Merhabalar;
Değerli Kuklacı Oyuncuları;Sunucumuzda bir çok lonca var,kimisi başarılı kimisi başarısız.Ama biz başarılı olan loncalardan olmak için bu loncayı kurduk ve başarılı olmaya devam ediyoruz.
Loncamız giderek büyümeye devam ediyor.Birbirinden iyi kaliteli arkadaşlarımızı aramıza katmaya devam ediyor.Üye alımlarımız devam ediyor.
Üye Başvurularınızı Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımıza bildirebilirsiniz.
Üye Alımlarını;Fırtınaxemfu(Trabzonluxsıfacı),Trabzonluxbüyü(Trabzonluxking) yapmaktadır.
Ayrıca internet sitemizdende lonca hakkında bilgi alıp başvuru yapabilirsiniz.İnternet sitemiz ;
www.tktloncasi.tr.gg
Lonca Kurallarını sitemizden öğrenebilirsiniz.www.tktloncasi.tr.gg
Örn başvuru ;
İsim:EMRE
Bulundugun il:TRABZON
Karakter(ler):Fırtınaxemfu - Trabzonluxsıfacı ...
Msn Adresiniz:...
Gibi başvuruda bulunmanız gerekmektedir.Daha sonra başvurunuz yönetim kurulumuzda değerlendirilecektir.
Üyelerimiz
Fırtınaxemfu(Trabzonluxsıfacı) Kurucu *****
Trabzonluxbüyü Lonca Sorumlusu ****
Fırtınaxreon Y.K Başkanı ***
Trabzonluxefsane Y.K Başkan Yrd **
Byölüm Y.K Üyesi *
Konyalıxkerem Y.K Üyesi *
Bysansar
Chorcia
Lestdance
Hemşirexşifa
Gladyatörm
Cleanerxgirl
Dewinimx
Büşraxx
Şeyh
Engryxbüyü
XSorcererxgirlx
Lazxboss
Bedbaht
Lazkopatilyas
Jumperx
kralgs
Godwarr
Askxfixxer
Ultragsliler
Ayşee
Kızılsavaşcı
Ulusxanatoll
LİSTE EN YAKIN ZAMANDA GÜNCELLENECEKTİR.
Y.K (YÖNETİM KURULU)
Fırtınaxemfu *****
Trabzonluxbüyü ****
Fırtınaxreon ***
Trabzonluxefsane **
Konyalıxkerem *
Byölüm *
YÖNETİM KURULU BAŞKANI OLAN Trabzonluxbüyü BAŞKANLIĞI Fırtınaxreon(Trabzonluxbüyücü) ye bırakmıstır.
LONCA İLE İLGİDİ DUYURULAR www.tktloncasi.tr.gg ve facebook sayfamızdan ve resmi forumdan yanınlanacaktır.
HERŞEY DAHA İYİ BİR KUKLACI İÇİN
TKT LONCASI GÜNCEL LİSTE 31 TEMMUZ 2010
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
TKT LONCASI GÜNCEL LİSTE 31 TEMMUZ 2010
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
Re: TKT LONCASI GÜNCEL LİSTE 31 TEMMUZ 2010
Askxadamı da loncamızdadır.Eklemeyi unutmusuz kusura bakma.Bir diğer güncel listedew listemize eklenecektir.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- Laz61
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Cihanı Hükümran
TKT'ye dahil edildiğim için teşkr ediyorum lakin daha önce eklenmiştim unutmuşlar eklemeyi
TKT loncasında yalnız bi iki sorun var onları dile geirmek istiyorum :
ben Arzım ve çoğu TKT üyesi lodos buda grup bölgelerinde veya başka mevzularda parçalanmamıza neden oluyor
Tkt üyesi çoğu kişi başkalatıyla girio buda bizim zaman kaybememize ve güç kaybetmemeize nedne olduğunu düşünüyorum
çoğusuda kafasına göre zaten Gereq grup bölgelerinde gerekse görevlerde veya başka türlü yardımlaşmalarda etkin olamıcaksak ki loncanın genel amaçları bunlardır bu tür konularda tek fikir ve tek klan olmaya bundan sonra kurucunun bu konuya el atması gerektiğini düşünüyorum birlik ve beraberliğin peşinde olmaya devam....
ben Arzım ve çoğu TKT üyesi lodos buda grup bölgelerinde veya başka mevzularda parçalanmamıza neden oluyor
Tkt üyesi çoğu kişi başkalatıyla girio buda bizim zaman kaybememize ve güç kaybetmemeize nedne olduğunu düşünüyorum
çoğusuda kafasına göre zaten Gereq grup bölgelerinde gerekse görevlerde veya başka türlü yardımlaşmalarda etkin olamıcaksak ki loncanın genel amaçları bunlardır bu tür konularda tek fikir ve tek klan olmaya bundan sonra kurucunun bu konuya el atması gerektiğini düşünüyorum birlik ve beraberliğin peşinde olmaya devam....
.Loncanız KukLacıya hayırLı oLsun.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- Lostxdewrimci
- Işık Hanım'ın Elemanı
H.olsun ...
Lostxdewrimci / MaHseNcI
SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
Eyw saol kardeş.KraToSs yazdı:.Loncanız KukLacıya hayırLı oLsun.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
Eyw saol kardeşLostxdewrimci yazdı:H.olsun ...
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
Arz olan arkadaşlarımız arz klanındaki işlerini en yakın zamanda bitirip lodos klanına katılacaktır.Laz61 yazdı:TKT'ye dahil edildiğim için teşkr ediyorum lakin daha önce eklenmiştim unutmuşlar eklemeyi
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
-
- İri Fare Avcısı
- Lonca: CİHAN I HÜKÜMRAN
ARKADASLAR CESİTLİ NEDENLERDEN DOLAYI LONCAN İSTİFA EDİYORUM HERKEZ COK YARIMCI OLSU TESSEKUR EEDERİM
TRABZONLUXBÜYÜ
TRABZONLUXBÜYÜ
Ne birini bi hiç ugruna satarım nede birinin malına göz dikerim ben buyum ne yapmak istersem kendim yapmaya calısır ve kazanmak için elimden geleni yaparım...
IxTRaBZoNLuxI
IxTRaBZoNLuxI