&&TOPLANTI&&

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: &&TOPLANTI&&

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

Lütfen 4. toplantının günü ve saatini belirtirseniz ç.ok sevinirim.
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
Mertkan
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Börteçine

Mesaj gönderen Mertkan »

S.a hayırlı sabahlar herşeyden önce... Dün düzenlemiş olduğunuz toplantıya elimde olmayan sebelerden dolayı katılamadım yerime Lonca ikinci başkanımı gönderdim... Toplantıda aldığınız kararları taktir etmiş olup Loncam adına uyulacağına elimden geleni yapacağım.. yaptığınız bu güzel düşünceler için tekrar teşekkür ederim....İyi Forumlar
Resim
Resim

Resim

[right]Mertkan UĞURLU[/right]
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Kullanıcı avatarı
ayhilal
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen ayhilal »

HarbicocuK yazdı:Loncamızın toplantıdan ayrılmasının sebebi bazı loncaların cıkan kararlara uymaması ve önüne gelenin toplantıya laınması bunun için alp kaardeşim seni uyarmıstım kac kere ama dinlemedin ha biz bu toplantıda aldaıgımız kararı uyguladık loncadan arkadasımız 3m kızıl zümrüt satıyordu bundaki menfaatimiz nedir anlamış degilim bizim hakkımız biri bişey biliyorsa cıksın sölesin kanıtını cıkarıp yoksada bilip bilmeden atıp tutmasın.

Sacmalamışsın resmen Enes
daha karar konulalı bir gün oldu hemen uyulması nasıl olcak ?
Madem uyulmasını istiyorsuN stokda ki madenleri cıakrın verılen fıyata satın da ılk sizin uydunuzu göreliM ama yapamazsınız ki Masum un 1 mılyarından 1 kurus eksilirse kötü oluR deme Böyle otan olmadık laflarla ancak kendınısı avutunuz ha unutmayıN en cok maden alanlar sizsiNiz biz değiliZ madem kararlara uymuyorsunuZ sizlere iridyum 20m dan almaya kadar gidersiNiz
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~

Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Civra
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Civra »

Bu fiyat belirleme olayına pek karışmak istemiyordum ama iş suçlamaya varacaksa bende fikrimi söyleyeyim.
Kişileri belirlenen fiyatlardan satmaya zorlayamazsınız. Sizlerde satmaya kalkarsanız zarar edersiniz. Çünkü bazı kişiler malzeme satmaz. Ben dahil ve tanığım çok insan var. Yanlış anlamayın bu insanlar 3 e alıp 5 e satmazlar ama 3 e alır kasasına kor efsunlu eşyayı üretir öyle satış yapar. Neden böyle yapıyorsun diyede kimse suçlamaması lazım.

Şimdi gelelim sizin yapmak istediğinize. Bir nevi Komün düzeni oluşturmak istiyorsunuz.
Nedir komün düzeni, ortaklaşma ve paylaşma çerçevesinde oluşturdukları belirli değerler doğrultusunda hareket eden topluluk. Bu düzeni İKV Tılsım sunucusunda hayata geçirebilmek istiyorsanız önce güvenilir bir kişiyi kasa seçeceksiniz.
Bu kişi komünün bir nevi muhasebecisi olacak, her lonca ilk başta bu malzemelerden belirli sayıda bağışta bulunacak.
Daha sonra her loncadan 1 veya 2 kişi bu muhasebeciyle alışveriş etme yetkisine sahip olacak. Bakın her lonca üyesi değil. Lonca üyeleri ise bu alış veriş yetkisine sahip kişiye ihtiyacı olan malzemeyi söyleyecek. Lonca yetkilisi muhasebeciye gidip bu malzemenin olup olmadığını söyleyecek varsa bedelini verip alacak veya o bedeli karşılayacak diğer malzeme ile takas edecek. Bu muhasebeci her hafta loncalardan belli bir aidat alacak, bu aidat ile komünden veya piyasadan belki daha ucuza veya daha pahalıya ihtiyaç olan malzemeyi temin edecek.
Böylece komün elindeki malzemeyi dışarıda stokçuluk yapan kişilere kaptırmamış olacak. Bir müddet sonra piyasada arz talep azalınca fiyatlar ucuzluyacak.
Bence yapmak istediğiniz olay bu şekilde işler. Yoksa öteki türlü piyasaya ucuza malzeme kaptırırsınız.
Kolaylıklar gelsin.
Kullanıcı avatarı
kFygFb
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kFygFb »

Her kafadan ses çıkınca böyle oluyor herhalde.
Bİzim yapmak istediğimiz komün cart curt düzenle alakası yok öyle bir düzen olmuş olsa içinde kfygfb ve RoA bulunmaz.
Bizim amacımız bir süre bu politilayı izleyip alışkanlık yapıp maden fiyatlarını en azamiye çekmektir.
Elde olmayan madenin ateş pahasına satılması ve bu şekilde alınması bir çok oyuncuyu item yönünden
Eksik ve kötü durumda bırakmakta.Benim için hiç sorun değil üstüm her daim full + full dür iteme yada madene ihtiyacım yok
alıpta satmam ben direkt item alır satarım ama maden fiyatları tavan larda gezince item fiyatlarıda tavanlarda geziyor 250 k lık tek item 19 m den satılır olmuş :)
Bazı loncaların bu anlaşmayı uygulamadığını savunup ekipten ayrılanlar durumu pek anlayamamış hemen dakkasına bu sistem geçerli olacak denmedi denemezde dün bir bugün iki arkadaşlar biraz zamana bırakıp herkesin üzerine düşen görevleri yerine getirmesi gerekirdi şunuda belirteyim bu düzen yanlış bunu siz kimsinizde yapıyorsunuz diyenler açıkta kalacakları için bu sistemi desteklemiyor. 17 tane lonca desteklerken ki bunların birden fazlası tılsımın eski sözü geçen saygın ve tılsım nüfusunun %87 sini oluşturan oyunculardır.
Demek ki yanlış yada kötü yapılan birşey yok ki ortada bu kadar insan destekliyor
Olayları farklı yerlere çekmeyelim ve desteklemeyenler lütfen buraya gelip çok değerli vakitlerini bizim için harcamasınlar gerek yok yani .
Ama şuda var kimse buradan bir rant sağlamak peşinde değil olamazda en azından RoA adına kfygfb adına böyle birşey söz konusu dahi edilemez ben dostlarıma ihtiyacı olan şeyleri para almadan veriyorum tüm tılsım bunu biliyor
Bir allahın kuluda yalan söylüyorsun diyemez kaç kişi benim gibi yapıyır kaç kişi oyunu reel den ayırabiliyor afedersiniz ama
ikv deki maden yada milyonlar size reelde ev araba aldırmıyor yada madenle pantolon yaptırmıyorsun :)
Bence madenden yada tılsımdaki düzenden önce insanlara bunları aşılamamız lazım diye düşünmeye başladım !.
Göster
www.raidersofanatolia.com

Tılsım RoA

Resim
Civra
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Civra »

:D :D :D :D :D :D :D :D
Korkma Hüseyin tanımlar adamı ısırmaz. İster adına Ahmet de ister Mehmet, bu yapmak istediğinizi daha önce yapanlar olmuş ve ona adda koymuşlar, bunun adına sosyologlar Komün düzeni demişler.
Yazının sonunda demişimki sonunda fiyatlar ucuzlar.
Bende malzeme satmam ihtiyacım yok. Sen ve ben veya bizler her önümüze gelene değerli maden vermiyoruz arkadaşlarımıza veriyoruz bedelsiz. Sorun bu değil. Sorun bugün öğle üzeri oyuna girdiğimde. Bilirlenen fiyatın üstünde malzeme taleb edilmesi. Şimdi sen bu iş düzelsin diye çaba sarf ederken elindeki malzemeyi ihtiyacı olana nasıl vereceksin. İhtiyacı olanı nasıl tespit edeceksin? Sorun bu.
Piyasanın alışması için önce loncalar kendi içerisinde ihtiyaçlarını halletmeli. Buna dikkat etmelisiniz.
Hadi kolay gelsin, işiniz zor valla.
Kullanıcı avatarı
RuTkaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen RuTkaY »

kFygFb yazdı:Her kafadan ses çıkınca böyle oluyor herhalde.
Bİzim yapmak istediğimiz komün cart curt düzenle alakası yok öyle bir düzen olmuş olsa içinde kfygfb ve RoA bulunmaz.
Bizim amacımız bir süre bu politilayı izleyip alışkanlık yapıp maden fiyatlarını en azamiye çekmektir.
Elde olmayan madenin ateş pahasına satılması ve bu şekilde alınması bir çok oyuncuyu item yönünden
Eksik ve kötü durumda bırakmakta.Benim için hiç sorun değil üstüm her daim full + full dür iteme yada madene ihtiyacım yok
alıpta satmam ben direkt item alır satarım ama maden fiyatları tavan larda gezince item fiyatlarıda tavanlarda geziyor 250 k lık tek item 19 m den satılır olmuş :)
Bazı loncaların bu anlaşmayı uygulamadığını savunup ekipten ayrılanlar durumu pek anlayamamış hemen dakkasına bu sistem geçerli olacak denmedi denemezde dün bir bugün iki arkadaşlar biraz zamana bırakıp herkesin üzerine düşen görevleri yerine getirmesi gerekirdi şunuda belirteyim bu düzen yanlış bunu siz kimsinizde yapıyorsunuz diyenler açıkta kalacakları için bu sistemi desteklemiyor. 17 tane lonca desteklerken ki bunların birden fazlası tılsımın eski sözü geçen saygın ve tılsım nüfusunun %87 sini oluşturan oyunculardır.
Demek ki yanlış yada kötü yapılan birşey yok ki ortada bu kadar insan destekliyor
Olayları farklı yerlere çekmeyelim ve desteklemeyenler lütfen buraya gelip çok değerli vakitlerini bizim için harcamasınlar gerek yok yani .
Ama şuda var kimse buradan bir rant sağlamak peşinde değil olamazda en azından RoA adına kfygfb adına böyle birşey söz konusu dahi edilemez ben dostlarıma ihtiyacı olan şeyleri para almadan veriyorum tüm tılsım bunu biliyor
Bir allahın kuluda yalan söylüyorsun diyemez kaç kişi benim gibi yapıyır kaç kişi oyunu reel den ayırabiliyor afedersiniz ama
ikv deki maden yada milyonlar size reelde ev araba aldırmıyor yada madenle pantolon yaptırmıyorsun :)
Bence madenden yada tılsımdaki düzenden önce insanlara bunları aşılamamız lazım diye düşünmeye başladım !.
Üstad senin hayranınım biliyo musun :)
Resim
..
.\.Emre./.
Kullanıcı avatarı
cCcmuratcCc
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen cCcmuratcCc »

kFygFb yazdı:Her kafadan ses çıkınca böyle oluyor herhalde.
valla hüso bizi diskoya götür :D
Resim
ResimPeGaSuSResim
Tılsım Görev Yardımlaşma Ekibi: Sadece biraz destek ve zaman, o kadar
Kullanıcı avatarı
kFygFb
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: Raiders Of Anatolia