Sananeki milletin açtığı konudan.Kesilince anneye küfür edeceğine konu açta değerlendirelimbilall yazdı:Gereksiz bişey bence,oyundakı bılgısınden zıyade teknık bılgıye çevirmışsın.Oyundakı bılgısınden bahsetseydın daha yararlı olacagını duşunuyordum.
Örnek;Kenan'ın Elektrık hasarına karşı elektrık dırencı, Iflısın buz hasarına karşı buz drencı gıbısınden faydaları şeyler yazabılırdın.Bılmeyenler ıçın
Motorin hakkında bir kaç bilgi :)
- kackin
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Motorin hakkında bir kaç bilgi :)
Son..
- bilall
- Antrepo Bekçisi

- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
Sananeki milletin açtığı konudan.Kesilince anneye küfür edeceğine konu açta değerlendirelim
Sana kemık atanın oldugunu sanmıyorum,fakat çok ıştahlıysan oyunda bı ara benı gördugunde topuklamada kemıgını agzına verıyım...Anayı ışın ıçıne katan sendın velet
Sana kemık atanın oldugunu sanmıyorum,fakat çok ıştahlıysan oyunda bı ara benı gördugunde topuklamada kemıgını agzına verıyım...Anayı ışın ıçıne katan sendın velet
- kackin
- Demirci Çırağı

İftira atmak böyle bisey oluyor.bilall yazdı:Sananeki milletin açtığı konudan.Kesilince anneye küfür edeceğine konu açta değerlendirelim
Karizma alırken 4 defa ryan la sen kestin.Ağzımdan bir söz cıktımı ?Sonra yanıma bir kişi alıp gelince kestik bölgeden bazı serefsiz filan dedin.Ben sadece güldüm.Çünkü bunu diyen cocuk.Ben onun sözlerini hic kaideye almadım yani senin.DAHA Sonra bankanın orda sen kestin.Annene SElam söyle dedin.Demediysen yazki senden özür dileyim
Son..
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yeniçeri Loncası
Dostum sen bilgi vermişsin de İKV'yle pek alakalı olmayan bi bilgi
İsime aldandıysan çok yanılmışsın.
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
arkadasım guzel yazmıssında sadece ılk paragradı alıp bılgı versen yeterdı.ben okumadım bıle.kopyala yapıstırda yapsan gereksız bılgılerden arındırcaksın
alıntı deseydin bari
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
ALıntıdır Google'ye Motorin yazdım kopyala yapıştır sonra xD
SEUSE
RAİDERS OF ANATOLİA
RAİDERS OF ANATOLİA
-