Attığımız Vs sonucu 2,4 Ben Galip geldim fakat Face,Kholpsahalixalp ( Sefa ) adlı rezil insan 5 m Parayı kişiliginden daha önde tuttugu için vermeyip Vs'den kaçtı !
Kendisi taktik dedigi menzil yaparak(kaçarak) vs atmaya çalışıyordu Durum 3,0dan 3,2 olana kadar sorun yoktu yani kendisi menzil yaparken hiçbir sorun yoktu ve bunu kendisi söylemişti "menzil yapmak var " diye...
Fazla menzil yapma dedigimde "YAPARIM" dedi. İLGİLİ FOTOLAR;
Varan 1;
Varan 2;
Varan 3;
Varan 4;
Ve daha sonra menzili bahane ederek kaçtı bununlada kalmadı İFTİRA attı ! Mephistopheles'i çaldın diye ... Cevabı 1. Ağızdan aldı Gökhandan ...
Şerruh küçümsenecek bir güç değil bunu anlamış olman güzel bu yeterli benim için... seni daha önce bir çok defa yendim Farkla !
5 milyon için değil bu kişiliksiz insanı tanıyın diye açtım konuyu iyi forumlar...
Tebrik ederim Büyücü charım varken Face ye defalarca vs teklıf etmeme ragmen 50 -100 milyondan aşağı vs atmadıgını belirtip vs atmamıstır Şerruh 10 - 9
Yalnizadam0 yazdı:Tebrik ederim Büyücü charım varken Face ye defalarca vs teklıf etmeme ragmen 50 -100 milyondan aşağı vs atmadıgını belirtip vs atmamıstır Şerruh 10 - 9
10 - 9'u anlamadım ama Şu 50-100m olayı tamamen gerçek adam 5m veremiyor 100m verecek işe bak alla alla ....
SeRRuhxMK yazdı:yazık etmiş kendine 5 m için değer miydi bu kadar acizliğe... :?
Kendisi kaybeder ne diyelim...
Kaybedeceğini kaybetti zaten. Ne kişilik kaldı ne gurur parası cebinde kalsa ne olur ? Face = 5m Her gördügümde bu adamın kişiliginin 5m ettigini görmek ve göstermek,bilmek ve bildirmek iyi oldu