Tk loncası bir başarıya daha adım attı !

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Lonelyman
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Tk loncası bir başarıya daha adım attı !

Mesaj gönderen Lonelyman »

1. Muhatap olmazsın.
2. Yardım etmezsin.
3. Dışlarsın.
4. İtemini dizer kesersin.
5. Yaptığı hırsızlık varsa, oyuncuları ikaz edersin.
6. Küfür edersin.
7. Adını adresini bulabilirsen gider hırsını alırsın.

AMA EMEĞİNİ SİLMEYE HAKKIN DA HUKUKUNDA YOK.

Not: Sancak Sunucusu' nda bana düşman olanların bir çoğu hırsızlık ile yaptığım mücadeleden dolayı oldu, diğer yarısı
ise sırf o hırsızlardan medet umduğu, item para pul kopartabilirim düşüncesiyle birlik oldu. O nedenle jethro yu savunuyorsun demesin kimse, karakter yoksunu 10 yaşında bir veled benim gözümde.
Küfür edersın ban yersın.*
Adamın evıne gıdersın döversın mahkemelık olursun şikayet eder.*
Sunucuyu çok rahatsız edıyordu.Herkez şikayetçiydi.
En doğrusu yapılmış.Sunucu çok rahatladı.
Davutunda dedıgı gıbı adamın charında emegı yok.Çok can yakmış birisi iyi oldu bu. Bi ders olsun.
яєαℓρℓαуєяχ
Kullanıcı avatarı
Byjuzzky
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Byjuzzky »

Delikurt yasının oLqunLuqu qösteRemıyoRsun . O dedikler hiç ? Uyarmı worm en iyisin yapMış.
Gulasor

Resim

Resim
Resim
Resim

€min .. !

BeLaX .
Kullanıcı avatarı
Karabasanci
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Karabasanci »

Titxdelikurt yazdı:
DavuTT yazdı:delikurt sen ne emeğinden bahsediyorsun yaa adama görev yapıyorsun görev bitince afedersiniz hadi s. git diyor adam bu emekmi saygı duyuyormu adana Allah adını versen kabul etmeyecek kalkıpda böylelerine emek verdi denmez o kadar insanın günahına girmiş rezil etmiş bunu yönetim engellemiyorsa bu hak bizim üzerimizedir bunun önünüde kesmiş oldular tek taraflı bakma minnet duyulmayan emeğin ne bereketi olur nede değeri

1. Muhatap olmazsın.
2. Yardım etmezsin.
3. Dışlarsın.
4. İtemini dizer kesersin.
5. Yaptığı hırsızlık varsa, oyuncuları ikaz edersin.
6. Küfür edersin.
7. Adını adresini bulabilirsen gider hırsını alırsın.

AMA EMEĞİNİ SİLMEYE HAKKIN DA HUKUKUNDA YOK.

Not: Sancak Sunucusu' nda bana düşman olanların bir çoğu hırsızlık ile yaptığım mücadeleden dolayı oldu, diğer yarısı
ise sırf o hırsızlardan medet umduğu, item para pul kopartabilirim düşüncesiyle birlik oldu. O nedenle jethro yu savunuyorsun demesin kimse, karakter yoksunu 10 yaşında bir veled benim gözümde.

6. yani küfür edersin maddesi dikkatimi çekti. tbrk ederim çok iyi örnek oLuyorsunuz !
RapstyLEEE
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen RapstyLEEE »

hırsiz tkxx Ler . 8-)
Xbypence

Sanalda Kanka Olmaz .
Sanalda Güven Olmaz.
FeLSeFE ßu ;)

Resim
Telefon numarası,MSN , Adres gibi bilgilerin paylaşılması yasaktır. Tarafınıza yapılan son uyarıdır.
Kullanıcı avatarı
ataxborabey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ataxborabey »

Siz neden bahsediyorsunuz kul hakkının haram olduğunu bildiğinize göre zararlı mahlukların ortadan kaldırılmasıda sevaptır bunuda bilirsiniz ozaman konuyu don lastiği gibi çekip sündürmeyin kapatın artık...
Kullanıcı avatarı
Agrasiwe
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Agrasiwe »

böyle gövde gösterisi yapan insanları tebrik edersiniz unutmayın bu kişi başka yollara sapar ii bir şey yapmış olabilir ama bu kadar çok övmek o kilşinin ilerde bunlara devam etmesine ve daha değişik yollara gitmesine sebep olabilir ki bu bnm görüşüm....kendinizi hacker mı sanıyorsunuz anlamıyorum ?Hackerlık değil bu Lamerlik ;)
ÇoK KiŞiYe TaÇ TaKtıK KraL YaptıK ,ÇoKta '' Ben Kral'ım "DiYeNin BaŞınDan TaCını aLdıK
SANMAYIN Kİ GÜCÜM BİTTİ YORGUNUM;SANMAYIN Kİ İTEMİM BİTTİ SUSKUNUm;SANMAYIN Kİ SİZE BOYUN EĞDİM KORKDum,BEn FIRTINALAR ÖNCESİ HEP BÖYLE DURGUNUM
Kullanıcı avatarı
Mavixumut
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Mavixumut »

helal x)
RizeLi 0LupTa RizeSporLu oLmaq anLatıLmas Ya$anıR...

LiSeLi MekansızlaR
Kullanıcı avatarı
Tayfunx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Tayfunx »

Agrasiwe yazdı:böyle gövde gösterisi yapan insanları tebrik edersiniz unutmayın bu kişi başka yollara sapar ii bir şey yapmış olabilir ama bu kadar çok övmek o kilşinin ilerde bunlara devam etmesine ve daha değişik yollara gitmesine sebep olabilir ki bu bnm görüşüm....kendinizi hacker mı sanıyorsunuz anlamıyorum ?Hackerlık değil bu Lamerlik ;)

Çok doğru konuşmuşsun dostum :)
Tayfunn * Lifeless * Tayfunnxbüyü

Ultraxreis'le alakam yoktur.

Her buyuk adamdir,ama her adam büyük degildir..
RapstyLEEE
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen RapstyLEEE »

Tayfunx yazdı:
Agrasiwe yazdı:böyle gövde gösterisi yapan insanları tebrik edersiniz unutmayın bu kişi başka yollara sapar ii bir şey yapmış olabilir ama bu kadar çok övmek o kilşinin ilerde bunlara devam etmesine ve daha değişik yollara gitmesine sebep olabilir ki bu bnm görüşüm....kendinizi hacker mı sanıyorsunuz anlamıyorum ?Hackerlık değil bu Lamerlik ;)

Çok doğru konuşmuşsun dostum :)
ANLADINMI LA MAL :d
Xbypence

Sanalda Kanka Olmaz .
Sanalda Güven Olmaz.
FeLSeFE ßu ;)

Resim
Telefon numarası,MSN , Adres gibi bilgilerin paylaşılması yasaktır. Tarafınıza yapılan son uyarıdır.
Kullanıcı avatarı
eLeSsaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eLeSsaR »

Arkadasım lafını bilde konus.Biz kimsenin lafıyla bi yerlere gelmeyiz rahat ol.Başka yollarada gideceğim yok beni tanıyan tanır.İt muamelesi yapıp durma.Başkalarının komutuyla mı önüme bakacam sanıyorsun?
Ayrıca temizlik imandan gelir mikropları temizledik kötü mü oldu?(Bu soru sancağa)
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön