ?
Arkadaşlar Konu Düzenlenerek Yeni Konuya Taşınmıştır.[/b]
Merhaba Arkadaşlar ;
Oyunda daha zevkli dakikalar geçirmek için bir etkinlik düzenlemeye çalışıyorum.Bunu sizlerinde desteğiyle yapacağıma inanıyorum.Aşağıdaki Resimde detaylı bilgiler bulunmaktadır. çok yakında Tarih & Saat Belirteceğim.
İsteklerinizi bekliyorum..Daha Farklı Oyunlar , Etkinlikler bulursanız Özel Mesaj Atınız.