Ben imzama kendi çalışmamı yüklemek istiyorum.Fakat boyut hatası verıyor.Boyutları düşürüp koyuyorum ( 189x100) Max 300x100 ancak yükseklik 100 iken genişlik 189 fazla artmıyor.Ve 189x100 bu boyutlarda ekledıgımde goruntu cok kalıtesiz ve kucuk gorunuyor.Ancak forumdaki imzalara dikkat edince benim yaptıgımdan daha büyükler Sizden ricam size vereceğim fotonun ölçülerini ayarlayıp imzama koyacagım linki verirseniz çok memnun olurum.yardımcı olmak isteyen/olacak arkadaslara sımdıden tesekkur ederim.
dostum bak programda boyutlarını yazdığın properties paneli vardır orada bi genişlik birde yükseklik ayarlıyorsun genişliği yazarsan yükseklikde değişir bunun nedeni yanındaki kilit şeklindeki ikondan kaynaklanmasıdır bu ikona tıkla ve açık kilişt haline getir özgün şekilde istediğin genişlik ve yüksekliğe göre yapılandırabilirsin resimini şuan iş yerindeyim yapamazsan yada başkası yapmazsa akşam 10 11 gibi işten dönünce yapar koyarım
DavuTT yazdı:dostum bak programda boyutlarını yazdığın properties paneli vardır orada bi genişlik birde yükseklik ayarlıyorsun genişliği yazarsan yükseklikde değişir bunun nedeni yanındaki kilit şeklindeki ikondan kaynaklanmasıdır bu ikona tıkla ve açık kilişt haline getir özgün şekilde istediğin genişlik ve yüksekliğe göre yapılandırabilirsin resimini şuan iş yerindeyim yapamazsan yada başkası yapmazsa akşam 10 11 gibi işten dönünce yapar koyarım
Tesekkur ederım kardesım dedıgın gıbı yaptım fakat resmin orjinali ne kadar netse imzamdaki resim o kadar bulanık bu boyutunu ayarladıgım programdan mı kaynaklanıyor ?
bak diyelimki 300x100 çözünürlüyünde resmin var bu 300 tane yatay dizilmiş nokta ve 100 tane dikey dizilmiş nokta demekdir sen büyütürsen bu nokta sayısı büyür ve uyum sağlamak için en yakın benzerde noktaya renk verir bu durumda tam tutmadığı için resimler bozulur büyüttüğünde ise azalır rengi değişir pixellerin bu pixel renklerini ayarlamak için çok profesyonel programlar vardır mutlaka bozulma olur orjinalden ama en aza indirgemek programına göre değişir sana gimp programını öneririm kullanımı bihayli zor ama kaliteside çok harikadır örnek imzam gimp ile yapılmış tamamıyla gimp çalışması çalıntı yokdur ay görüntüsünü bile gimp ile yapdık birde charın resmini küçülterek koyduk bozulma oldu netlik azaldı örnek olarak bunları söyleyebilirim zamanla içine girdikce daha iyi anlayacaksın benimde ancak bu kadar bilgim var kusura bakma
Arkadaslar yardımlarınızdan dolayı ikinizede tesekkur ederim.300 x100 sayfa acarak basit bir resim koydum.İlk mesajımdaki gibi olmasını isterdim fakat çözünürlüğü düşüyor. tesekkur ederim iyi oyunlar