Konu o değil arkadaşım konu net cafelerde ikv'nin bulunmaması .. Bunun hakkında yorum yapılıyor şu an ..Sagopakajmeran yazdı:700.000 nin üstünce char var oyuncu yokrapper yazdı:Kardeş İkv yi söyleyince adam uzaylıymışım gibi bana bakıyorfirewall yazdı:haklısın sen gene iyisin 10 cafeden birinde bulmuşun ben hayatımda hiç ikv olan cafe görmedimadamın birine teklif ettim ben tüm masalara kurabilirim diye kabul etmedi kendi pcm olmasa ikv hiç oynamayamazdım
Saçma , gereksiz M2 gibi oyunları barındırıyorlar .. Neden ? Çünkü yoldan geçen çingene bile biliyor Metin2 'yi
Ama ikv 'yi bilen yok kardeşim nasıl 700.000 'nin üstünde oyuncu var anlamadım. Ben rast gelmiyorum herhalde onlardan birine
...yani yaklaşık 200 bin falan oyuncu var
İNTERNET CAFELERDE İKV YOK ! [ÖNEMLİ]
Re: İNTERNET CAFELERDE İKV YOK ! [ÖNEMLİ]
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Demek ki ilgi çekmiyor.Arz-talep meselesi.Sen istediğin kadar reklam yap,verimi alman için ilgi çekmen lazım.
Bende onu diyorum arkadaşım ilgi çekici reklamlar yapmaları lazım ama bunun için maddi imkan lazım tabiki ..katakuli yazdı:Demek ki ilgi çekmiyor.Arz-talep meselesi.Sen istediğin kadar reklam yap,verimi alman için ilgi çekmen lazım.
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
OOO yine iyi siz ikv yi cafelere getirecek kadar gelişmişsiniz ben Tosya / Kastamonu'da yaşıyorum ilçede sadece 6 kişi ikv oynuyor
:D:D
Xblacqkinqx
Kingxbüyü
JohnLocke
Teşkilat/Lodos...
Kingxbüyü
JohnLocke
Teşkilat/Lodos...
Ama ben onu demiyorum.Başka oyunların reklamları çok mu ilgi çekici. :?: Önemli olan oyuna adımını attığın zaman ne kadar ilgi çektiği.rapper yazdı:Bende onu diyorum arkadaşım ilgi çekici reklamlar yapmaları lazım ama bunun için maddi imkan lazım tabiki ..katakuli yazdı:Demek ki ilgi çekmiyor.Arz-talep meselesi.Sen istediğin kadar reklam yap,verimi alman için ilgi çekmen lazım.
Kardeşim buraya destek almak için konu açtım köstek olunmak için değil !katakuli yazdı:Ama ben onu demiyorum.Başka oyunların reklamları çok mu ilgi çekici. :?: Önemli olan oyuna adımını attığın zaman ne kadar ilgi çektiği.rapper yazdı:Bende onu diyorum arkadaşım ilgi çekici reklamlar yapmaları lazım ama bunun için maddi imkan lazım tabiki ..katakuli yazdı:Demek ki ilgi çekmiyor.Arz-talep meselesi.Sen istediğin kadar reklam yap,verimi alman için ilgi çekmen lazım.
İkv: Off 'tan iKv'yi sevmediğin anlaşılıyor ..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Ben Giresunda Kardelen İnternet Kafeye Yükledim
...Adamı Tanıyodum Zaten Devamlı Müşterisiydim...Dedim Güzel Bi Oyun Var Türk Yapımı Bu oyun Tutar Dedim...Tamam Yükle Bütün Bilqisayarlara Dedi.
(Sabahtı Bütün Pc'ler Bostu.)
Artık Demir Almak Günü Gelmişse Zamandan
Meçhule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan...
Meçhule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan...
:twisted: Köstek değil objektif olmaya çalışıyorum.Birşeyler anlayamadıysan lafım yok :lol: .rapper yazdı:Kardeşim buraya destek almak için konu açtım köstek olunmak için değil !katakuli yazdı:Ama ben onu demiyorum.Başka oyunların reklamları çok mu ilgi çekici. :?: Önemli olan oyuna adımını attığın zaman ne kadar ilgi çektiği.rapper yazdı:Bende onu diyorum arkadaşım ilgi çekici reklamlar yapmaları lazım ama bunun için maddi imkan lazım tabiki ..katakuli yazdı:Demek ki ilgi çekmiyor.Arz-talep meselesi.Sen istediğin kadar reklam yap,verimi alman için ilgi çekmen lazım.
İkv: Off 'tan iKv'yi sevmediğin anlaşılıyor ..
Uzun süreli ikv oyuncusuyum ve ortamı b.k hale getiren oyunculardır.Bu kadar popüler bir oyun olmamasına rağmen o kadar çok beyinsiz var ki...Fark ettin mi bilmem ama gün geçtikçe oyuncular azalıyor bu oyun arkadaşın olduğu zaman oynanabilen bir oyun ve artık sevilen kişiler de oyunu bıraktı.Artık tat vermiyor.Off olmaması için bir sebep yok.
- CIZIK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bedr-in Aslanları
Aslında Kutu Satacaklarına Yine Aynı yerlerde satılabilecek
içerisinde IKV kurulu Dongle gibi çalışacak usb diskler satılabilir.
Kurulum derdi olmadan Oyuncu istedigi bilgisayarda bu şekilde bir aygıtla oyununu oynayabilir.
Hatta sobenin geliştirebilecegi Launchere Entegre Bir Ekran Klavyesi türevi bir uygulama ile
Cafelerdeki keylogger tehditlerinden kurtulunabilir.
Sonuç Olarak Herşey istege baglı
Yenilikler ise istekler sonucu ortaya çıkar..
Kurulum derdi olmadan Oyuncu istedigi bilgisayarda bu şekilde bir aygıtla oyununu oynayabilir.
Hatta sobenin geliştirebilecegi Launchere Entegre Bir Ekran Klavyesi türevi bir uygulama ile

leones non capit muscas
EwtCIZIK yazdı:Aslında Kutu Satacaklarına Yine Aynı yerlerde satılabilecek
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~