<> Kurt Loncası <>
- ibrahimekim
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: <> Kurt Loncası <>
hadı 200 hayırlı olsun nıce 200 lere
bırlık beraberlık ıcınde ıns

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**
*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****
sa
Murat Allah tamamına erdırır işallah bı yastıkta kocarsınız
mutluluklar dılerım
Murat Allah tamamına erdırır işallah bı yastıkta kocarsınız
Kurtlarxyagız *** Havzalı ***
ibrahimekim yazdı:hadı 200 hayırlı olsun nıce 200 lerebırlık beraberlık ıcınde ıns

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
-
- Çınaraltı Müdavimi
Murat kararınız beni çok mutlu etti Allah tamamına erdirsin inşallah.....
Yönetimdeki tüm arkadaşların Taşkın da dahil olmak üzere en azından gözlemci olarak Toplantıya katılmalarını arz ediyorum... bu konuda yaşanmış ufak bir pürüz oldu. katılmak isteyen arkadaşların bana veya Taşkına ulaşmaları yeterlidir. herkeze iyi eylenceler.
Yönetimdeki tüm arkadaşların Taşkın da dahil olmak üzere en azından gözlemci olarak Toplantıya katılmalarını arz ediyorum... bu konuda yaşanmış ufak bir pürüz oldu. katılmak isteyen arkadaşların bana veya Taşkına ulaşmaları yeterlidir. herkeze iyi eylenceler.

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Abla bana ulaşmasınlar benim artık o toplantıyla bir alakam yoktur olamazda ... farkettinmi bilmiyorum fakat yaptıkları ayıp gerçekten beni üzdü o toplantıya asla katılmayacağım alınan kararları lonca dahilinde uygulayacağım ...

-
- Çınaraltı Müdavimi
Herkeze Merhaba
Üçüncü toplantıya özel sebeplerimden dolayı katılamadım. alınan kararlar ile ilgili bilgiyi forum sayfasına ekleyeceğim...
1. Tanışma ve Süreklilik : Toplantıların başarısı göndeme getirildi ve devamlılığının sağlanması oy birliği ile karar verildi.
2. Piyasa Düzeni : Maden Piyasasındaki Güncel Malzemelerin Fiyatlarının düzenlenmesi görüşüldü. sabit tutulması gereken madenler ve fiyatları belirlendi. Ek bilgi ve Fiyatlar aşşağıdaki gibidir. Toplantıya katılan Tüm Lonca Sorumlularının Oy birliği ile lonca üyeleri bu fiyatlar dışında maden alıp satmayacaktır.
Akik. : 3 Milyon
Menekşe. : 3 Milyon
Sibiryalı. : 3 Milyon
Şelit. : 3 Milyon
Kızıl Zümrüt. : 3 Milyon
Budaksız Abanoz. : 6 Milyon
İridyum. : 6 Milyon
Dört Yapraklı Yonca. : 6 Milyon
Ganoderma. : 4 Milyon
Mavi Topaz. : 4-5 Milyon
3. Küfür için alınabilecek önlemler: Lonca liderlerinin yaptığı önerilerle 3 ana fikir belirlendi.
a. Uyarılmalı Teşhir Edilmeli Dışlanmalı.
b. Küfür konusunda ortak bir komisyon kurulması ve bu komisyonda loncalar tarafından seçilen ortak kişiler tarafından yönetilmesi ve bu komisyona ait bir mail adresi bulunması ve küfür edilen kişiler oyun esnasında çekilen ekran görüntülerini bu adrese iletirlerse ve komisyon bu resimleri değerlendirilip tılsım genel etkileşimde kara liste olarak tüm tılsıma duyurabilir.
c. Öncelikle Ceza sistemini değiştirtmemiz ve Küfür edene hak Ettiği cezayı verdirmeyi sağlamamız gerekir. Bunu Başarabilmek içinde içimizden bir kişi bu konuyu güzel bir metin haline getirip Desteğe Toplu şekilde Mail Göndererek Ceres Zamanındaki gibi Küfür Edene ağır cezalar ve Haftalık periyotlar halinde Resmi Forumda Yöneticiler Tarafından teşhir edilmesini sağlamalıyız..
4. Lonca ve Klanlar arası Organizasyonlar: Lonca içi yapılacak bir turnuva ile Loncaların en iyi Savaşçı Şifa ve Büyücülerinin katılacağı ödüllü bir turnuva düzenlenmesi....
5. Dayanışma ve Birliktelik: Loncalar kendi bünyelerinde Görev Destek Üyeleri belirleyecek ve Kurtlarx Loncası gibi Destek ekipleri kurarak diğer kullanıcılara görevlerinde yardımcı olacaklar.
Üçüncü toplantıya özel sebeplerimden dolayı katılamadım. alınan kararlar ile ilgili bilgiyi forum sayfasına ekleyeceğim...
1. Tanışma ve Süreklilik : Toplantıların başarısı göndeme getirildi ve devamlılığının sağlanması oy birliği ile karar verildi.
2. Piyasa Düzeni : Maden Piyasasındaki Güncel Malzemelerin Fiyatlarının düzenlenmesi görüşüldü. sabit tutulması gereken madenler ve fiyatları belirlendi. Ek bilgi ve Fiyatlar aşşağıdaki gibidir. Toplantıya katılan Tüm Lonca Sorumlularının Oy birliği ile lonca üyeleri bu fiyatlar dışında maden alıp satmayacaktır.
Akik. : 3 Milyon
Menekşe. : 3 Milyon
Sibiryalı. : 3 Milyon
Şelit. : 3 Milyon
Kızıl Zümrüt. : 3 Milyon
Budaksız Abanoz. : 6 Milyon
İridyum. : 6 Milyon
Dört Yapraklı Yonca. : 6 Milyon
Ganoderma. : 4 Milyon
Mavi Topaz. : 4-5 Milyon
3. Küfür için alınabilecek önlemler: Lonca liderlerinin yaptığı önerilerle 3 ana fikir belirlendi.
a. Uyarılmalı Teşhir Edilmeli Dışlanmalı.
b. Küfür konusunda ortak bir komisyon kurulması ve bu komisyonda loncalar tarafından seçilen ortak kişiler tarafından yönetilmesi ve bu komisyona ait bir mail adresi bulunması ve küfür edilen kişiler oyun esnasında çekilen ekran görüntülerini bu adrese iletirlerse ve komisyon bu resimleri değerlendirilip tılsım genel etkileşimde kara liste olarak tüm tılsıma duyurabilir.
c. Öncelikle Ceza sistemini değiştirtmemiz ve Küfür edene hak Ettiği cezayı verdirmeyi sağlamamız gerekir. Bunu Başarabilmek içinde içimizden bir kişi bu konuyu güzel bir metin haline getirip Desteğe Toplu şekilde Mail Göndererek Ceres Zamanındaki gibi Küfür Edene ağır cezalar ve Haftalık periyotlar halinde Resmi Forumda Yöneticiler Tarafından teşhir edilmesini sağlamalıyız..
4. Lonca ve Klanlar arası Organizasyonlar: Lonca içi yapılacak bir turnuva ile Loncaların en iyi Savaşçı Şifa ve Büyücülerinin katılacağı ödüllü bir turnuva düzenlenmesi....
5. Dayanışma ve Birliktelik: Loncalar kendi bünyelerinde Görev Destek Üyeleri belirleyecek ve Kurtlarx Loncası gibi Destek ekipleri kurarak diğer kullanıcılara görevlerinde yardımcı olacaklar.

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
- izmirlixbela
- FareAdam Düşmanı
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Bu akşam saat 20 : 00 da İflissi yapalım Görevi olanlarlar gelsin ayrıca şifalarına girebilecek olan varsa onlarda desteğe gelsinler görev takımı olarak ilk işimizi ifliss yapalım...
Oyunda olan kişiler görevi olanlara sorsun ve haber versinler
Oyunda olan kişiler görevi olanlara sorsun ve haber versinler

Önceden bu toplantı işlerini destekler durumdaydım hatta Sunucumuzun Piyasası mı ne öyle bir konuda bu liste yapma işi ortaya atıldı ve atan da bendim ancak sanırım mantık dışı bir çözüm önerisi ortaya atmışım veya benim amacım farklı yönlerden algılanmış. Madenlerin bu şekilde sabitlenmesi ticareti engelliyor ve bu yüzden alış-verişlerimizi sanki NPC'lerle yapıyormuşuz gibi oluyor bu fiyatların kesin sabit fiyatlar değil oynayan fiyatlar olması veya bir üst sınır olarak belirlenmesi gerekir örneğin;
İridyum:6 milyon-8 milyon
veya
İridyum:8 milyondan pahalı satanlardan alınmayacak, 8 milyondan pahalı satılmayacaktır
Şeklinde olabilir bu da ticaret olayının ortadan kalkmamasını sağlar, ben şuan ki haliyle eskiden tam destek vermiş olduğum konuya şu an hiç bir şekilde destek vermiyorum.
Herkese iyi forumlar dilerim...
İridyum:6 milyon-8 milyon
veya
İridyum:8 milyondan pahalı satanlardan alınmayacak, 8 milyondan pahalı satılmayacaktır
Şeklinde olabilir bu da ticaret olayının ortadan kalkmamasını sağlar, ben şuan ki haliyle eskiden tam destek vermiş olduğum konuya şu an hiç bir şekilde destek vermiyorum.
Herkese iyi forumlar dilerim...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa