Keylogger kapatmayı bılıosan sorun olmuyo..Reymond yazdı:ikvdeki carıma 1 kere bile cafede girmem keylogger felan olabilir
İNTERNET CAFELERDE İKV YOK ! [ÖNEMLİ]
Re: İNTERNET CAFELERDE İKV YOK ! [ÖNEMLİ]
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Mesela şu an cafedeyim yanımda bi cocuk var 11.5 saatlik pc açtı sabaha kadar metin2 oynayacakmış 
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İkv yi anca metin 2 ile karşılaştırırsınız.Sorun sence sadece hilede mi :?: Orada belli bir seviyeden sonra Gmler izin vermiyor.Gmler dolaşıyor yakaladığı anda ban.İkv de oturup afedersin mal mal maden çekeceğine daha fantastik daha aksiyonlu yerelere gider.Artık şu Metin 2 yle karşılaştırmanızı anlamıyorum.Koyayım böyle popülariteye.KaraXHayalet yazdı:adam 1 gün oynuyo 2. gün hile bulamıyo bırakıyo metin 2 adam 1 gün oynuyo hilenin allahını buluyo sonsuza kadar oynuyokatakuli yazdı:Türk oyunu Türk oyunu diye tutturdunuzda kim oynıycak :?: Önemli olan ilgi çekebilmek.Her ne kadar reklam yapılsa da adamlar 2 gün oynayıp bırakıyorlar.
Tutunamayanların oyunu. :lol:
Bende soruyorum one diyolar
ama ben çözümü buldum.USB belleğe oyunun setubunu atıyorsun internet cafede kuruyorsun bu kadar basit 

İnternet kafecıler İKV nedir bilmiyor sen keyloger dan bahsedıyorsun 

Kardeşim konunun içeriğine de yazdım Usb 'ye atıorum oyunu die ztn . Neden yazıyorsunki bunu sımdı ?korayiST yazdı:Bende soruyorum one diyolarama ben çözümü buldum.USB belleğe oyunun setubunu atıyorsun internet cafede kuruyorsun bu kadar basit
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
O çocuğun ailesine acıyorum.rapper yazdı:Mesela şu an cafedeyim yanımda bi cocuk var 11.5 saatlik pc açtı sabaha kadar metin2 oynayacakmış
Keylogger'ı kendi bildiğim yöntemle kapatmayı söyleyeyim. Belki bazılarında işe yaramıyordur orasını bilemem. Acil işim çıktığında cafelerde böyle kapatıyordum ben. Ctrl+Alt+F4 yapın. İşlemler sekmesine tıklayın. Ordan keylogger'ın uygulamasını bulun. Kapatın onu.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Firelife
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Bende bursada oturuyorum, hiç bir internet kafede rastlamadım hemen aşağıda var bir tane adama söyledim one bune herkes böyle bakakalıyor madem en büyük türk oyunu bunu yaymak lazım?Kim ne derse desin reklam eksikliği var çoğu kişi tanımıyor bile ismini bilmiyor ikvnin açılımını soruyorlar.Kabul etmek lazım metin2 silkroad knight gibi yabancı yapımı oyunlar herkes tarafındna biliniyor ve çoğu kişi bu oyunları oynuyor.
ben metin2de hile ve m satılmasa kesion onu oynuyo olurdum hile bulmak oyunu oynanaır hale değil oynanılmaz hale getirioKaraXHayalet yazdı:adam 1 gün oynuyo 2. gün hile bulamıyo bırakıyo metin 2 adam 1 gün oynuyo hilenin allahını buluyo sonsuza kadar oynuyokatakuli yazdı:Türk oyunu Türk oyunu diye tutturdunuzda kim oynıycak :?: Önemli olan ilgi çekebilmek.Her ne kadar reklam yapılsa da adamlar 2 gün oynayıp bırakıyorlar.
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
Veletler bunu bılmıooo zor olmucak böle m2 qıbı alcan m kurcan hıleyı tm xDfirewall yazdı:ben metin2de hile ve m satılmasa kesion onu oynuyo olurdum hile bulmak oyunu oynanaır hale değil oynanılmaz hale getirioKaraXHayalet yazdı:adam 1 gün oynuyo 2. gün hile bulamıyo bırakıyo metin 2 adam 1 gün oynuyo hilenin allahını buluyo sonsuza kadar oynuyokatakuli yazdı:Türk oyunu Türk oyunu diye tutturdunuzda kim oynıycak :?: Önemli olan ilgi çekebilmek.Her ne kadar reklam yapılsa da adamlar 2 gün oynayıp bırakıyorlar.
m2de 10 kışıden 8'ı velet!
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı