Sözde Herkes BETA'DAN ;)
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sözde Herkes BETA'DAN ;)
Arkadaşlar ben bir duyum aldım tabi siz daha iyi bilirisniz oyun ilk çıktığı zamanda beta yayınlandığı zamanda lwl sınırı yokmuş herkez 80 rahatça geliyonuş ben öyle duydum
- Rockergirl
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Herkes istediği levele gelebiliyordu ama level almak çok zordu 7 levele 1-2 hafta full kasarak gelenler vardı hatırlarım..
Rockergirl
Ahixrocker
Linkinpark
Ahixrocker
Linkinpark
Burada çok yazılmış ama toparlamak da isterim.
Betacı olmak beta karakteri olmak demek değil. O eski ortamı tatmış olmak. Oyuna biraz daha para kazanmak için değil de sabahlara kadar geyik muhabbeti yapabilmek için girmek. Doğru özellik dağıtana kadar elli tane karakter kasmak. (Eskiden güç, zeka, büyü, beceri puanlarını bizler verirdik.) Arkadaş listene dostlarını sığdıramamak.
Betalı olmak aslında ihtiyar olmak gibi. Yolda kendi yaşından birini görüyorsun, tanısan da tanımasan da muhabbet edebiliyosun. Ve öyle ilginç ki muhabbet bir şekilde dönüp dolaşıp eski zamanlara, oyunun güzel olan şeylerine geliyo.
Oyuna sonradan girenler bunu asla anlayamayacak.
Biz betalılar, sizin anlayamadığınız farkımızı biliyoruz. Farkımız itemımızda, paramızda değil. Kişiliğimizde, arkadaşlıklarımızda...
Betacı olmak beta karakteri olmak demek değil. O eski ortamı tatmış olmak. Oyuna biraz daha para kazanmak için değil de sabahlara kadar geyik muhabbeti yapabilmek için girmek. Doğru özellik dağıtana kadar elli tane karakter kasmak. (Eskiden güç, zeka, büyü, beceri puanlarını bizler verirdik.) Arkadaş listene dostlarını sığdıramamak.
Betalı olmak aslında ihtiyar olmak gibi. Yolda kendi yaşından birini görüyorsun, tanısan da tanımasan da muhabbet edebiliyosun. Ve öyle ilginç ki muhabbet bir şekilde dönüp dolaşıp eski zamanlara, oyunun güzel olan şeylerine geliyo.
Oyuna sonradan girenler bunu asla anlayamayacak.
Biz betalılar, sizin anlayamadığınız farkımızı biliyoruz. Farkımız itemımızda, paramızda değil. Kişiliğimizde, arkadaşlıklarımızda...
Sallıyor kim dediyseKaraXHayalet yazdı:Arkadaşlar ben bir duyum aldım tabi siz daha iyi bilirisniz oyun ilk çıktığı zamanda beta yayınlandığı zamanda lwl sınırı yokmuş herkez 80 rahatça geliyonuş ben öyle duydum
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- Tskxhxorgeneral
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Betada oynamanın aslında ayrımcılık yapacak bi yanı yok. Fakat anılar ... 
Betada oynamayan bir insan kripin apanın saf kromun tılsımın anısını taşırmı hiç
Neydi o günler.
Ama hiç bi artısı yok
Betada oynamayan bir insan kripin apanın saf kromun tılsımın anısını taşırmı hiç
Ama hiç bi artısı yok

Yönetim size para vericem
- Toxit
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
rapper yazdı:Sallıyor kim dediyseKaraXHayalet yazdı:Arkadaşlar ben bir duyum aldım tabi siz daha iyi bilirisniz oyun ilk çıktığı zamanda beta yayınlandığı zamanda lwl sınırı yokmuş herkez 80 rahatça geliyonuş ben öyle duydum
güzel atmıslar